Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim sehercim nasipcim...dün dr'a gittim...gebe olmanı engelleyecek bisorun görünmüyo dedi..ama enfeksiyon varmış..7 günlük tedavi verdi..bide adetimin 2 veya 3. günü tahliller istedi...beni bu ay listeden silmen gerekecek nasip..neyse öbür aya inş..eşimden de sperm testi istedi..inş. onda da bi problem yoktur....
iyiyim sehercim nasipcim...dün dr'a gittim...gebe olmanı engelleyecek bisorun görünmüyo dedi..ama enfeksiyon varmış..7 günlük tedavi verdi..bide adetimin 2 veya 3. günü tahliller istedi...beni bu ay listeden silmen gerekecek nasip..neyse öbür aya inş..eşimden de sperm testi istedi..inş. onda da bi problem yoktur....
inşallah tahlillerde bi sorun çıkmaz da bidahaki ay hamiş olursun canım
kızım hamişlik olmasa bile biizim listeye giren kolay kolay çıkamaz devamsızlık yapmadığı sürece
haklısın hayatım yoksa oğluşumda anası gibi aksi olacakcanım genç annem nabersin gülüm sabah sabah sinirlendirdiler mi seni yine kıyamam kız sana boşver
millettin derdi seni germesin batuşu düşün
günaydın şebbogünaydın kızlar esma gülşen merve ayşe nasip seher raziye emel emel2 nazmiş sinem pınar aslımmm bi yeni var czc zeynep yktur umarımım unuttuğum hepinizi öpüyorum....
günaydın mervegünaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
nasip doğru diyo listeden öyle silinmek yok hayatım umarımtestlerininde sonuçları iyi çıkarrriyiyim sehercim nasipcim...dün dr'a gittim...gebe olmanı engelleyecek bisorun görünmüyo dedi..ama enfeksiyon varmış..7 günlük tedavi verdi..bide adetimin 2 veya 3. günü tahliller istedi...beni bu ay listeden silmen gerekecek nasip..neyse öbür aya inş..eşimden de sperm testi istedi..inş. onda da bi problem yoktur....
nasip dün yazmışsın ama çıkmıştım ben..cevap veremedim..ben bozyaka ssk ya çok yakınım..şerif remzi yi duydum ama tam nerde çıkaramadım...özel hatay polikliniğini biliyo musun? ben onun yanındaki vaillant bayiinde çalışıyorum..
kız çok yakınız buluşalım ssk hastanesinin orda osman kibar tesisleri var izmirsporun ben oraya pek sık gelirim benim oğlan orda maç yapıyor hep
valla ne güzel olur..ama akşam 7 de çıkıyom ben...ikimizinde müsait olduğu bi anı mutlaka denk getirip buluşalım..burda hiç arkadaşım yok zaten...:çok üzgünüm:
ne güzel olur ..izmirspor köprüsünü biliyo musun üçyol metro duragının orda...akbank üçyol şubesinin sırasında pehlivanoğlu ile hatay tıp merkezinin arasında..vaillant bayiii...ne zaman yolun düşerse beklerim..
bana tam olarak yeriini tarif et bakarsın oraya işim düşer uğrarım sana
esmacım günaydın....batuş napıyo üzmüyo seni dimi?
yok teyzesi üzmüyo ama ben onu çok merak ediyorum yarın çarşıya çıkacağım ona ciciler alacağımmm ben