Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye'de Bebeğim İçin Acil Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
şerifali civarı acil iş bakmaktayım çocuk bakımı olabilir ofis içi 35 yaşındayım
1 oğlum var 18 yaşında lise mezunuyum ilgilenenlere teşekkür ederim

merhaba.ben adliye ve okyanus sport centere yakın oturuyorum.daha önce bostancıda elektrik mühendisi bir babayla,hakim olan bir annenin çocuğuna baktım.ilanınız hala geçerliyse,başka bir akadaşla anlaşılmadıysa görüşebiliriz.iyi günler

Ben Nazansena Hanım'a özelden msj atamıyorum.Mail adresi vermeme de site yönetimi izin vermiyor, nasıl ulaşıcam?

canım bugunden başla...ılgını ceken butün konulara yorum yap...bırkac gune kalmaz 100 mesaj yazmış olursun...böylece ozelden mesaj hakkın olur..

MERHABALAR BEN LİBADİYEDEN .ÇOCUĞUNUZA BAKICI BULABİLDİNİZ Mİ?MESAJI YAZALI 1 AY OLMUŞ.BENİM KOMŞUM VAR ÇOCUK BAKMAK İSTİYOR MADDİ DURUMU DA KÖTÜ.EĞER İLGİLENİRSENİZ TEMİZ DÜRÜST BİR İNSAN EMAİLİM:xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bakıcı arıyorum aslında, kafamda netleştirmedim ama. Ümraniye de merkezde oturuyorum ve fiyatlar konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

merhaba

ben de 3.5 yıl kızımla ilgilenen bakıcı değil ailemizden biri olan ablamız için yazıyorum.

kızımla 3.5 yıl sevgi ve ilgiyle ilgilendi.
Dürüst, iyi niyetli, lise mezunu ve üsküdar bağlarbaşında oturuyor.
kızım büyüdüğü için biz yollarımızı ayırdık. ancak onun işe ihtiyacı var

halen dostluğumuz devam ediyor.aynen bir abla gibi bizim için

sadece evde bakma değil sosyal aktivitelerine de götürdü getirdi
okula da öyle sağolsun

ilgilenen olursa bana ulaşabilir.

güvenilir birini bulmak çok zor olduğundan biz şanslıydık

merhaba,
sabah Fenerbahçe'de 07:00'de olabilecek bir mesafede oturan bakıcı adaylarınız varsa görüşmek isteriz.. yatılı da olabilir.. 2,5 yaşında kızımız var ve alerjik bünyesi nedeniyle kreşe gidemiyor maalesef...

örneğin bağlarbaşındaki abla ile görüşmek isteyebiliriz..

ben de 3.5 yıl kızımla ilgilenen bakıcı değil ailemizden biri olan ablamız için yazıyorum.

okula da öyle sağolsun

güvenilir birini bulmak çok zor olduğundan biz şanslıydık[/QUOTE]

merhaba ascebeci
sanırım siteye sık girmiyorsun...tavsiye ettiğin kız için bağlantı kurabilir miyiz ?

okula da öyle sağolsun

güvenilir birini bulmak çok zor olduğundan biz şanslıydık

merhaba ascebeci
sanırım siteye sık girmiyorsun...tavsiye ettiğin kız için bağlantı kurabilir miyiz ?[/QUOTE]

merhaba pek sık giremiyorum

ama ablamızla konuştum, mümkünse üsküdar civarı yakın bir yer istiyor.
saat 7 de sizde olması çok zor.ulaşım açısından

benim özel mesaj atma hakkım olmadığından ilgilenenler bana ulaşabilirlerse sevinirim

merhaba ascebeci
sanırım siteye sık girmiyorsun...tavsiye ettiğin kız için bağlantı kurabilir miyiz ?

benim özel mesaj atma hakkım olmadığından ilgilenenler bana ulaşabilirlerse sevinirim[/QUOTE]

teşekkürler asbeci,
bizim daha önceki bakıcımız da bağlarbaşında oturuyordu ve sabah 30 dakikada bizde oluyordu dolmuşla gelerek. tabii ablanız yakın yerde çalışmayı tercih edebilir.. ama 30 dakika işe gitmek için çok uzun bir zaman değil bence.. örneğin benim 3,5 saatim yolda geçiyor hergün !
hayırlısı olsun inşallah ablanız da biz de gönlümüze göre buluruz bişeyler..

merhaba ascebeci

benim özel mesaj atma hakkım olmadığından ilgilenenler bana ulaşabilirlerse sevinirim[/QUOTE]

MERHABA BAKICINIZ HALA İŞ ARIYORMU

merhaba

Kızımla 3.5 yıl sevgi ve ilgiyle ilgilendi.
Kızım büyüdüğü için biz yollarımızı ayırdık. Ancak onun işe ihtiyacı var

okula da öyle sağolsun

Güvenilir birini bulmak çok zor olduğundan biz şanslıydık

bakıcınız hala iş arıyormu. Ben zkamilde oturuyorum

Merhaba,
Ümraniye Şerifali’de oturuyorum. 4 aylık oğlum için evimde gündüzlü bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri hafta içi 7.30-18.45. Bebeğin bakımı ve yemek yapımı ile ilgilenecek.
Evime temizlik ve ütü için ayrıca bir bayan geldiği için ev temizliği ile ilgili bir beklentim yok. Sadece 3 günde bir elektrik süpürgesi ile yerlerin alınmasını istiyorum (oğlum emeklemeye başlayacağı için)
Ücret olarak 1000 TL düşünüyorum. Bakıcı ablamız/teyzemiz de aradığım özellikler;
- Çocuk bakma konusunda deneyimli
- Sigara kullanmayan
- Tercihen Ümraniye ve civarında ikamet eden
- Çocukları seven, pozitif ve sabırlı biri olması
- kendisinin küçük çocuğunun olmaması

İlgilenenler benimle iletişime geçebilirlerse memnun olurum.

merhaba ben ataşehir yeni çamlıca da ikamet etmekteyim.8 yıla aşkın tecrübem vardır.referanslarım mevcuttur.görüşmek isterseniz ************** çok acil işe ihtiyacım var inşallah ararsınız.:KK43:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ümraniye Şerifali’de oturuyorum. 4 aylık oğlum için evimde gündüzlü bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri hafta içi 7.30-18.45. Bebeğin bakımı ve yemek yapımı ile ilgilenecek.
Evime temizlik ve ütü için ayrıca bir bayan geldiği için ev temizliği ile ilgili bir beklentim yok. Sadece 3 günde bir elektrik süpürgesi ile yerlerin alınmasını istiyorum (oğlum emeklemeye başlayacağı için)
Ücret olarak 1000 TL düşünüyorum. Bakıcı ablamız/teyzemiz de aradığım özellikler;
- Çocuk bakma konusunda deneyimli
- Sigara kullanmayan
- Tercihen Ümraniye ve civarında ikamet eden
- Çocukları seven, pozitif ve sabırlı biri olması
- kendisinin küçük çocuğunun olmaması

İlgilenenler benimle iletişime geçebilirlerse memnun olurum.

çocuk gelişim mezunuyum.esatpaşada oturuyorum.ilgilenirseniz tel no.0537 863 37 41

X