umuda yolculuk

ozne_hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
449
16
118
41
Kırklareli
hani kelimelerin boğazınıza düğümlediği o anlar vardır '' normal yollarla asla bebek sahibi olamayacaksınız'' dünyanın tüm ağırlıklarını alarak çıkarsınız bu yola neydi nasıldı insanlar istemedikleri bir bebeği katlediyor siz deli gibi bir hayatın kollarınızda olmasını arzu ediyorsunuz
bende bu umut dolu yolculuğumu sizlere paylaşmak istedim
2011 yılın haziran ayında evlendik hayatımın aşkı ile her şeyin toz pembe olduğu bir hayat yaşıyorduk taki bir bebek sahibi olmak isteyip te olamayacağımızı öğrenene kadar kelimeler harfler bir birene girdi karabulutlar etrafımızı sardı birbirine bağlılığın en çok bu zamanlarda öğreniyorsunuz
2012 yılında temmuz ayında özel bir hastanede çıktık bu umutlu yola ve ilk acı deneyimizi yaşadık tranfer sonrası bitti hayallerimiz bir başka yola çıkmak hem maddi hem manevi olarak zorlarken gittiğimiz özel hastanede prosedürler çıktı karşımıza sadece tek tranfer
iki tane embriyo tranfer edilse %50 %50 şansımız olacağını düşünüyorduk ama tek tranfer dedi doktorumuz ve 2013 nisanda başladık tedavimize 2013 7 mayıs günü tranferim gerçekleşti işte benim mucizem bundan sonra başlıyordu ama bunu bende bilmiyordum
transfer sonrası transfer edilen embriyonun fotorafını verdi hastanedekiler
13 mayısta pazartesi günü kan testi yaptırdım dayanadım çoğumuzun dayanamadığı gibi betahcg değeri 11 çıktı yani hamileydim fakat bu düşündürdü 6 günde 11 değerini görmek
2 gün sonra tekrar baktırdım 2 sonra 2 kat değer olması gerekiyor dediler çarşamba günü 53 çıktı değerim bu dahada şaşırtıcıydı 2 kat değil daha fazlaydı
bir iki gün sonrada 147 çıktı değerim cuma günü kanda bukadar yükselebilir miydi değer birgün sonra 223
ve yedinci hafta da 2 tane kese
evet doğru okuyorsunuz 2 tane kese, tranfer edilen bir ama benim bebeklerim iki yani birine ben hamile kalmışım
çok zorlu bir hamilelik oldu kanamalarım oldu düşük tehtitlerim oldu ve idrarda protein çıktı her hamilenin dikkat etmesini istediğim bir şey bu
35 hafta 2 günlük ken acil alındı bebeklerim ve mutlu mutlu son yeni bir yıla kucağımda 2 tane küçücük kızla umutla girdim
şimdi kelebeklerim 1 yaşında :)
bu konuda sorduğunuz yaşadığım tüm tecrüberi paylaşırım
içinizdeki umudunuzu lütfen kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…