selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
dün hani şeker yüklemesi vs vardı yaaaa sabah sabah-9.40 gibi aslında ama benim için sabahın körüüüüü:roflol:-yola çıktık hava da soğukk neyse gittik muayenehaneyee orada bir doktor daha var o da şeker hastasıymışşş sen al striplerin hepsinii onca yolu boşu boşuna yürümüş olduk hemde aç acınaaa sonrada hastaneye git gelll derken bendeniz şifayı iyice kaptıı yattım akşama kadarrr bu sabah aynı yolu tekrar çektikkkk neyse yükleyiverdik sonunda şekeriii 89 a 126 çıktııııııı:teytey::teytey::teytey:kan tahlili sonucu cumaya alınacakmışş onda da sorun yoktur sanırım işte gelemedim bugün haber verem dedim merak eden etmeyen herkeze duyrulurrrrr
ee sizler napyonuz bakimmm keyifler yerinde sanırımm çalışmalar başlamışş çizelgeler yapılmışşş hadi hayırlısı olsunnnnn sonu bebiş olsunnn inşallahhhhhhhh
emoşummmm sen otur biraz dahaa kırkın çıkmadı kızzz ama sıkılıyor insan bilirimm de yanında oğluşun var yaniiiii ben aylardır sıkıntıdan patladım sonra bir açıldım pir açıldım şifayıda kaptımmmmmfisfisfis
nasip yine kayıplarda sanırımmm ha bu arada dikkatimden kaçmıyor değil ben geliyom kimse kalmıyorrrrr
klava:
klava:ama şimdi ben kalırmıyım bilmemmm malum happpppşuuuuuuuusenağlama
neyse canlarımmm hepinizi kocaman öpüyoruzzz mucuksss mucukssssŞenizŞeniz