• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye'de temizlik elemanı arıyorum

filizdagistan

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6
0
611
44
İstanbul
:nazar:EVİM ÜMRANİYE CARREFOURA ÇOK YAKIN HAFTANIN 5 GÜNÜ SABAH 09:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞABİLECEK. BİR EVİN TÜM SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK TİTİZ, TEMİZ, GÜVENİLİR BİRİNE İHTİYACIM VAR. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA .......ADRESİNDEN TELEFON NUMARASI BIRAKABİLİRLER

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar:EVİM ÜMRANİYE CARREFOURA ÇOK YAKIN HAFTANIN 5 GÜNÜ SABAH 09:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞABİLECEK. BİR EVİN TÜM SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK TİTİZ, TEMİZ, GÜVENİLİR BİRİNE İHTİYACIM VAR. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA ............] ADRESİNDEN TELEFON NUMARASI BIRAKABİLİRLER

işinize bentalibim. msnden ekledim sizi tlf nomu gönderdim

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar:evim ümraniye carrefoura çok yakın haftanın 5 günü sabah 09:00-17:00 saatleri arasında çalışabilecek. Bir evin tüm sorumluluğunu alabilecek titiz, temiz, güvenilir birine ihtiyacım var. Ilgilenen arkadaşlar bana .......adresinden telefon numarası bırakabilirler

arkadaşlar epeyce bir zaman geçmiş olmasına rağmen halen doğru elemanı bulamadım. Yani anlayacağınız eleman arayışım devam ediyor durumda bilginize.

Merhaba, arayisiniz devam ediyorsa benimle iletisime gecebilirsiniz. Uzun zamandir bizimle calisan bir yardimcimiz var. Tasindigimiz icin ona is ariyoruz. Temiz ve guvenilir, 40 yas civarı bir bayandır.

Back