- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
çatlakk :roflol::roflol::roflol:allah razı olsun inşallah ya.ikiz deyimde bir gelirsede razı olim diyorum.:roflol: :roflol:
hoşgeldin gülümŞenizben geldimmmmm
kim var kim yok ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlakk :roflol::roflol::roflol:allah razı olsun inşallah ya.ikiz deyimde bir gelirsede razı olim diyorum.:roflol: :roflol:
hoşgeldin gülümŞenizben geldimmmmm
kim var kim yok ?
gelen giden yok şimdilik ama bugün yarın olur sanırım yüzümde kocaman bir sivilce belirdinasip günün bugünmüş ne alemsin? yok gelen giden dimi
canım sen bu ay umutlu değilim dedin de ondan sormadım..strese sokmiim diyee...sinem bekliyodu ondan...
nasipcim öyle olması gerekmez mi zaten...gelmiyolarsa hiç biyere yazmasınlar dimi..ben üzüldüm şahsen....
hoşgeelldiiiinn.ne istersin adana aylin,izmir raziş, hamsi gülsüm vs :))))))
çatlakk :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin gülümŞeniz
gelen giden yok şimdilik ama bugün yarın olur sanırım yüzümde kocaman bir sivilce belirdi
valla esmaya koliyi göndereli 3 ay olacak nerdeyse verdiği adresse gönderdim
hatta ertesi günde sordum koli yerine ulaştı mı diye evet dediler bende makbuzu attım
anladım hayatım azıcık kapriz yapayım dedimnaniknanik
boşverin biz bize yeteriz
bu arada koçişi gönderdikten sonra birgün sana gelmek istiyorum müsait olursan tabii
ne zaman istersen canım...başım gözüm üstüne...
ben sana haber veririmne zaman istersen canım...başım gözüm üstüne...
aa nasip bende benim bildiğim bana ulaşmadı dedi esma defalarca hatta sormuştum doğmadan öncede batuş neyse cnm telefonda sorarım yazarım sanada.
hayırlısı cnm hakkında gelirse gelsin kart beklemek yok artık :)))
ben sana haber veririm
işte bu!!! bundan sonra böyle ister gelir ister gelmez eminim ki bu şekilde daha çabuk gelecek bu veletler:roflol:
ama kafa takmayacağız diye topiği ihmal etmek yok ok mi?
evet aynen ölee.gelmesinler hııhh.gelmedikleri sürece biz onlarsız kalırsak onlarda annesiz kalacak hııh (ne mantık ama):roflol: :roflol:
doğru bir mantık annesiz kalmak istemiyorlarsa bizi bekletmezler:dilcikar:
dimi.nasip inşallah bu ay çatlatma iğnesini olurumda gün veririm listeye eklersin:Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah hayatım bende geçen ay yaptırmıştım 3 tane kocaman yumoşlarım vardı dr çok umutluydu 4 gün geçikme oldu sonuç....hüsran o yüzden onada pas vermiyorum artuık
selam kızlar birkaç sayfa geriyi okuyup geliyorummmmm
selam kızlar birkaç sayfa geriyi okuyup geliyorummmmm
hoşbuldum kızlar gelcem yanınıza şimdi bi yemeğimi yiyim geliyom muhabbete