Doğum sancıları evde ne kadar çekilir?

Evet sancıları hissetmiyorsunuz. O nedenle bir yere kadar gerçekten güzel. Ama bebeği itebilmek için o sancıları hissetmeniz gerekiyor :) ben itemediğim için doğum sonunda vakum kullanılmak zorunda kaldılar örneğin. Ama herkesin dediği gibi, her doğum kendine özel ve güzel. En önemlisi doğum sadece bebeğinizi dünyaya getirebilmek için bir yol. Ne yaşarsanız yaşayın sonunda kucağınızda bir mucize tutuyorsunuz. O nedenle kendinizi şimdiden hiç strese sokmayın, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🫶🏻
Çok tesekkur ederim insallah saglicakla kucagima alırım. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisicam dayanamadigim yerde de epidurale basvururum gibime geliyor ama kendimi zorlicam

O halde bile eşinizi ne kadar dusunmussunuz gerçekten kiymetinizi bilmeli her zaman... normalde insanin aklina hicbir sey gelmez agridan derler. Bende evde öyle dayanmaya calisip gitmek istiyorum ama mesela neye gore gidecegimi bilmiyorum. 8 cm acikligim olsa nasil bilicem bilmiyorum bunu nasil hesaplamak gerek bilmiyorum. Kafam ona çok takılıyor
Acıklık hissedebilceginiz bisey degil sanirim alttan muayene edip anliyorlar ama ondan sonra acilma ilerliyor zaten tetikliyor siz dogumunuz basladigini fark ettiginizde bi gidin baksinlar hersey yolunda bebegin kalp atisi filan eve dönün gercekten daha konforlu acilma da olsa su da gelse bebek kayip dusmicek insan bazen oyle hissedip korkuyor bacaklarimi acmadan yuruyodum arabadan hastaneye esim hemen arabaya kadar getirdi acilden ebeyi o kadar kolay cikmaz demisti 🤣

Acıklık hissedebilceginiz bisey degil sanirim alttan muayene edip anliyorlar ama ondan sonra acilma ilerliyor zaten tetikliyor siz dogumunuz basladigini fark ettiginizde bi gidin baksinlar hersey yolunda bebegin kalp atisi filan eve dönün gercekten daha konforlu acilma da olsa su da gelse bebek kayip dusmicek insan bazen oyle hissedip korkuyor bacaklarimi acmadan yuruyodum arabadan hastaneye esim hemen arabaya kadar getirdi acilden ebeyi o kadar kolay cikmaz demisti 🤣
Evet aslinda hastane eve yurume mesafesinde cok yakın muhtemelen bende baktirip eve gitmeyi teklif ederim hastanede beklemek daha stresli olur benim icin

X