Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıÜmraniye ve Çevresinde Çocuk Doktoru Önerisi
Yakında doğum var ve ben şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum. Oğlumu doğduğundan beri sürekli götürdüğümüz doktorunuz Ece Şule Aslan vardı ama yurt dışına yerleşti
Ümraniye - Ataşehir çevresi olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Henüz bulamadım, erdem hastanesi çok bekletiyor ve aşırı kalabalık oluyor o yüzden çok istemedim. Hisar hastanesi iyi ama oradaki doktorlarda çok sık değişiyor. Şimdilik mahi hanım var ona gidiyoruz sonrası içinde araştırmaya devam ediyorum.
Henüz bulamadım, erdem hastanesi çok bekletiyor ve aşırı kalabalık oluyor o yüzden çok istemedim. Hisar hastanesi iyi ama oradaki doktorlarda çok sık değişiyor. Şimdilik mahi hanım var ona gidiyoruz sonrası içinde araştırmaya devam ediyorum.
Yakında doğum var ve ben şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum. Oğlumu doğduğundan beri sürekli götürdüğümüz doktorunuz Ece Şule Aslan vardı ama yurt dışına yerleşti
Ümraniye - Ataşehir çevresi olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.