- 9 Ocak 2008
- 1.403
- 0
allah razı olsun zahmet oldu.
amin güzelim senden de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun zahmet oldu.
tşk ederim inş hepimizin yrdcısı olsun
benim hastanedeyken süt oğluşum vardı ardamm yetmişti ikisine deeee:çok üzgünüm:kızlaaar kaptırdınız ikiz üçüzz memeler yetmeyecek emzirmeye :)
canımm aslında şöle diyim o ay işi sıkı tuttuk malum tarçınlar pekmezler kit bide yoğun bir mesaiiiama içimden hep amannnn iğnelerle olmadı şimdi mi olacak diyordum ne yalan diyimm sonacıma belki hatırlarsın yine bir cuma günü sen bir rüyanı yazmış çıkmaz demiştinn bende cevaben rüyamda bebiş emzirdiğimi gördüm inşallah çıkar ikiside demiştimmm pazar testi yaptıkk hiçbir belirti yoktu bende ikisinde de rüya desen ona benzer o kadar gördüm kiiiii o belirti mi bilmem yanii:sm_confused:bebek kadar güzel bir şey varmı bu dünyada o günleride göreceğiz dimi kızlar kız ayşee sen hamile kalmadan önce test yapmadan önce hissetinmiydi hamile kaldığını de bakem belirti varmıydı unuttum kız bi düşün bakem ben bu kez tutturdum dedin mi içinden ? benim az kaldı ya belirti avına çıktım hehheh
benim hastanedeyken süt oğluşum vardı ardamm yetmişti ikisine deeee:çok üzgünüm:
canımm aslında şöle diyim o ay işi sıkı tuttuk malum tarçınlar pekmezler kit bide yoğun bir mesaiiiama içimden hep amannnn iğnelerle olmadı şimdi mi olacak diyordum ne yalan diyimm sonacıma belki hatırlarsın yine bir cuma günü sen bir rüyanı yazmış çıkmaz demiştinn bende cevaben rüyamda bebiş emzirdiğimi gördüm inşallah çıkar ikiside demiştimmm pazar testi yaptıkk hiçbir belirti yoktu bende ikisinde de rüya desen ona benzer o kadar gördüm kiiiii o belirti mi bilmem yanii:sm_confused:
benim hastanedeyken süt oğluşum vardı ardamm yetmişti ikisine deeee:çok üzgünüm:
canımm aslında şöle diyim o ay işi sıkı tuttuk malum tarçınlar pekmezler kit bide yoğun bir mesaiiiama içimden hep amannnn iğnelerle olmadı şimdi mi olacak diyordum ne yalan diyimm sonacıma belki hatırlarsın yine bir cuma günü sen bir rüyanı yazmış çıkmaz demiştinn bende cevaben rüyamda bebiş emzirdiğimi gördüm inşallah çıkar ikiside demiştimmm pazar testi yaptıkk hiçbir belirti yoktu bende ikisinde de rüya desen ona benzer o kadar gördüm kiiiii o belirti mi bilmem yanii:sm_confused:
zaten arada girebiliyorum artık canlarım umarım sizi kıracak bişe yazmamışımdır
zaten arada girebiliyorum artık canlarım umarım sizi kıracak bişe yazmamışımdır
öle deme yaaaa benimde o kadar fos çıktı ki dedim yaaa belirtimi bilmem diyeee bir gün gerçek olacak gülümmm tüm rüyalarrr inan banaaaaa:1hug:aa hiç hatırlamıyorum biliyo musun yaşılık işte :roflol: demek öyle benim rüyalar fos çıkıyo artık rüyalarımı hatırlamıyorum :1shok::1shok:
inşallah canım yaaa aminnn bir kucağıma alsam zatiiiicanım cennette seni bekleyen bir meleğin var sen kendini hiç üzme bak oğluşunda sağlıkla geliyor inşş ohhh değmeyin ayşeme
kızlar nasılsınız ben iyiyim bu bayan X bende anlamadım kendimden şüphe etmeye başladım yaaaaa
bende ikiz istiyorum kızlar bir tane buldum da ikiz kaldı biri bana anlatsın yaa bayan X i