Doğuma Hazırlık Ümraniye Devlet Hastanesinde doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
amin cnm inş. yani sadece hastanede değil doktorlarıda kastediyorum inş. iyilerdir ilk olcagı için bilgisizliğin verdiği korkuda var :-):olamaz:
Ilk olmasi sadece bilmedigin için korkutuyor asıl ikincide ne çekeceğini bile bile gitmek daha zor.. :)

Bu konuda mesajlar gelmesi güzel bende 5 aylık hamileyin sürekli bu hastaneye gidiyorum ama karar veremedim ve etrafta burda dogum yapmıs olanlar yoktu bilgi alamamıstım cevap verenlere teşekkür ederim.Benim ilk doğumum sezeryandı acaba 2. İçinde direk sezeryana alırlarmı yada doğum odaları kalabalık mı? Personelin davranışları vs En merak ettiğim mevzular bunlar bilenler bilgi paylasırsa gercekten cok memnun kalırım..

Bu konuda mesajlar gelmesi güzel bende 5 aylık hamileyin sürekli bu hastaneye gidiyorum ama karar veremedim ve etrafta burda dogum yapmıs olanlar yoktu bilgi alamamıstım cevap verenlere teşekkür ederim.Benim ilk doğumum sezeryandı acaba 2. İçinde direk sezeryana alırlarmı yada doğum odaları kalabalık mı? Personelin davranışları vs En merak ettiğim mevzular bunlar bilenler bilgi paylasırsa gercekten cok memnun kalırım..
Bende orda 3 ay once mecburi sezeryan oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum cok cektim. cnm ver parasini ozelde yap dogumunu bin pisman oldum enfeksion kaptim dikislerim acildi 2.kez ameliyt oldm ve estetik dikis yapmiyorlar normal dikis yapiyorlar

Bende orda kontrole gidiyodum. Ama doğumu özelde yaptım. Doktorlar iyi gibi gelmişlerdi. Fakat bişey anlamıyolarmış. Bebeğim onlar yüzünden 12 gün yoğun bakımda yattı.ben perişan oldum cabası. O kadar tahlil yapıyolar ama sonucunu anlamıyolar. Özelde doğum yaptım çok ilgilendiler bebeğim için ellerinden geleni yaptılar çok şükür iyiz ikimizde.

Ümraniye devlette peki önerdiğiniz doktor var mı doğum için

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

X