Ümraniyede gelinlikci

cimcime52

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
248
213
Merhaba :)

direk konuya giriyorum ... ben avusturyada yasiyorum ve allah nasip ederse yazin dügün alisverisine gelcez istanbula. Ümraniyede kalcaz.

bana Ümraniyede veya yakinlarinda iyi bir gelinlikci tavsiye edebilirmisinz?

Kalite benim icin önemli
ve atölyesi olan bir moda evi olsa cok iyi olur

simdiden yardimlariniz icin cok cok cok tesekür ederim

umarim doru yere konuyu acmisimdir ... benim icin dert cünkü :) hic bi yer bilmedigim icin ...

Ümraniye'de "Neslihan Platin" var oraya gidebilirsn kaliteli bir yer. Çarşıda cadde üzerinde... Ben 3 yıl önce 3750 tl 'ye gelinlik diktirmiştim.

Ümraniye'de heryer gelinlikçi aslında. Hepsini gezersin. Hepsi de 2.katta.
Ben yazacaktım aynısını valla, o kadar çok gelinlikçi var ki illaki bulursun. Kadıköy de oraya çok uzak sayılmaz.Orada da bol bol gelinliklikçiler var. C cimcime52 İçin ferah olsun yani

Meydan da gencallar giyimin üstünde İlknur Al Bridal var. kesinlikle tavsiye ederim. dikişi olsun kalitesi olsun ilgileri olsun süper. instagram sayfasına gir incele. kimi gönderdiysem memnun kaldılar. zaten bende tavsiye üzerine gittim

diktirecek misin?
tam da düğün mevsiminde, tatilin uzun mu yeterince, en az 2-3 prova yaparlar modeli seçtikten sonra diye düşünüyorum.
hazır alsan daha iyi, o kadar çok model var ki, kendine uygununu bulursun.
benim önerim kısa süreliğine geleceksen diktirme telaşına girmemen.

Ben Üsküdardan almıştım gelinliğimi, çok uygun fiyataydı, hazırdı, askasında fransız bağ vardı, benden sonra kardeşim giydi, aramızda beden farkı olmasına rağmen ikimize de oldu yani :)

Iznim toplam 3 hafta ... hazir bulabilrisem kesinlikle hazir almayi düsünüyorum cnkü diktirmekden korkuyorum riske girmek istemiyorum acikcasi ... ama istedimi bulamasamda diktirmek zorundayim ... insallah bulurum istedimi ... :)
bende istemiyordum tm dügün mevsiminde gitmeyi ama nisanlimin izni sadece o tarihde var ... nasip artik :)

3 hafta diktirmek için az bir süre zaten, hadi model ve dikimevi belli olsa, anca olur gibime geliyor.
diktiren arkadaşlar yardımcı olurlar daha iyi belki.

eğer aşırı zayıf veya kilolu değilsen muhakkak bulursun hazırını, hiç dert etme.

o zaman bilinen gelinlikçilerin internet sitelerine bak, onlar model üzerinden çalışıyorlar zaten, farklı model olmuyor.
onlardan beğenirsen direk telefonla iletişime geçersin.
buraya arkadaşların yazdığı modaevlerinin internet sitelerine de bak,
ben İstanbulda yaşarken modaevini internetten buldum :) evimin 2 sokak ilerisinde

ayyyyyyy canim ja cok tsk ederim bilgiler icin
bedenim normal ne cok zayifim nede kilouyum
ja hazir bulursam süper olur saten aysirayi bende duydum
fiyatlar acaba nsl
1,5 - 3 milyar arasi diye duymstm genel olarak

çok değişken, mevsim dışında bin tl altına bile bulunabiliyorken, sanırım yaz ayında dediğiniz aralığın biraz üzerine çıkacaktır.

bak ana sayfada; gelinlik + duvak + çiçek kampanya 2700 yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…