• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudun tükendiği sözün bittiği yerdi ama..

fergizay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
72
24
86
46
Adana
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.Çoktandır yani 7 yıldır kaleme almayı düşündüğüm bir yazıydı bu hala inanamıyorum bunu yazabilmeme

Uzun yorucu ve sıkıcı bir hikayem vardı arkadaşlar.İnfertilite yani kısırlıkla ilgili olabilecek ne var ise bende vardıama gerçekten vardı ve şunlardı

1.spontan denemem negatif

2.Klomen ve gonol-f ile doğal siklusla deneme 5 ay negatif

3.Hsg yani rahim filminde tüplerdeki dağılımın yetersiz olduğu ortaya çıktı

4.Yine aynı filmde rahimde bir perde yaniİ SEPTUM adı verilen rahim anomalisinin ortaya çıkması
5.Hemen ardından laparoskopi ve histereskopi ile septumun alınması(GÜYAA ALINDI?)yani 1. septum ameliyatı yapıldı

6.Aynı ameliyatta tüpler tamamen dejenere olmuş sol tüp tamamen kapalı açılamadı sağ tüp hafif açıldı ama fimbria adı verilen saçaklar işlevini yitirmiş

7.Hani belki diyerek yapılan 1 aşılama sonuç negatif

8.Tüp bebek tedavisine başladığım an kanallarımın sıvıyla dolması yani hidrosalpenks ki bu da micro yapılsa bile kanallardan akan sıvı tutunmayı engelliyormuş .dr tüpleri tamamen alalım dedi cesaret edemedim en azından 1 kez micro denemek istedim

9.Herşeye ragmen ilk microya başladım 15 tane yumurta ama benim tüpler Macar salamı kadar olmuş ki normalde saç teli kalınlığında falan oluyo

10.yumurta toplanacağı gün salpenjit oldum toksik şok geçirdim nabız 1 tansiyon 2 bilincim kapalı bir biçimde hastaneye yetiştirildim.Tüplerimden çıkan sıvı akciğerime kadar çıktı ve 15 gün yoğun bakımda yatmak zorunda kaldım yani ölümden döndüm

11.Buna rağmen yumurta toplandı ve embriyo oluştu dr um embriyoları donduralmı sen tamamen iyileşince 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi yaparız dedi ok dedim

12.Bu arada tüplerim ameliyatla alındı.Ve bu ameliyat arkadaşlar beni o kadar çok etkildedi ki psikolojik anlamda.Yani düşünsenize tüplerim varken her regl tarihini heyecanla beklerdim tabi acaba hamile miyim diye.Artık o umudum ve heyecanım bile kalmicaktı .Aklıma o an çok acı bi düşünce ama sokaklarda kısırlaştırılan kediler vardır ya o geldi.Tüplerimin olması bana bi artı getirmiyordu bebeğimin olması anlamında belki ama alınmasıyla da sonsuza dek spontan ya da aşılamayla dahi gebe kalma şansımı kaybetmem anlamına geliyordu ve öyle de oldu alındı.

14 Bu arada polikistik over sorunu ovarian drilling yöntemiyle çözülmeye çalışıldı

15.Ayrıca 2 mm kalınlığında nurtopu gibi bir endometriozis im de ortaya çıktı(ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ HERŞEY?? YA DA LANETLENMİŞİM GİBİ AMA DURUN DAHA BİTMEDİ)

15.Eşimin spermlerinde şekil bozukluğu ortaya çıktı.İlk test yaptırdığımız labaratuar maalesef problem yok raporu vermişti ama ardından farklı 2 tüp bebek merkezinde yapılan test sonucunda eşimin spermlerinin sadece yüzde ikisi normal çıktı düşünebiliyor mususuz?

16.Dondurulmuş embriyoların transferi için hazırlanırlen ki sabah erkenden kalktım yatağımı dahi hazırladım dönünce uzanırım diye hastaneden gelen tel şu:maalesef gelmenize gerek kalmadı 8 adet embriyo çözünme esnasında canlılığını yitirdi…… hala şaka gibi değil mi???*

17.Farklı bir merkezde 1 yıl sonra tedaviye başladım her şey gayet güzel 7 embriyo var 3 ü transfer edildi ama sonuç negatif

18.Yine aynı merkezde 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım ve 16 yumurta oluştu.Yumurta toplandığı gün bir felaket daha PREGNYL iğnesi bozuk çıktı ve 16 yumurta da boş çıktı EVET kabus devam ediyo arkadaşlar ve hala bitmedi…ve hala şaka gibi tedavi iptal

19.Bu arada ben majör depresyon geçirdim ve antidepresan zehirlenmesi yaşadım bütün bu olanlardan sonra
20.Herşeyi bırakmaya karar verdim ve tedavi falan hepsini noktaladım ve o sayfayı sonsuza kadar kapattım.

21.Ancak eşimin ve çevremin yoğun ısrarı ile bulunduğum ilin dışında farklı bir ilde tedaviye başladım.
22.Tedaviye başlamadan önce ön görüşme için dr muayinesine gittim ve giderken daha önce yapılan septum ameliyatının kamera kaydını usb ye yükleyip dr a gösterdim .yeni bi şok daha bana yapılan ilk septum ameliyatında septumun yeni rahimdeki perdenin çook az bir kısmını almışlar ve devasa bir septum hala duruyormuş

23.DR um bu şekilde ben transfer yapsam dahi yine tutunmaz ve muhtemelen tutunmayış sebebi septum olmuş dedi.Yoksa şimdiye kadar tutardı yanıtını verdi

24.Tekrardan septum yani 2. septum ameliyatı oldum.Ve 2 ay sonra tedavime başlandı

25.Herşey gayet yolunda gitti.Şu an mıııı??? HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM şimdi öğrendim bugün ve sizinle paylaştım.. 12. gün beta hcg 465

Düşünebiliyor musunuz bu kadar olumsuzluktan kabus gibi geçen anlardan sonra bu yazıyı yazarken gözlerimden yaşlar süzülüyor inanın….
Kimse asla ve asla umudunu yitirmesin ve negatif düşünmesin.ŞUNU FARKETTİM ARKADAŞLAR yaşamış olduğum bütün olumsuzlukları düşünüş şeklim sebebiyle fark etmeden de olsa ben çektim..Şöyle ki dr a dondurulmuş embriyo transferinden 1 gün önce soruyorum acaba embriyolar çözünürken canlılığını kaybedebilir mi diye??Dr hayır diyor senin embriyoların grade 1 yani 1. kalite diyo.1 gün sonra 8 embriyo birden çözünme esnasında yok oluyo..

Diğer merkezde yumurta toplamaya yani opu ya inerken asansörde hemşireye soruyorum Acaba bende boş folikül sendromu olabilir mi diye?hemşire hayır diyo bu sendrom diğer microlarda da ortaya çıkardı olsaydı diyo.OPU YAPILIYOOO 30 milyonluk pregnyl iğnesinin bozuk çıkması yüzünden bütün foliküllerim boş çıkıyoo inanabiliyor musunuz??ve tedavi iptal

O nedenle lütfen neyi düşünürseniz onu bir süre sonra çekiyorsunuz ve biliyorsunuz evren nötrdür arkadaşlar hayatımızın da pozitif ya da negatif olmasında bizim düşünce kalıplarımız çok ama çok önemli.Bunu son tedavimde yani hamile olduğum tedavimde artık idrak ettim fark etmekten ziyade.

Bu arada bana sormak istediğiniz ne varsa seve seve yanıtlarım arkadaşlar her konuda hamilelik belirtileri dr vb konularda

HOŞÇAKALIN

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.Çoktandır yani 7 yıldır kaleme almayı düşündüğüm bir yazıydı bu hala inanamıyorum bunu yazabilmeme

Uzun yorucu ve sıkıcı bir hikayem vardı arkadaşlar.İnfertilite yani kısırlıkla ilgili olabilecek ne var ise bende vardıama gerçekten vardı ve şunlardı

4.Yine aynı filmde rahimde bir perde yaniİ SEPTUM adı verilen rahim anomalisinin ortaya çıkması
5.Hemen ardından laparoskopi ve histereskopi ile septumun alınması(GÜYAA ALINDI?)yani 1. septum ameliyatı yapıldı

6.Aynı ameliyatta tüpler tamamen dejenere olmuş sol tüp tamamen kapalı açılamadı sağ tüp hafif açıldı ama fimbria adı verilen saçaklar işlevini yitirmiş

8.Tüp bebek tedavisine başladığım an kanallarımın sıvıyla dolması yani hidrosalpenks ki bu da micro yapılsa bile kanallardan akan sıvı tutunmayı engelliyormuş .dr tüpleri tamamen alalım dedi cesaret edemedim en azından 1 kez micro denemek istedim

9.Herşeye ragmen ilk microya başladım 15 tane yumurta ama benim tüpler Macar salamı kadar olmuş ki normalde saç teli kalınlığında falan oluyo

10.yumurta toplanacağı gün salpenjit oldum toksik şok geçirdim nabız 1 tansiyon 2 bilincim kapalı bir biçimde hastaneye yetiştirildim.Tüplerimden çıkan sıvı akciğerime kadar çıktı ve 15 gün yoğun bakımda yatmak zorunda kaldım yani ölümden döndüm

11.Buna rağmen yumurta toplandı ve embriyo oluştu dr um embriyoları donduralmı sen tamamen iyileşince 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi yaparız dedi ok dedim

12.Bu arada tüplerim ameliyatla alındı.Ve bu ameliyat arkadaşlar beni o kadar çok etkildedi ki psikolojik anlamda.Yani düşünsenize tüplerim varken her regl tarihini heyecanla beklerdim tabi acaba hamile miyim diye.Artık o umudum ve heyecanım bile kalmicaktı .Aklıma o an çok acı bi düşünce ama sokaklarda kısırlaştırılan kediler vardır ya o geldi.Tüplerimin olması bana bi artı getirmiyordu bebeğimin olması anlamında belki ama alınmasıyla da sonsuza dek spontan ya da aşılamayla dahi gebe kalma şansımı kaybetmem anlamına geliyordu ve öyle de oldu alındı.

14 Bu arada polikistik over sorunu ovarian drilling yöntemiyle çözülmeye çalışıldı

15.Ayrıca 2 mm kalınlığında nurtopu gibi bir endometriozis im de ortaya çıktı(ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ HERŞEY?? YA DA LANETLENMİŞİM GİBİ AMA DURUN DAHA BİTMEDİ)

15.Eşimin spermlerinde şekil bozukluğu ortaya çıktı.İlk test yaptırdığımız labaratuar maalesef problem yok raporu vermişti ama ardından farklı 2 tüp bebek merkezinde yapılan test sonucunda eşimin spermlerinin sadece yüzde ikisi normal çıktı düşünebiliyor mususuz?

16.Dondurulmuş embriyoların transferi için hazırlanırlen ki sabah erkenden kalktım yatağımı dahi hazırladım dönünce uzanırım diye hastaneden gelen tel şu:maalesef gelmenize gerek kalmadı 8 adet embriyo çözünme esnasında canlılığını yitirdi…… hala şaka gibi değil mi???*

17.Farklı bir merkezde 1 yıl sonra tedaviye başladım her şey gayet güzel 7 embriyo var 3 ü transfer edildi ama sonuç negatif

18.Yine aynı merkezde 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım ve 16 yumurta oluştu.Yumurta toplandığı gün bir felaket daha PREGNYL iğnesi bozuk çıktı ve 16 yumurta da boş çıktı EVET kabus devam ediyo arkadaşlar ve hala bitmedi…ve hala şaka gibi tedavi iptal

19.Bu arada ben majör depresyon geçirdim ve antidepresan zehirlenmesi yaşadım bütün bu olanlardan sonra
20.Herşeyi bırakmaya karar verdim ve tedavi falan hepsini noktaladım ve o sayfayı sonsuza kadar kapattım.

21.Ancak eşimin ve çevremin yoğun ısrarı ile bulunduğum ilin dışında farklı bir ilde tedaviye başladım.
22.Tedaviye başlamadan önce ön görüşme için dr muayinesine gittim ve giderken daha önce yapılan septum ameliyatının kamera kaydını usb ye yükleyip dr a gösterdim .yeni bi şok daha bana yapılan ilk septum ameliyatında septumun yeni rahimdeki perdenin çook az bir kısmını almışlar ve devasa bir septum hala duruyormuş

23.DR um bu şekilde ben transfer yapsam dahi yine tutunmaz ve muhtemelen tutunmayış sebebi septum olmuş dedi.Yoksa şimdiye kadar tutardı yanıtını verdi

24.Tekrardan septum yani 2. septum ameliyatı oldum.Ve 2 ay sonra tedavime başlandı

25.Herşey gayet yolunda gitti.Şu an mıııı??? HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM şimdi öğrendim bugün ve sizinle paylaştım.. 12. gün beta hcg 465

Düşünebiliyor musunuz bu kadar olumsuzluktan kabus gibi geçen anlardan sonra bu yazıyı yazarken gözlerimden yaşlar süzülüyor inanın….
Kimse asla ve asla umudunu yitirmesin ve negatif düşünmesin.ŞUNU FARKETTİM ARKADAŞLAR yaşamış olduğum bütün olumsuzlukları düşünüş şeklim sebebiyle fark etmeden de olsa ben çektim..Şöyle ki dr a dondurulmuş embriyo transferinden 1 gün önce soruyorum acaba embriyolar çözünürken canlılığını kaybedebilir mi diye??Dr hayır diyor senin embriyoların grade 1 yani 1. kalite diyo.1 gün sonra 8 embriyo birden çözünme esnasında yok oluyo..

Diğer merkezde yumurta toplamaya yani opu ya inerken asansörde hemşireye soruyorum Acaba bende boş folikül sendromu olabilir mi diye?hemşire hayır diyo bu sendrom diğer microlarda da ortaya çıkardı olsaydı diyo.OPU YAPILIYOOO 30 milyonluk pregnyl iğnesinin bozuk çıkması yüzünden bütün foliküllerim boş çıkıyoo inanabiliyor musunuz??ve tedavi iptal

O nedenle lütfen neyi düşünürseniz onu bir süre sonra çekiyorsunuz ve biliyorsunuz evren nötrdür arkadaşlar hayatımızın da pozitif ya da negatif olmasında bizim düşünce kalıplarımız çok ama çok önemli.Bunu son tedavimde yani hamile olduğum tedavimde artık idrak ettim fark etmekten ziyade.

Bu arada bana sormak istediğiniz ne varsa seve seve yanıtlarım arkadaşlar her konuda hamilelik belirtileri dr vb konularda

HOŞÇAKALIN

canım yazıyı okurken yüreğimde hissettim yaşadıklarını ve ne olur sonu güzel olsun dedim
artık unut yaşadıklarını ve olumlu düşün
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin evladın

merhabaaa,
valla okudukça yok canım, hadi ya, gerçekten mi felan dedim , ama inanki sen tek değilsin, çok mücadele eden, çok yıpranan bu ğurda okadar çok kadın var ki,
sen başarılı olanlar içindesin ne güzel, çok tebrik ediyor ve de kutluyorum seni, yılmamandan dolayı, ve tabiki eşini de , bu iş birlikte destekle yapılacak bir iş,

canım, o depresyonları o tatsızlıkları ben de yaşadım, bende de rezerv azlığı var, bakalım mart ayında regl olmayı bekliyorum, 3.ci denem için,
daha evvel 2 denem oldu ıkısınde de hamile kaldım ama kalbi bir sure sonra durdu

yani o umutlar , ümitler, hayal kırıklıkları, gerçekten zor, ayrıca dediğin şey çok doğru ne düşünürsen onu çekiyorsun, bu yüzden pozitif hissedin hissedelim diyorum ben de,
beden zihin, ruh bu üçünü çok iyi koordine etmek lazım:))),
tekrar tebrikler,

sevgilerrrrrrrrrrrrr,

Muhteşeeeeemmmmm
Rabbim nazarlardan saklasıın

Müthişmoral oldun bana....

zihin zihin zihin...
sanırım bende uslanmayacağım
yenemiyorum şu kötüyü düşünme huyumdan
umarım iyi olur herşey

ayyyy valla okurken bunaldım inan yaşadıklarını hissettim ve o tüplerin gidişi aynı duyguları bana yaşattın bende diyorum artık normal yolla hamile kalamam çünkü kısırlaştık tüp yok.ama sonu süperdi yaaaa çok mutlu oldum senin adına rabbim kucağına almanı nasip etsin herkese yaşatsın bu duyguyu.bu pozitif düşünme dinimizdede varmış iyi düşün iyi olsun kötü olayları biz düşünerek çağırıyormuşuz ben dış gebelik geçirmiştim sol tüpüm alındı sonra yine trasver oldum dedim ay yine dış gebe olurmuşum ve dış gebelik oldu busefer sağ tüpüm gitti.ben düşünceyle olduğuna inanıyorum artık.bundan sonra sende iyi şeyler düşün ne yaşarsan yaşa beğeğin 9 ay sonra kucağında olacak inşallah :emir_bebek:

arkadaşım bu eziyete nasıl dayandın....fredinin kabusu gibi..ama allah bu sonunda hamilesin hemde çoğul gebelik gibi....Çok sevindim alah tamamına erdirsin...

Bu tüp bebek olayı zaten başlı başına maddi manevi travma birde üstüne bu kadar cerrahi müdehale azmine hayran kaldım...

İnsanlar doğurup doğurup sokaklara atıyolar..hatta tecavüze uğyayıp o gün hamile kalıyorlar...şu çektiğimiz eziyeti gör yarabbimm

HOŞÇAKALIN

canım benim öncelikle çok ama çok sevindim sonucu okuyunca,kendimi senin yerine koydum ve gözlerim doldu inan,Allah gerçekten bizi sınıyor bunu biliyorum.umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,tabiiki hertürlü sorun için bir doktorun var ama lütfen sürekli dinlen hareket etme.

benim senin kadar uzun bir hikayem yok ama sorunun ne olduğu konusundada bir fikrim olmayan bir problemim var ama adı yok işte...en kötüsüde bu.geçen sene korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kaldım ve bebeğim 16 haftalıkken düşük yaptım,hamileliğimden öncede hamileliğimdede hep ara kanamam oluyordu ama sebep bumuydu bilmiyorum,düşük sebebi ne onuda bilmiyorum,5 martta düşük yapalı 1 sene olacak ve ben hala hamile kalamadım,geçen ay rahim filmi çektirdim ve temiz çıktı,kendi doktorum herşey normal dedi,hormonlar,smear,tüpler vs...rahim filminden sonra tabiii 2 gün kanamam oldu ama sonra bitti,bittikten sonra sanırım 5 gün temiz kaldım ve durduk yere yine kanamam geldi,hormonlarla ilgili bir sorunmu diye tahlil için devlet hastanesine gittim ama doktor tahlil istemedi ultrason istedi.tabii hastane olduğu için kendisi değil ultrasondaki görevli baktı ve bana pko dedi şaşırdım,5 gün önce film çekildim ayrıca doktorum baktı herşey normal dedi,1 ay önce doçent baktı herşey normal dedi ama hastanede pko dendi,üstelik kilolu olmamama ve heray düzenli adet olmama rağmen...bir doktorun dediğini diğeri tutmuyor,ama herşey normalse niye hala hamile kalamıyorum,bu ara kanamada neyin nesi,bende pko varmı yokmu,ayrıca şu rahim filminden sonra vajinamın sol tarafında aşırı bir ağrım başladı sol bacağıma kadar iniyor,eşimle ilişkiye girince yine sol tarafımda hafif acı oluyor ama doktorlar bakıyor birşeyin yok diyor...offf işte böyle tatlım aslında daha da uzun ama susayım artık.

senin adına gerçekten çok sevindim,insan sorunun ne olduğunu bilmiyorsa bu en kötüsü,sorunun ne olduğunu bilsek en azından baştan beri ona göre tedaviye başlarız,üstelik boşa geçen zaman cabası...

ben bu yazıları yazarken saat gecenin üçü ve seni düşündüm,bebeğinle birlikte uyuyorsunuz,ne güzel,ne büyük mutluluk,Allah tamamına erdirsin inaşaallah canım,gerçekten gönülden diliyorum.

sevgiyle.............

Azmine hayran kaldım canım sabrettiğin için Rabbim mükafatını vermiş in...bana ve olmayan herkese nasip etsin Rabbim BEBİŞ...Benimde tüplerimin biri tıkalı çıktı filimde 6 aydır klomen kullandım olmuyo sonra tüp bebege karar verdim ama su kesecikleri ve kistler oluşmuş tahlil yaptırdım ama kötü degil Allah'tan böyle kistlerlede başlayabilinir dedi doktorum tüp bebeğe sence başlamalımıyım? Of bende herzaman olumsuz tarafları düşünüyorum oyüzden cesaret edemiyorum başlamaya.. :59: Rabbim evladını sana bagışlasın inşallah hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin innşş..

tebrik ederim, insallah bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz.
cok cekmissiniz ama Allah sonunda mutlu etmis sizi

Adina okadar cok sevindim ki anlatamam.. Bebegin butun uzuntulerini unutturacak eminim.. Allah tamamnina erdirsin canim.. inan cok sevindim..

büyük imtihandan geçmişsiniz ama Allah ümitlerinizi boşa çıkarmadı herşeyde inanç önemli gerçekten.verecek olan rabbim.Analı babalı sağlıkla büyüsün inş

rabbim ol dedikten sonra herşey anlamını yitiriyor. demekki zamanı şimdiymiş bugüne kadar yaşadıkların sana bişeyler öğretmiş. çok güzel bişey bu kaar uğraştıktan sonra pozitifi görmen mükemmel bir mucize. allahım kucağına almayı nasip etsin tatlım bizler içinde dualarını esirgeme cnm.

canım yaşanan o kadar olumsuzluklardan sonra ne güzel mucizene kavuşmuşsun sabrın sonu selamet derler inş. bundan sonra Allahım bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, neşeli mutlu etsin yuvanızı.. Darısı bizlerin başına....

Okurken gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu :59: Kabus dolu günlerden sonra hayatına güllük güneşlik bahar havası gelmiş...Maşallah arkadaşım :nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım senide :49: bebeğinide :emir_bebek: nazarlardan saklasın...Benim ilk tüp bebek denemem ve zaman zaman karamsarlığa düşüyordum şunları okuduktan sonra test günüme kadar bir daha kendimi üzmiycem...Allahım senin mutluluğunu inş. bizlerede verir...Bu yolda yılmadan verdiğin mücadele içinde seni tbrk ediyorum :16::16::16:

ne istediğini bilen ve onun için savaşan kadına kocaman bi alkıışşş...

allahım inşallah o evladı sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına da versin...

:43: allah sağsağlim kucağına nasip etsin inşallah
okurken bile yoruldum ben dayanamazdım heralde rabbim sabrının mükafatını vermiş
çoğul gebelik büyük ihtimalle :49:çünkü benim 13.günde 202 di :)

iyi niyet ve temennilerde bulunan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.Bu yazımı 2009 eylül ayında yazmıştım.Başka bir bölüme de eklemiştim.Uzun zamandan beri de girmiyordum foruma.Dün aklıma geldi micro deneyen arkadaşlara umut olsun diye güncelledim.
Şu an kızım 10 aylık.İsteyen dileyen herkes bu mutluluğu yaşasın arkadaşlar.Lütfen düşünce kalıplarınızı değiştirin.İnfertilite belki de sırf benim bunu görebilmem için sınavımdı.Çok ağır bedeller ödetti bana bu sınav.Ama bakın meleğim geldi:)Bu hikayem sizlere umarım ışık olur.Tek bir arkadaşın yüreğinde dahi yeşertebilmişsem o umudu ne mutlu bana:)
Hepinizi öpüyorum.Unutmayın hepiniz şu an benim gözümde birer savaşçısınız.

ne denır bılmıyorum yasadıkların ne zormus masallah sabrına dıyorum onvcelıkle ve sabrın sonu selamet olmus cok guzel rabbım tamamına nasıp etsın ınş sıkıntısız bısekılde ....sonuhca bakarsak ıkız gıbı ama bazen tekte olabılıyo ınş saglıkla gelsınde tek gelsın ama benım sonucum da 472 ıdı ve üçüzlerım oldu .....tekrar tebruıkler herkese nasıp olsun ınşş böle guzel sonuclar

hayırlı uğurlu olsun :nazar: :nazar:
9 ay sağlıkla taşı bebeğini , sağlıkla kucakla mutlu mutlu büyüt..... :emir_bebek:
mücadeleni okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma doktordan doktora operasyondan operasyona savruldum durdum. şu an hala savrulmaktayım bazen düşünüyorumda bir vucüt bir psikoloji bu kadarını nasıl taşır. taşıyorum ayaktayım ama her açıdan artık çok yoruldum artık ayaklarım güçsüzleşti dizlerim titriyor. ama vazgeçmiyorum başkada çarem yok...... bazen bu yolda öleceğim bile geliyo aklıma.

Back