Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye'de Bebeğim İçin Acil Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazansena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
5
0
Merhaba,
Ümraniye Şerifali’de oturuyorum. 4 aylık oğlum için evimde gündüzlü bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri hafta içi 7.30-18.45. Bebeğin bakımı ve yemek yapımı ile ilgilenecek.
Evime temizlik ve ütü için ayrıca bir bayan geldiği için ev temizliği ile ilgili bir beklentim yok. Sadece 3 günde bir elektrik süpürgesi ile yerlerin alınmasını istiyorum (oğlum emeklemeye başlayacağı için)
Ücret olarak 1000 TL düşünüyorum. Bakıcı ablamız/teyzemiz de aradığım özellikler;
- Çocuk bakma konusunda deneyimli
- Sigara kullanmayan
- Tercihen Ümraniye ve civarında ikamet eden
- Çocukları seven, pozitif ve sabırlı biri olması
- kendisinin küçük çocuğunun olmaması

İlgilenenler benimle iletişime geçebilirlerse memnun olurum.

Son düzenleme:

ben ilgilenıyorum...tecrübem var...aradığınız şartları taşıyorum.maaşa artı yol eklerseniz görüşelim...

Gönülgül Hanım merhaba,
ben özelden mesaj gönderemiyorum.
bana özel mesaj atıp telefonunuzu iletebilir misiniz, sizi ararayım.

görüşmek üzere

akşam ınternetten ulaşıma baktım ama maalesf çok ters bır yerde bana ....tatlısu olarak geçıyor otobusle ulaşım çok zor..üzüldüm..denizede şimdiden sempatı duymuştum.inşallah iyi birini bulursunuz..

canım nasılsın çok mu uzak ya sevinmiştim senin için

Gönülcüm o gün senle tel konustuktan sonra komsum geldi bana göre bi iş oldunu ve görüsmemi istedi gittim görüstüm ve anlastım..cok sevdim aileyi ve eylülde tamda istedigim zamanda baslıyorum hem yakın yol parasıda yok..ögle vakti cocugu servisten karsılıycam aksam teslim etcem...ana okuluna baslıycak..cok mutluyum paylasmak istedim sizlerle..sıkıldıgımızda dolascaz sanki kendi oglummus gibi..ailede mütevazi allahım gönlüme göre verdi sükür rabbime..hem ewde bos bos oturmıcam..rabbim sizede gönlünüze göre versin canlarım..

Rabbim sizi iyi insanlarla karsılastırsın insallah..merhametli insanlarla:)))

çok sevindim senın adına iş buldun sakın bizi unutma...sayfayı ziyaret et

''nazansena kullanıcısından alıntı.
Merhaba,
Ümraniye Şerifali’de oturuyorum. 4 aylık oğlum için evimde gündüzlü bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri hafta içi 7.30-18.45. Bebeğin bakımı ve yemek yapımı ile ilgilenecek.
Evime temizlik ve ütü için ayrıca bir bayan geldiği için ev temizliği ile ilgili bir beklentim yok. Sadece 3 günde bir elektrik süpürgesi ile yerlerin alınmasını istiyorum (oğlum emeklemeye başlayacağı için)
Ücret olarak 1000 TL düşünüyorum. Bakıcı ablamız/teyzemiz de aradığım özellikler;
- Çocuk bakma konusunda deneyimli
- Sigara kullanmayan
- Tercihen Ümraniye ve civarında ikamet eden
- Çocukları seven, pozitif ve sabırlı biri olması
- kendisinin küçük çocuğunun olmaması

İlgilenenler benimle iletişime geçebilirlerse memnun olurum.''

Merhaba,
İlanınızı okudum,sizde uygun görürseniz çoçuğunuza bakmak isterim.
Ben lise mezunuyum,kırk sekiz yaşındayım,üniversiteyi yeni bitirmiş iki çoçuk annesiyim,çoçuk yetiştirme sertifikam var. Sekiz ay öncesine kadar Sosyal Hizmetler Çoçuk Yuvasında annelik statüsünda çalıştım.Çekmeköy'de oturuyorum.Özelliklerim sizin içinde uygun ise kızımın mail adresine cevap gönderirsiniz. Adres:xxxx
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,
İlanınızı okudum,sizde uygun görürseniz çoçuğunuza bakmak isterim.
Ben lise mezunuyum,kırk sekiz yaşındayım,üniversiteyi yeni bitirmiş iki çoçuk annesiyim,çoçuk yetiştirme sertifikam var. Sekiz ay öncesine kadar Sosyal Hizmetler Çoçuk Yuvasında annelik statüsünda çalıştım.Çekmeköy'de oturuyorum.Özelliklerim sizin içinde uygun ise kızımın mail adresine cevap gönderirsiniz. xxxx

İyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…