- 20 Ocak 2025
- 7
- 35
- 3
- 35
- Konu Sahibi aysenurarimbeg
-
Çok şükür bulasmadi da.ama hastanedeyim bilirsin belki.beyne kalbe pıhtı atma olaylari çok fazla arttı.yogun bakım hocasından bile insanlari mahvettiler yorumu duydum.hangintaraf akıllılik etti bilemem l.ama kendi dogrumun arkasında durdum ve pişman değilim
Bir şeyleri kendi hatalarına değil komplo teorilerine bağlamak daha kolaylarına geliyor. Sokağa bir çıkıyorum sigara dumanından yürüyemiyorum. Astım hastasıyım günde 50 kere inhaler çeksem anca yeter istanbuldaSorsam yarısından fazlası sigara içiyor halkınBöyle de komik bir toplumuz. Şimdi başlarlar onla bunun ne alakası var diye. Beni alıntılamadan önce gidin okuyun bakalım sigara hangi kanserleri artırıyor,pıhtılaşmaya nasıl etkili ondan sonra gelin aşı kötüleyin.
Türkiye koskocaman bir kül tablası zaten. Biz toplum olarak küçüklükten spora alistirilmis değiliz, gıdalarımızın da kalitesi son yıllarda malum çok kötü, bir de her şey tamammış gibi bi sigara aşkı var ki sorma. Her şeyi kendilerine hak görüyorlar bu sigara içenler. Her şey bu haldeyken içtiği sigaranın, yapmadığı sporun etkilerini hiç düşünmeden bi aşı türküsü tutturmuşlar. Hepimiz de aşı olduk ama bu kitle oturduğu her ortamda covid aşısı şunu yaptı bunu yaptı ah hep o aşılar diye diye yediler bizi.Bir şeyleri kendi hatalarına değil komplo teorilerine bağlamak daha kolaylarına geliyor. Sokağa bir çıkıyorum sigara dumanından yürüyemiyorum. Astım hastasıyım günde 50 kere inhaler çeksem anca yeter istanbuldacafelere sigara dumanından dolayı oturmayı bıraktım. ülkemiz en çok sigara tüketen ülkelerden biri (en fazlası diyenler de var). Ama hiçkimse yaşadığı solunum ve kalp hastalıklarını sigaraya bağlamıyor, onun yerine komplo teorilerine bağlıyor. Hiçbir şey kendi suçları değil hepsi dış güçlerin suçu
teşekkürler ahlak ve iman gurusu, tatmin olduysan işine bak konuyu sildimAşıyı annenizin sağlığı iyi veya kötü etkllensin diye istemiyorlar bu son secenek bile değildir. Toplum sağlığı ve dünyaya karşı sorumlulukları için zorunlu. Umreye gitmeyi istemek ve kul hakkı düşünmemek tam bir çelişki
Konu silmek yasak ama , geri gelecek ban yiyeceksiniz bir deteşekkürler ahlak ve iman gurusu, tatmin olduysan işine bak konuyu sildim
Makul görüşler için teşekkür ederim, yine toplumuza mikrofon tutmamak gerektiğini gördük, mübarek herkes mi farmalog kimyager ya da islam alimi olur. Yok o parayla hayır işleyin bilmem ne. Annem gidiyor, kadnın kendi inancı arzusu, ben de gitmeyi inancıma göre mantıklı bulmuyorum ama akıl vermek anneme haddim değil. Konuyu kapatıyorum, mantıklı ve seviyeli yorumlara teşekkür ederim
ayy tüh ban gelecek bu zımbırtı siteye giremeyeceğimKonu silmek yasak ama , geri gelecek ban yiyeceksiniz bir de
İşinize gelmediği zaman hem karşıt gorusteki birine üstten bakıyorsun demeyi biliyorsun hem de haklı yanlariyla asi karşıtlığı ile ilgili belge sununca zimbirti site diye laf atiyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahaha turşusu. Telegramda yer alan asi karşıtları aile dayanışması gruplarına benzemez burasiayy tüh ban gelecek bu zımbırtı siteye giremeyeceğimİlk sorumdu ,cevaplarda gelen seviyeyi görünce hesabı nasıl kaldırırım diye baktım ama göremedim umarım kapatılır isabet olur
Merhaba,ayy tüh ban gelecek bu zımbırtı siteye giremeyeceğimİlk sorumdu ,cevaplarda gelen seviyeyi görünce hesabı nasıl kaldırırım diye baktım ama göremedim umarım kapatılır isabet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?