- 15 Eylül 2012
- 8.356
- 6.832
- 398
- Konu Sahibi Strongmom_
-
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.doktora gittiğinde fiziki muayenede çıktı bizimki ama emin olmak için ultrasona girdi.ultrasonda daha net belli oluyor...geçmiş olsunCanım senin sıkıntı neydi diğer topikte gördüm eşim varikosel olacak demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam 3 yılda yenimi anlaşıldı bu durum bide nasıl tani koydular benim eşim üroloji ye gitti sadece meni testine baktılar bi sorun yok dediler bende merak ediyorum böyle bi sorun warsa nasıl anlayabiliriz
Bu arada birbirimize destek olalım güzel olmuş bu topik bizi en iyi biz anlarız çünkü yaşamayan bilemez
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.doktora gittiğinde fiziki muayenede çıktı bizimki ama emin olmak için ultrasona girdi.ultrasonda daha net belli oluyor...geçmiş olsun
sağol canım bizimki muayenede belli oldu işte emin olmak içinde ultrasona girdi.ameliyat olduk şükür geçen ay temiz çıktı sonuçlarımız...sizde kafanızda soru işareti varsa başka doktora görünmekde fayda var diye düşünüyorum geçmiş olsunTeşekkürler.. benim eşimi hiç muayene etmediler sadece meni testi baktılar ben aceba diyorum olabilirmi diye sizede geçmiş olsun:)
canım ya biz ilk sene gittik doktora eşimde hiç bişe çıkmadı daha sonra çapaya gittik ordaki doktor varıkosel var dedı.aslında bız tup yada asılama ıcın gıtmıstık ama bısuru tetkık yaptılar bende myom var rahim filmi ve histeroskopi yapıldı hormon tahlilleri 4 ay klomen catlatma iğnesi herşey normal yok olmuyor en sonunda eşimde varıkoselı buldular doktor eger bendede bı sıkıntı olmus olsaydı dırek asılama yada tup yapılcaktı ama doktor sızın degerlerınız gayet guzel ınsallah amelıyattan sonra doğal yolla gebe kalabılırsın deı beklıyoruz hayırlısı dua edınCanım senin sıkıntı neydi diğer topikte gördüm eşim varikosel olacak demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam 3 yılda yenimi anlaşıldı bu durum bide nasıl tani koydular benim eşim üroloji ye gitti sadece meni testine baktılar bi sorun yok dediler bende merak ediyorum böyle bi sorun warsa nasıl anlayabiliriz
Bu arada birbirimize destek olalım güzel olmuş bu topik bizi en iyi biz anlarız çünkü yaşamayan bilemez
bizimde 1 yıl olmak üzere eşimde sorun yok benim yumurtalar gelişmiyor ilaçla gelişmesini sağladık ama döllenme olmuyor inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
sağol canım bizimki muayenede belli oldu işte emin olmak içinde ultrasona girdi.ameliyat olduk şükür geçen ay temiz çıktı sonuçlarımız...sizde kafanızda soru işareti varsa başka doktora görünmekde fayda var diye düşünüyorum geçmiş olsun
canım ameliyat öncesi sayımız 9 milyon hareketlilik yüzde 5 gibi bişeydi ameliyattan sonra sayı 26 milyon hareketlilik 35 gibi birşey oldu zaten o ay hamile kaldım ama bebek tutunamadı...ameliyat sonrasında da ağrılarımız bitmedi şişlik oluştu ki halen o şişlik var gçmedi...şuan allaha şükür iyi ağrı sızı yok biz micro cerrahi olduk bu aradacanım meraba amelıyattan oncekı ve sonrakı degerlerınız nasıldı bıde esının cok ağrısı oldumu?
canım ameliyat öncesi sayımız 9 milyon hareketlilik yüzde 5 gibi bişeydi ameliyattan sonra sayı 26 milyon hareketlilik 35 gibi birşey oldu zaten o ay hamile kaldım ama bebek tutunamadı...ameliyat sonrasında da ağrılarımız bitmedi şişlik oluştu ki halen o şişlik var gçmedi...şuan allaha şükür iyi ağrı sızı yok biz micro cerrahi olduk bu arada
kasımda tek taraflı olduk biz canım nisanda değerler güzel çıktı...ben 5 haftalık kaybettim malesef...sizin ameliyat olalı ne kadar oldu biz bu ay da tekrar sperm testi vericez eğer hamile kalmaz isem eğer onda bişi çıkmazsa klomen çatlatmaya devam edicem yoksa aşılama düşünüyorum senin ne zamandır olmuyor bebeğin benim 1 seneyi geçtiçok saol canım cevabın için bakalım bizim nasıl olcak eşimde çift taraflı oldu mikro cerrahi ile kaç ay oldu sizin bende çok heyecanlanıyorum :) ne kadarlıktı bebgın inşallah Rabbim daha fazla bekletmez
kasımda tek taraflı olduk biz canım nisanda değerler güzel çıktı...ben 5 haftalık kaybettim malesef...sizin ameliyat olalı ne kadar oldu biz bu ay da tekrar sperm testi vericez eğer hamile kalmaz isem eğer onda bişi çıkmazsa klomen çatlatmaya devam edicem yoksa aşılama düşünüyorum senin ne zamandır olmuyor bebeğin benim 1 seneyi geçti
aslında değerleriniz inişli çıkışlı ama genel olarak güzelmiş maşallah sen ben ve bütün isteyen arkadaşlarımız bu mübarek günde inşallah iyi haberler veririz sizinde ameliyat yeni zaten 3.aydan sonra düzelmeye başlıyormuş spermlercanım bizde 3 seneye yaklastık nerdeyse daha yenı gecen cuma gunu oldu esım amelıyat beni simdiden heyecan bastı nolcak dıye esımın degerlerı ınıslı cıkıslı 63 mılyn 33 mlyn hız 52 bıde 69 morfolojı 2-3 arası degısıyodu ama malesef olmadı bı turlu degerler ıyı inşallah
dahada iyi olacak
canım bizde 3 seneye yaklastık nerdeyse daha yenı gecen cuma gunu oldu esım amelıyat beni simdiden heyecan bastı nolcak dıye esımın degerlerı ınıslı cıkıslı 63 mılyn 33 mlyn hız 52 bıde 69 morfolojı 2-3 arası degısıyodu ama malesef olmadı bı turlu degerler ıyı inşallah dahada iyi olacak
aslında değerleriniz inişli çıkışlı ama genel olarak güzelmiş maşallah sen ben ve bütün isteyen arkadaşlarımız bu mübarek günde inşallah iyi haberler veririz sizinde ameliyat yeni zaten 3.aydan sonra düzelmeye başlıyormuş spermler
cokgecmiş olsun insallah degerleri cok güzel olur ve düzelir canım bizdede varikosel var.yaza amelyat olmayı düsünüyo esim suan iş yogunlugundan dolayı olamıyo eylül gibi olacak insallah
bende pko vardı esimdede böyle bişeyin cıkması canımı cok sıktı acıkcası ama takdir ilahi....sadece zor olacagının farkındayım artık
Sermescim topigin hayirli olsun ....ugurlu gelir insaALLAH
inş cnm isteyen herkes kavuşsun bebeğine :)canım ya biz ilk sene gittik doktora eşimde hiç bişe çıkmadı daha sonra çapaya gittik ordaki doktor varıkosel var dedı.aslında bız tup yada asılama ıcın gıtmıstık ama bısuru tetkık yaptılar bende myom var rahim filmi ve histeroskopi yapıldı hormon tahlilleri 4 ay klomen catlatma iğnesi herşey normal yok olmuyor en sonunda eşimde varıkoselı buldular doktor eger bendede bı sıkıntı olmus olsaydı dırek asılama yada tup yapılcaktı ama doktor sızın degerlerınız gayet guzel ınsallah amelıyattan sonra doğal yolla gebe kalabılırsın deı beklıyoruz hayırlısı dua edın
olur kuzum ınsallah hıc merak etme vardır bı vaktı zamanı
inş cnm isteyen herkes kavuşsun bebeğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?