Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülsümm bende var ovulasyon testi kullanmıyorum çekmecemde duruyo istersen sana yollayabilirim yolla demen yeterli :)
neden kullanmıyosun.zahmet olacak ama yolla dersem.:1hug:
çok almıştım kaldılar bu ayda zaten dr gidiyorum dr baksın söylesin beni uğraştırmasın :) canım ne zahmeti kargo zaten hergün 4-5 gibi uğruyo veririm getiriler :) yanlız senin bana adres vermen lazım ama burda görünmesin istiyorsan kızlar özelden falan yazıyorlar nasıl olduğunu bilmiyorum ama sorarsak birileri söyler
biliyorum mervecim öpeceğini, şaka yaptım, ben de seni öperimsenide öperim cetrefilliii ayşesin sen:))
ayyyy allahım herkesin gönlüne göre versin, elli kollu sağlıcaklı hayırlısını versin de kız erkek farketmez, beylere de açıııık bu gönüüüül hanımlara daaaayerimsenibenolur ayşem neden olmasın.dilberim değilde zeynep nevgülüm olur inşallah.kaydirigubbakcemile3
nicklerin üzerine tıklayınca özel msj gönder ibaresi çıkıyor kızlaaaarkaydirigubbakcemile2çok almıştım kaldılar bu ayda zaten dr gidiyorum dr baksın söylesin beni uğraştırmasın :) canım ne zahmeti kargo zaten hergün 4-5 gibi uğruyo veririm getiriler :) yanlız senin bana adres vermen lazım ama burda görünmesin istiyorsan kızlar özelden falan yazıyorlar nasıl olduğunu bilmiyorum ama sorarsak birileri söyler
ayşemmmmm geçmiş olsun ve de helal olsunnnnn sonu inşallah bebiş olsunnn
razişimm güle güle gidip gelsin eşinn ilk kez diyon zor olur ama ayrılığın tek güzelliği kavuşma anı olsa gerekkkk:lepi:
evet ya mayıstan beri birlikteyiz dimii o zaman umudumuz haziran diyenler topiğiydi adıı haftada bir ancak yazıyordum utana sıkıla ne varsaa yicektiniz ya beniiiiiiicokacimcoookne günler geçti beeeeeeee sevindik üzüldük tartıştık birini şutladıkkk ama hep umut ettik umut diye diye dayak yedikk-burada yiyen sizsiniz atan benim yanlışlık olmasınnn-herşeyimizi paylaştıkk kendim için diyorum canlarım iyiki varsınızzz biraz olsun huzur bulduysam azramın yokluğuna alıştıysam sizin sayenizdee yoksa evde kur kurr delirirdim herhaldeeeee :1hug:
mervemm bende seni öptümmmmm de anlamadım aslında bayram değil seyran değil mervem beni niye öptüüüüüCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
beyzaaa geldimi özel mesajım.
geldi canım ama gülsüm diye mi yazayım ulaştırırlar demi sana?
ayşemmmmm geçmiş olsun ve de helal olsunnnnn sonu inşallah bebiş olsunnn
razişimm güle güle gidip gelsin eşinn ilk kez diyon zor olur ama ayrılığın tek güzelliği kavuşma anı olsa gerekkkk:lepi:
evet ya mayıstan beri birlikteyiz dimii o zaman umudumuz haziran diyenler topiğiydi adıı haftada bir ancak yazıyordum utana sıkıla ne varsaa yicektiniz ya beniiiiiiicokacimcoookne günler geçti beeeeeeee sevindik üzüldük tartıştık birini şutladıkkk ama hep umut ettik umut diye diye dayak yedikk-burada yiyen sizsiniz atan benim yanlışlık olmasınnn-herşeyimizi paylaştıkk kendim için diyorum canlarım iyiki varsınızzz biraz olsun huzur bulduysam azramın yokluğuna alıştıysam sizin sayenizdee yoksa evde kur kurr delirirdim herhaldeeeee :1hug:
mervemm bende seni öptümmmmm de anlamadım aslında bayram değil seyran değil mervem beni niye öptüüüüüCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
dediklerini aynen yazdım bugün yola çıkar umarım kısa zamanda gelir yumurtlamana yetişir :)
bende ikiz istiyorum yaaaa beni anca ikiz paklar üçüzde olur tekiz de allah versin yeterki