- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
kızlar ben alışverişe gidiyorum
merve2 müsaitsen sanada uğrayabilirim
beklerim canım..ben hep burdayım...bi kahvemi içersin..madem niyetli değilsin...hem bi kahvenin kırk yıl hatırı varmış...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben alışverişe gidiyorum
merve2 müsaitsen sanada uğrayabilirim
sinem canım özel mesajını açarmısın? sana birşey soracağım...
nerde bu kızlar ya esma seher emel şebnem pınar ayşe merve merve2 gülşen nazmiye raziye derya aylin sinem
bu badegülde gelmez oldu ha siteye devamsızlık yapanları silecem listeden
valla şebnemcim salak doktor yüzünden çok sinirlendim sabah ama şimdi iiiyim bebeiş bulantı sorunundan başka derdi yok bana sağoolsun sen nasılsın
günaydın kıssssssslaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.....................
günaydın benim tatlı arkadaşlarım güzel hamişlerimin günaydın
güzel hamiş adaylarım günaydın
annelerinin karnındaki bebişlerim yeğenlerim günaydınnnnnnnn
kızlar bu kist için kullandığım ilaç benim midemi çok bulandırıyo yahu
ama bugün nedensiz yere çok mutluyum bitek kocişimin dişi ağrıyo ona üzülüyorum o kadar
benimde yarın baya bi misafirim var 10 12 kişi olcaz bugünde n temizlik ve zeytinyağlımı tatlımı yapcam yoksa yetişemem de ama işlere girişmeden görmek istedim sizi
ayyyyyyyyyyy çok mutluyum yaa hayırdır:)
canım vallahi senin korkundan girdim ben bugün cesmeye kacıyom pazartesiye kadar yokum silmeyin beni...........:1no2:
sağol şebnem...şimdilik iyi gibi görünüyo bakalım...tahliller nasıl çıkacak?inş.onlarda iyi çıkar da önümüzdeki aylarda hamiş kalabilirim...:CüvCüv:
ya kızlar ya yazıyom yazıyom kimse b
eni görmüyooooooooooooo küscem heeeeee bvak üçe kadar sayıyom biri beni görsün
biiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr
esmaa merve şebnem nerdesiniz yaaaaaaa
sinem canım özel mesajını açarmısın? sana birşey soracağım...
evetttt belirttim ya kız üstüne görüyoz diyeeeeeeeee:roflol:bu kaç olduuuuuCADIARZU hamişliği en uzun sürecek olan hamiş benim vesselammmlülülülülülülülülülülülüayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber naber
kızım ben sana kaç kere yazdım cevap vermedin ki hatta sana iltimas yok oklava gelir kaşınırsan bile dedim tık yok napammmm neyse geç olsunda güç olmasın demişler tanışalım bakalım ben ayşe topikin oklavalı teyzesiiiiihoşgeldin ayşe...ben merve2...seninle de tam olarak tanışamadık...
kız ne ihmali güzelim uykumu bölüp geldim yanınızaaaaaaaa:roflol::roflol:aşkım hoşgeldin nerelerdesin sen kız anladık koçişin evde ama bizide ihmal etme be
yaaaaaaaaaaaaaaa küsmedim ama beni görün yaaaaaaaaaaaaa
biri bana gelsiiiiiiiiiiiiinn
o daaaaaaaaaa sensinnn:))