evet ilk canım ya cok heycanlıyım bakalım ümrn.devletten memnun kalırım inşallah :)Hayırlı doğumlar diliyorum size hiç 7 hafta diye hesaplamayin bi bakarsınız hastanedesiniz bebek geliyor :))
Ilk mi sizin
Hastaneden memnun kalmak çok da önemli değil melegin ve sen sağlıcakla çıkın da içinden :)evet ilk canım ya cok heycanlıyım bakalım ümrn.devletten memnun kalırım inşallah :)
amin cnm inş. yani sadece hastanede değil doktorlarıda kastediyorum inş. iyilerdir ilk olcagı için bilgisizliğin verdiği korkuda varHastaneden memnun kalmak çok da önemli değil melegin ve sen sağlıcakla çıkın da içinden :)
Ilk olmasi sadece bilmedigin için korkutuyor asıl ikincide ne çekeceğini bile bile gitmek daha zor.. :)amin cnm inş. yani sadece hastanede değil doktorlarıda kastediyorum inş. iyilerdir ilk olcagı için bilgisizliğin verdiği korkuda var
belkide haklısın cnm :)Ilk olmasi sadece bilmedigin için korkutuyor asıl ikincide ne çekeceğini bile bile gitmek daha zor.. :)
Bende orda 3 ay once mecburi sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum cok cektim. cnm ver parasini ozelde yap dogumunu bin pisman oldum enfeksion kaptim dikislerim acildi 2.kez ameliyt oldm ve estetik dikis yapmiyorlar normal dikis yapiyorlarBu konuda mesajlar gelmesi güzel bende 5 aylık hamileyin sürekli bu hastaneye gidiyorum ama karar veremedim ve etrafta burda dogum yapmıs olanlar yoktu bilgi alamamıstım cevap verenlere teşekkür ederim.Benim ilk doğumum sezeryandı acaba 2. İçinde direk sezeryana alırlarmı yada doğum odaları kalabalık mı? Personelin davranışları vs En merak ettiğim mevzular bunlar bilenler bilgi paylasırsa gercekten cok memnun kalırım..