- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
aaa ööle deme, barış kocanla, sen ara o aramıyosa, yapma sinemcim yaaa, ne zaman gidecek eşin ve kadar ayrı kalacaksınız?slm kızlar ben geldin nasılsınız bakalım gülsümcüm bende kocayla tartıştım yine amaaan nasıl olsa gidecek bidaha bulamaz beni kendi düşünsün ne yapim canım sıkıldı ama daha aramadı beni küsüs sanırım ve dün yumurtlama günüm başladı şebooo aylin ayşe nasılsınız
sen topiğe de mi bu yüzden az giriyorsun? bazı dönemlerde gerçekten insan bunları düşünmek istemiyo ve buraya girmiyo değil mi:a015:kaçıncı gündesin ki aylincim bana sorma çünkü ben artık gün saymıyorum hihoyyyt dermişimmmmmmmmm ama bu ay saymadım gerçekteeeeen ayrıca çok da çalışmadım kötüyüm ben kötüyümmmm olmuyo napim takıkmıyım neyim herşeye takıyorum çizelgem vardı uğursuz dedim kaldırdım ateş ölçüyodum uğursuz dedim vazgeçtim rüyalara takıktım bi elimde rüya tabirleri ile dolaşıyodum şimdi ay ne görmüştüm ben diye düşünmüyorum bile olsun artık be yaaa
benim ovulasyon bitti reğl de daha bi hafta var en uyuz dönemdeyim yaneeee
sen hakikaten bu ay saldım çayıra mevlam kayıra modundasın şebnem, stres yapma bari, adet öncesi 1 hafta en gıcık dönemimiz oluyo valla sağa sola çatma bak. ben öyle yapıyorum dasositososito