Çocuk Hastalıkları Ümraniye ve Çevresinde Çocuk Doktoru Önerisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gmzylcn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
46
5
286
İstanbul
Merhabalar,

Yakında doğum var ve ben şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum. Oğlumu doğduğundan beri sürekli götürdüğümüz doktorunuz Ece Şule Aslan vardı ama yurt dışına yerleşti 😔

Ümraniye - Ataşehir çevresi olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Ümraniye de Erdem hastanesindeki doktorlar gayet iyi özellikle Çamlıca kısmındaki

Henüz bulamadım, erdem hastanesi çok bekletiyor ve aşırı kalabalık oluyor o yüzden çok istemedim. Hisar hastanesi iyi ama oradaki doktorlarda çok sık değişiyor. Şimdilik mahi hanım var ona gidiyoruz sonrası içinde araştırmaya devam ediyorum.

Henüz bulamadım, erdem hastanesi çok bekletiyor ve aşırı kalabalık oluyor o yüzden çok istemedim. Hisar hastanesi iyi ama oradaki doktorlarda çok sık değişiyor. Şimdilik mahi hanım var ona gidiyoruz sonrası içinde araştırmaya devam ediyorum.
O zaman çok iyi bir doktor bulursanız bana da yazar mısınız? Bir de Yasemin Çakar kement var araştırın ama özel kliniği var

Merhabalar,

Yakında doğum var ve ben şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırıyorum. Oğlumu doğduğundan beri sürekli götürdüğümüz doktorunuz Ece Şule Aslan vardı ama yurt dışına yerleşti 😔

Ümraniye - Ataşehir çevresi olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Çamlıca erdem Vural bey. Çamlıca medipol Muhittin Cengiz bey ve Çengelköy İhsan bey( özel muayenehane)

Back