ben de ilk defa bu ay klomen ve inofolıc kullandım bende normalde hiç bir sorun yok. önceki aylarda eşim tedavi görüyordu hareketlilik sorunu vardı şimdi öncesine göre daha hareketli yüzde30 doktor aşılamadan önce şansımızı deneyelim dedi aslında ben rahim filmi için gitmiştim ama klomene başladık yumurtam 28mm olmuş o çok büyümüş hemen çatlatalım dedi . 36 saat sonra ilişki dedi . Ademime 3 gün var heyecanla bekliyorum ama eşimde sorun olduğu için tutmaz gibi geliyor hayırlısı her ay beklemekten bıktım. bu ay sanki farklı belirtiler yaşıyorum hiç göğüs ucum acımazdı.Bu göğüs acısı 2 yıldan beri çocuk istiyorum ilk defa acıyor.İlaçlardan mı oldu diyede düşünmeden edemiyorum uçlarına hafif dokununca acıyor. karnım çok acıkıyor sanki içerisi dökülüyor kazınıyor . anlamıyorum.hiç doymuyorum ve kasıklarımda çok sızı var sızlıyor resmen diğer aylardan farklı belirtilerim insan ister istemez ümitleniyor. ilişkiden sonraki günlerde hep ateşimi ölçtüm 36.5/37.01 arası değişiyor inşallah hamileyimdir . ara arada ateş basıyor sanki ) benim gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı?