Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla merve2 cim iyi geçti canım nazmiyecim benimde sağ kasığım ağrıyo doktor onun için bişi dedimi sana
canım benım agrımın sebebını ılk gıttıgımde keseyı gordugunde soylemıstı.kesenın tutnması gereken yerde sıyrılma var kanamayla atabılır vucudun bunu agrı bundan olur demıstı
ama allaha cok sukur agrım kalmadı bebısımde benı bırakmadıı....bakalım onumuzdekı hafta doktor gunumuz ne dıyecek
Günaydın kızlar ben geldim tatilim bitti dinlendim valla. Siz nasılsınız var mı yeni hamişler
Aslı kız hamile misin beklemiyodun sen? Tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin
bendede sürekli olmuyo ama ara ara oluyo bide bendede kanama görülmüştü geçende bu gittiğimde ufalmış dediydi doktorum progestan kullanıyorum baakalım cuma günü gidicem tekrar
günaydın kızlarr ben hastalandım dün................
günaydın zeynepcim olsun canım kısmet bidahakine inşallah
seher kanamayı sorun etme tamam mı canım...cumartesi gittiğimde o kadar azalmıştı ki zor gördük....sanırım 2 hafta sonra bıraktırır allahın izni ile
amin canım inşallah...dr.u değistircem artık bu ay hastalığım bitsin gitcem bakalım bu ne dicek dondurulması gerekiyorsa dondursun artık sen napıon kıymetlimiz:ecrin_bebek: nasıl
günaydın kızlarr ben hastalandım dün................
iyi bari ne kadarlık oldu şimdi.........................
kısmet zeynepcim...bu arada ben merve2....tanışamadık daha senle....a.s.