Erkek İnfertilitesi Umudumu kaybetmeden beklemeye devam...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gittik canim hasar 58. Apoptozis 43 oksodatif stres 18. Hepsi yuksek klomen ve emodex kullanicam 2hafta sonra atcam sonuclari fsh sonucu yani. 2 ay sonra da hasara bakilacak
bunlar ne testleri canim? Dr istemisti di mi sizden bunlari? Ay ben hic biseyi yaptirmadim

Bestttt kaan bey hasar duzelene kadar kurunmanizi istedimi sizden

Umarım bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın canım. Çok zor süreçlerden geçmişssin. Bu hamileliğin doğal yoldan mı

Selam intralipid serum tedavisiyle su an 7. Gebeligimde 38 haftalik hamileyim dogumuma az kaldi. Sebep bulunamayan düşük yapanlar mutlaka doktoruna danissin. Darisi isteyen herkese.

Selam intralipid serum tedavisiyle su an 7. Gebeligimde 38 haftalik hamileyim dogumuma az kaldi. Sebep bulunamayan düşük yapanlar mutlaka doktoruna danissin. Darisi isteyen herkese.
Merhaba ıntralipid tedavisine ne kadar devam ettiniz ben 9 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışları da duyuldu artık bıraksam olur mu ki

bizde spermlerin hepsi hareketsiz ve morfoloji 0, kaan hoca bu ay tedavi basladi, bir umut bekliyoruz
Merhaba
Canim mailde testlerin adini vermisti yaptirdik. Pazartesi gidiyoruz gorusmeye. Evet duzelten cok var. Umarim bizim de ondan dusmustur.
Kaan hocaya ulaşmak istiyorum ama yönlendirilen sayfadan yeni üyelik açılmıyor halihazırda kayıtlı üyeler için giriş var ne yapacağım? Nasıl üyelik açabilirim

Merhaba
Kaan hocaya ulaşmak istiyorum ama yönlendirilen sayfadan yeni üyelik açılmıyor halihazırda kayıtlı üyeler için giriş var ne yapacağım? Nasıl üyelik açabilirim
Muayenehanesini arayıp hemşiresine bir sorun, telefonu düşürmek biraz zor oluyor, sürekli arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…