Merhaba kızlar okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
bundan 14 ay önce düşük yaptım ve ozaman çikolata kistim oldugunu öğrendim beni bayağı strese sokan bir olaydı sonrasında aklınıza gelebilecek bitkisel tedavilerini denedim bir sene boyunca hiçbirinden çözüm alamadım hsg filmi çektirdim ve tüplerim açık çıktı şükür, hormon testlerimde iyi durumda yumurtlamam reglim hepsi zamanında oluyor ve doktorum bekleyelim doğal yolla senin çocugun olur 6 ay bekleyelim dedi.. beklediğim süre zarfında 4ay önce hacamat tedavisi uygulamaya karar verdim iki seans gittim ve benım regl ilk gün olan ağrım gögüs ağrılarım tamamen gitti 4aydır rahatım inanılmaz derecede, ve bu ay 5. Ayım diğer ay doktoruma gidip tedaviye başlayacagım sanırım klomen tedavisini isteyecegım oda olmazsa ameliyat görünür, ben bian önce kontrole gitmek istiyorum bu virüs olaylarından dolayı kararsızım doktorum gala muayene ettiğini söyledi ve ben çok kararsızım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Ovulasyon testiyle yumurtlamamıda takip ediyorum ama inanın kendimi çıkmazda gibi hissediyorum düşükten sonra çok zorlu bi süreçten geçiyorum..
Tahlil sonuçlarımda ekte bilgisi olanlar için