&&&ümmü eymen oldum eymen doruğum annesinin kucağında&&&

kayradorugum

23.12.2009/15:00
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
457
7
96
37
Eskişehir
KIZLAR 41 HAFTALIK ZORLU MARATONUN SONUNDA ÇOK KOLAY GEÇEN Bİ NORMAL DOĞUMLA OĞLUŞUMA EYMEN DORUĞUMA KAVUŞTUM ANNELİK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq:OĞLUŞUMADA SAĞLIKLI VE UZUN Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAHIM BÜTÜN GÜZELLİKLERİ OĞLUŞUMA VERSİN:Saruboceq:

Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın...Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

Keşke biraz detay verseydin ( Biz site halkı olarak detaylı doğum hikayeleri okumayı çok severiz :)

Tekrar hayırlı olsun tebrik ederim..

sevmiyosan burda ne işin var git bekar çolukla çocukla işi olmayan insanların gezindiği yerlerde gezin ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler

aa, ne demiş ki arkadaş böyle parlamışsınız, "keşke daha ayrıntılı anlatsaydınız, biz doğum hikayelerini çok severiz" demiş ki haklı da, ben de seviyorum doğum hikayelerini okumayı, yanlış anladınız heralde :uhm:

neyse hayırlı olsun demeye gelmiştim, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

sevmiyosan burda ne işin var git bekar çolukla çocukla işi olmayan insanların gezindiği yerlerde gezin ayrıca güzel temennilerin için teşekkürler

Kendinize gelseniz iyi edersiniz.
Hatta bir daha yazıyı gözlerinizle okumayı deneyin, daha anlışılır olur.
Ve haddinizi bilin, burası Kadınlar Kulübü istediğim yeri okuyabilir, paylaşımda bulunabilir, cevap yazabilirim. Medeni durumum ne olursa olsun.
İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Pes !!!

ne var bunda kızacak, ilk kutlayanlardan biri arkadaş.
hayırlı olsun...

eeee ben kızılacak hiç bir şey bile bulamadım, ne var bunda alla allaaa, kız ne güzel şeyler yazmış, başka sorunların var senin sanırım kötü anına denk gelmiş heralde bi anlam veremedim vallahi inanaılır gibi değil:uhm::sm_confused:

kızcağız yazdığına yazacağına pişman olmuştur heralde ,ne büyük tepki bu böyle ,sanırım sevmiyoruz olarak algıladı konu sahibi ..birde yazmadan önce bikez daha okusaymış iyi olurmuş..

allah bağışlasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…