Ümraniye'de "Neslihan Platin" var oraya gidebilirsn kaliteli bir yer. Çarşıda cadde üzerinde... Ben 3 yıl önce 3750 tl 'ye gelinlik diktirmiştim.
Ümraniye'de heryer gelinlikçi aslında. Hepsini gezersin. Hepsi de 2.katta.
Meydan da gencallar giyimin üstünde İlknur Al Bridal var. kesinlikle tavsiye ederim. dikişi olsun kalitesi olsun ilgileri olsun süper. instagram sayfasına gir incele. kimi gönderdiysem memnun kaldılar. zaten bende tavsiye üzerine gittimMerhaba :)
direk konuya giriyorum ... ben avusturyada yasiyorum ve allah nasip ederse yazin dügün alisverisine gelcez istanbula. Ümraniyede kalcaz.
bana Ümraniyede veya yakinlarinda iyi bir gelinlikci tavsiye edebilirmisinz?
Kalite benim icin önemli
ve atölyesi olan bir moda evi olsa cok iyi olur
simdiden yardimlariniz icin cok cok cok tesekür ederim
umarim doru yere konuyu acmisimdir ... benim icin dert cünkü :) hic bi yer bilmedigim icin ...
Meydan da gencallar giyimin üstünde İlknur Al Bridal var. kesinlikle tavsiye ederim. dikişi olsun kalitesi olsun ilgileri olsun süper. instagram sayfasına gir incele. kimi gönderdiysem memnun kaldılar. zaten bende tavsiye üzerine gittim
diktirecek misin?
tam da düğün mevsiminde, tatilin uzun mu yeterince, en az 2-3 prova yaparlar modeli seçtikten sonra diye düşünüyorum.
hazır alsan daha iyi, o kadar çok model var ki, kendine uygununu bulursun.
benim önerim kısa süreliğine geleceksen diktirme telaşına girmemen.
Ben Üsküdardan almıştım gelinliğimi, çok uygun fiyataydı, hazırdı, askasında fransız bağ vardı, benden sonra kardeşim giydi, aramızda beden farkı olmasına rağmen ikimize de oldu yani :)
Iznim toplam 3 hafta ... hazir bulabilrisem kesinlikle hazir almayi düsünüyorum cnkü diktirmekden korkuyorum riske girmek istemiyorum acikcasi ... ama istedimi bulamasamda diktirmek zorundayim ... insallah bulurum istedimi ... :)
bende istemiyordum tm dügün mevsiminde gitmeyi ama nisanlimin izni sadece o tarihde var ... nasip artik :)
ayyyyyyy canim ja cok tsk ederim bilgiler icin
bedenim normal ne cok zayifim nede kilouyum
ja hazir bulursam süper olur saten aysirayi bende duydum
fiyatlar acaba nsl
1,5 - 3 milyar arasi diye duymstm genel olarak