Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün sen benimi sordun:1rolleyes:
ya kızlar üstüne hamile kalınca adet kanamasında farklılıklar oluyormuuuuuuuuu
canım bildiğim kadarıyla diğer yani normal adet kanamasından az ve rengi farklı oluyormuş
ama üstüne gördüysen bile testte mutlaka çıkar
sefamolsun 30 kusur demişsin sonuçu kızım sen hamişsin:teytey::teytey:
canım kusura bakma yaa...fisfisfisyaaa şimdi bir paronaya için moralimi bozmayayım değil ben bekleyeyim neden öyle düşünüyorum bu ay diğer aylara bakarak biraz az oldu ama yine çok az değildiiiÇok üzgünüm çoook
canım kusura bakma yaa...fisfisfis
yokumdur yada bakamamışımıır...
Benim 30.89 çıkmıştı iki gün öncesi kan testimde ve iki gün öncesi idrar testimde de ikinci çizgi çok silikti bu sabah dayanamadım birdaha yaptım korkuyorumyaa kimyasal gebelik falan diyolarya doktora bugün 3te randevum görmeden rahat edemiycem.Bu sabah yaptığım testte gayet net ikinci çizgim dmekki değerlerim yükselmiş demi kıslar:sm_confused:
yaaa şimdi bir paronaya için moralimi bozmayayım değil ben bekleyeyim neden öyle düşünüyorum bu ay diğer aylara bakarak biraz az oldu ama yine çok az değildiiiÇok üzgünüm çoook
Kızlar geç de olsa adet oldum ben umudum bir dahaki aya kaldı...
günaydın kızlar......hamile olanlar....üstüne görenler.....kocasını rahat bırakmıyanlar....huuu hepinize günaydın....ha bu arada kocasını rahat bırakmak zorunda kalıp uğurluyanlar......günaydınnn
herkese günaydınnnnnnnn.bende yeni üyeyim.arkadaşlar adetime 5 gün kaldı dua edin olurmu.kan testi hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin.adetime 8 gün kala test yaptırdım çıkmadı sizce nekadar doğru...HAYIRLI CUMALAR
aşkım senin moralini bozmak için yazmadım gülüm bildiğimi yazdım:1hug: