- 22 Mayıs 2008
- 1.896
- 0
kız akşam gelince boş bırakmazsın sende:asigim:
e yani bencede sabaha kadar demiş dr niye panikledin şimdi canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyim temizlik yapıyom evi afedersiniz b:....k götürüyor tozdan heryeri kaldırdım ayy kasıklarım ağrıdı bıdığım yoruldu galiba
valla bilmiom tutarmı akşama, dr hemen kocanı çağır ve 2saatte bi ilişki geceye kadar ve sabah da ilişki dedi. dua edelim kızlar anam ne zor şeymiş bu ya sanki yogurt mayalıoz
o nasıl şey 2 saatte saçma geldi bana bi eve gelince bide sabah yeter kız sen yorma 2 saatte birkaydirigubbakcemile
pınar cım evet sabaha kadar demiş sen hemen morali bozma..Akşama hazırlan :)))) inşallah bu sefer olur...
seher cim hikaye için teşekkürler....
merve belirti var mı başka...
şebnem ateş ölçmeyi dene hayatım..Bakarsın öyle gelir bebiş...
merve kız güldürdün beni valla...ne alemi var yorulmanın di mi?
Pınar cım moralini bozmak istemem ama gece çatladıysa yumurtan doktor o nedenle acele etmenizi söylemiştir..biliyorsun 12-24 saat yaşıyor yumurta..Ama bu işler belli olmaz sen yinede çalışmaya devam et...:hooray:
pınar cım evet sabaha kadar demiş sen hemen morali bozma..Akşama hazırlan :)))) inşallah bu sefer olur...
seher cim hikaye için teşekkürler....
merve belirti var mı başka...
şebnem ateş ölçmeyi dene hayatım..Bakarsın öyle gelir bebiş...
merve kız güldürdün beni valla...ne alemi var yorulmanın di mi?
Pınar cım moralini bozmak istemem ama gece çatladıysa yumurtan doktor o nedenle acele etmenizi söylemiştir..biliyorsun 12-24 saat yaşıyor yumurta..Ama bu işler belli olmaz sen yinede çalışmaya devam et...:hooray:
merve valla kızdık kocişe, iş kendi işi bırakıp gelmesi lazım ben haftalardır dr kapısındayım de mi ama sen gelmiosan ben geliom dedim daha ses çıkmadı. napalım bizde akşam çalışcaz ama sabah da şartmışş
dinem doktor üstüne basarak söyledi eşini hemen eve çağır diye o yüzden ben de böle heyecan yaptım. ya bi de ilk defa yumurtamın çatladığını anladım, dün ben bu ağrıyı zaten tahmin etmiştim yumoş çatlaması olarak.. proff olcaz böle giderse kızlar
hayırlısı olsun pınarcım...Bak seherin dediği gibi belli olmuyor bu işler...
mervecim hadi inşallah hamişsindir.. Bu ayı seninle kapatalım..
ben birşey soracağım şimdi pınar haplarla yumurtaları büyütüp iğneyle çatlattı ya..(pınar cım doğrumuyum) ben aşılama isteyeceğim diyorum ya hadi gece çatlarsa ne olacak? amannn kafam karıştı..Böyle olursa işimiz zor...
hayırlısı olsun pınarcım...Bak seherin dediği gibi belli olmuyor bu işler...
mervecim hadi inşallah hamişsindir.. Bu ayı seninle kapatalım..
ben birşey soracağım şimdi pınar haplarla yumurtaları büyütüp iğneyle çatlattı ya..(pınar cım doğrumuyum) ben aşılama isteyeceğim diyorum ya hadi gece çatlarsa ne olacak? amannn kafam karıştı..Böyle olursa işimiz zor...
kızlar bende yumurtlama günümde kalmadım çünkü yumurtlama günü dediğim tarihte eşimden ayrıydım annemlerde kalıyodum amam nasıl olduysa kaldım