Erkek İnfertilitesi Umudumu kaybetmeden beklemeye devam...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet evet biliyorum yaptirdin tetstlerini. Asla gelip test gostereckleri kabul etmiyor. Bizim yanimizda birileri geldi test gostermeye geri gonderdiler sadece dna hasar tetsi istedi bizden hormon falan istemedi
Hadi yaaa. Beklemeye mahkumuz o zaman. Ben de dusunuyorum 3ay tedavi sonra hasar testi 15 gun sonucu 1 ay cevap bayagi sure olacak.

Canim benim durumum da sana benziyor.esimde varikosel vardi ameliyat oldu .3ay sonra hamile kaldim ama 8.haftada bebeğin kalbi durdu sonra bekle belke hamile kalamiyorum bu sefer tupbebek yaptirdik ama tutmadı.kaan aydosu arastirdim ona randevu aldik.randevu zamanimizi beklerken aktardan aldiklarimizi ve emodexi kullandik.emodexin ilk kutusu bitmeden hamile kaldığımı öğrendim ama onuda kaybettik.simdi tekrar randevu aldim kaan beyden.oradaki sekreter keske korundaydin hocaya gelene kadar dedi. eşim sperm dna hasar testi verdi bakalim sonuc ne cikacak.umarim bu kayıpları birdaha yasamayiz.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Benziyomus canim durumumuz. Cok zor kaybetmek. Ne zaman cikacak sonuç? Biz de yarin goruscez bakalim ne diyecek

Hadi yaaa. Beklemeye mahkumuz o zaman. Ben de dusunuyorum 3ay tedavi sonra hasar testi 15 gun sonucu 1 ay cevap bayagi sure olacak.
Evet canim beklemek zorundayiz
merhaba DNA hasar testi 10 gune cikmiyor mu?

Bize 3 4 hafta demislerdi bugün arayip soracagim

Öncelikle geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4. Ayımızdayız ama çok az artış var şuanda sperm kons 4.33 ml. Bizde Kaan hocadan randevu aldık kasım başında gideceğiz inş. Siz testleri hoca istemeden yapmışsınız ya neden ben istemeden yaptırdınız dedi mi ? Bide bizim değerler düşük ya acaba bu değerlerle DNA hasar testi yapılır mı ? Yani sonuç çıkar mı ? Bide tam olarak hangi testleri yaptırdınız ?

Bu hasar düzelir mi kızlar ya.demekki dusuklerin sebebi buydu demekki.ne aci 4senedir cocuk istiyorum ama her seferinde baska birşeyle karsilasiyoruz.

Bu hasar düzelir mi kızlar ya.demekki dusuklerin sebebi buydu demekki.ne aci 4senedir cocuk istiyorum ama her seferinde baska birşeyle karsilasiyoruz.
ne guzel 1 haftada cikmis insallah bizkmde cikar. Sizin ankara duzen miydi laboratuvariniz? Birde tam olarak sorununuz neydi?

Canim cok zor donemler atlatmissin ALLAH oyle bir sevinc yasatsin ki sana cektigin tum acilari geride birak insallah Rabbim kucagini tez zamanda doldursun hepimizin

ne guzel 1 haftada cikmis insallah bizkmde cikar. Sizin ankara duzen miydi laboratuvariniz? Birde tam olarak sorununuz neydi?
Yok canim istanbul düzendeydi orda yaptırdık.aslında kaan hoca bizden istemedi ama ben tedbir amacli yaptirdim hormon testlerini de yaptirdik gittiginde elinde olsun die.eşimde varikosel vardi ameliyat oldu değerler yükseldi hamilede kaldim ama iki düşüğum oldu.

anladim belki orada daha hizlidir. Ben hormon testi falan yaptirmadim yaptirsa miydik acaba?

Bence dna hasar testi yeter olabilir ama vaktinizde varsa fsh lh testesterona baktirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…