- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
valla merve ben 4 günde yaptık silikte olsa pembe çıktıydı koyu değildi ama sonuç ta bebiş geldi
4 gün önce mi:1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla merve ben 4 günde yaptık silikte olsa pembe çıktıydı koyu değildi ama sonuç ta bebiş geldi
4 gün önce mi:1shok:
yok mervecim adet günüm geçtikten sonra 4 günde yaptım
tamam hadi biz senden haber bekliyoruz... pembe kaleme gerek yok sen kendin pembe olacaksın zaten...
sinem nereye gittin..Pazardan aldıklarını yemeye gittin değil mi?Ayşe beni dövmeye gelmedi ki :))))))
şebnem,esma,nasip,asiye,nazmiye,raziye,gülşen,aylin nerdesiniz?
pınar seni sormadım işin çok :))))
Bu arada asiyecim senin lekeler devam ediyormu?
nee ozmn benim daha günüm geçmedi kız çıkmaz
pardon Ayşe seni sormayı unuttum...Sen nereye gittin..Bir göründün bir daha yoksun..
hoş geldin aslı belki hamiş olabilirsin bendede akıntı geliyodu amam adet olmadım
kızlar ben geldim herkeze merhaba mervem sen olmadın dimi hala yaşasın canım bende olmadım ama canım daha test yapma çıkmaz henüz bu arada kızlar ben bişey sorucam ya benden hani yumurtlama dönemindeki mukus akıntısı gibi akıntı geliyor sabahta ateşim 38,5tu bu nedemek şimdi[/QUOTE
hihoyyyt yaşasın sanırım hamilesin...:CüvCüv::Saruboceq: umarım öyledir canım...
ben geldim şekerler oooo muhabbet koyu bakıyom. bakhele merve yarın sabah bekliyoruz. ama bilemiyorum istersen bekleyebilirsin bikaç gün gecikmeden sonra da yapabılırsin. moralini bozma dicem bende ama allah korusun inş negatif olmaz. yoksa biliyosunuz kaderde varsa ..... neye yarar üzülmek
ay inş ya inş karnımdada ağrı yok zaten belim ağırıyor sadece eşimde hamişsin diyor ben 3 haftadır hep uyuyorum ama bilmem ümitlenmesem çok iyi olucak üzülüyorum sonra senin nasıl gidiyor hamişlik
kızlar ben geldim herkeze merhaba mervem sen olmadın dimi hala yaşasın canım bende olmadım ama canım daha test yapma çıkmaz henüz bu arada kızlar ben bişey sorucam ya benden hani yumurtlama dönemindeki mukus akıntısı gibi akıntı geliyor sabahta ateşim 38,5tu bu nedemek şimdi[/QUOTE
hihoyyyt yaşasın sanırım hamilesin...:CüvCüv::Saruboceq: umarım öyledir canım...
allahım inş öyleyimdir canım dileyin benden ne dilerseniz hamişler dualarınızı bekliyorum
benim şimdilik nasıl gittiğini bilmiyorum valla aslı salı günü keseyi gördük bebeğin biraz ilerisinde kanama başlamış doktor ilaç verdi günde 4 tane progestan şimdilik kullanıyorum amam ne kananmam var ne lekelenmem anlamadık çarşamba günü tekrar gidicem haftaya