Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eklerim tabiiki sana şimdi bir link göndereceğim oraya beklerizkızlar benim umdum 3 temmuz 1 hafta kaldı bekliyorum
hayatım tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin:teytey::teytey:ayshınce hamişmişşşş 4 haftalıkk hemdee....apexnasip haberin olsunn canımm...
kızlar ben hamileyiiimmmm
tesekkürler darısı tüm isteyenlere inştebrik ederim bitanema.s.
ya nasip bune hız seni yakalayabilene aşkolsun:dance:hadi yeni topikimiz hayırlı olsun umudumuz bebiş olsun bebişimiz sağlıklı olsun Allah bunları hepimize yazmış olsuna.s.
canım biraz geç oldu ama neyse şimdi gördüm ve çok sevindimmm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına alasın büyütesin torununu sevesin inşallahhhhhhhhhhkızlar ben hamileyiiimmmm
dünya duaların üzerinde dönüyor derler her doğan günle birlikte umutlar da yeşerir kalpte ve biliriz başımıza gelen ve şer sandığımız şeylerin ardında rabbimizin hayrı vardır bugünün sıkıntıları yarının mutluluklarına gebedir zaten öyle olmazsa yaşanırmıydı bu dünyada umutsuz duasız inançsızzzzz ve inanıyoruz elbet bizde anne olacağızz sadece vaktini bekliyor ve umut etmeye devam ediyoruzzzzz:1hug:umutsuz hiçbişey olmuyor
yaşadıklarımız bazen bu hevesi öldürsede içimizde yine yenidenn büyütmeliyizz umudumuzu ümidimizi inancımızıı
amin canım Allah hepimizin gönlündekini versin hayırlısıyla inşallahhhhha.s.isallah arkadasim allahim gönlüne göre bir bebis versin
evdeykn hiç uyuyamadım şimdi deli gibi uykum var benim
senin boddi işi sevmiyor esma ne dersinnn