- 22 Mayıs 2008
- 963
- 0
- 40
olurmu canım beğenmemek ne demek cevap yazmıyorsunuz klava:klava:
canım valla fırsat buldukca gırıp yazmaya calısıyoma ama bugun yogun bı gunn
dövme ya senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olurmu canım beğenmemek ne demek cevap yazmıyorsunuz klava:klava:
ya benimde sol taraf gelişmemiş doktor bile şaşırdı ama sağ da bize yeter dedi hadi hayırlısı benim ağrım yok ama bünyeye göre değişiyor herhalde neyse takma kafana hayırlısıyla çalışmaların meyvesini toplarız :teytey:ikiz ikiz inşaaha.s.
kızlar nabersinizi ben geldim muhabbet koyu allah artırsın. Rahel sen de gelmişsin hoş geldin. geçen gün gazetede okudum bir kere daha allahın hikmetine şahit oldum. kadın dış gebelik yaşamış ve sağlıklı doğurmuş. olabilir mi böyle bir şey fiziksel olarak mümkün değil. kadını öldürür allah korusun ama gördüğünüz gibi oldu mu oluyor. bu bir ilk. yani döllenen yumurtanın rahime gitmeden bulunduğu yerde gelişmesi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi inanılmaz. ve kadın bunu hissetmemiş ne ağrı ne sancı ne bişi. yani kıssadan hisse oldumu oluyo gerisi boş. biz de kısmete allaha inanıyoruz sabırsızlıkla o günlerin gelmesini istiyoruz ama ne yapsak boş zamanı gelecek bebişimizin bu dünyada alacak nefesi olacak o kendiliğinden gelecek. gelmeyecekse de canı saolsun ama gelsin be hayırlısıyla gelsin.
a.ssırnaşık şey e tamam o zaman gelsin bende o angaryalara katlanmaya hazırım aşkım yeterki gelsin. :dance::dance::dance:
bende razıyım tekne atsın uyutmasın beni ama gelsinnnnn
gelecek gelecek bu kadar teyzesi onun yolunu bekleyip dua ederken istese gelmesinklava:yok öyle yağma:roflol:nüfüs patlaması yaşanacak şubat ve marrta inşallaha.s.
bir kere ben başağım ve başaklarda akıllı bayanlarrrrdırrr....lülülülülülüBu arada bu ay tutmuşsa şayet Kova olacak.. Benım gibi.. Akıllı kadınlar kovadan çıkarmış..:)))
hamişlerin duası olur derler Allah hepinize bebiş nasip eder inşallah
selam kızlarrrrrrra.s.
nerdesiniz yaaaaaaaaaaa klava:
nalan hoşgeldin hayatıma.s.
geldin mı kızzz sabahdan beri biz seni bekliyoruz birazda sen bekle ne olur hemen oklavayı almışın elineklava::dilcikar:
burdayızzzz
hoşgeldin apexcimmma.s.