- Konu Sahibi elmasalyangozumm
-
merak etme,geçiyor bu acı.sen şimdi dünya başına yıkıldı gibi hissediyorsun.kimseyi sevemeyecek,evlenmeyecek gibi...
öyle olmuyor ama.
unutuluyor.bol bol gez arkadaşlarınla,aktivitelere katıl.madem sen öğrenebiliyorsun onun gününü gün ettiğini,o halde o da öğrenebilir
ama bunları en başta kendini iyi hissetmek için yap,gerçekten kendine terapi uyguluyor gibi hisset.
birde sana tavsiyem maneviyatını güçlendirmek adına bol bol ibadet et,o zaman gerçek mutluluğu bulacaksın emin ol.
Bende senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım.. Benlede dalga geçilmiş.. Neymiş ben üzülmeyim diye idare etmiş beni. Sanki idare edip bırakınca hiç üzülmemişim gibi...Ama ben ne yaptım hemen namaza başladım. Allah'a sığındım. Kimse dinlemek istemediği zamanlarda aldım abdestimi döndüm secdeye oturdum seccademe bi Rabbim'le konuştum. Bi ona anlattım. Bi ona ağladım ve dedim ki Rabbim her şeyi görüyorsun bana yaşattıklarının aynısını sende ona yaşat dedim. Ve 1 ay sonra onunda oyalandığını, idare edildiğini öğrendim. İşte o an şükür etmekten, sevinmekten deliricem zannettim.
Diyeceğim o ki sabret. Sadece bekle. Emin ol güzel günleri sen de göreceksin.
Ha bide unutmadan şu en sevdiğim sözü söyleyim.
~
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan
Bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...
... Şems'i Tebrizi
İnan bana geçiyor.. Bana da böyle söylemişlerdi ama nasıl geçecek derdim. Alışıyor insan. O adam da ettiğini elbet bulur. Allah büyük. Bırak gülsün eğlensin.. sen daha çok mutlu olacaksın.. o mutsuz olacak o zaman. unutma bunu.. yüzün hep gülsün.. Rabbim yolunu aydınlatsın cnm..
bana bi pislikmişim muamelesiyle bıraktı, sürekli arkadaşlarımla beraber olmaya çalışıyorum ama yanlarında sürekli mutsuz huzursuz insan görmek onlarıda yoruyor, eskisi gibi keyif veren esprili yönümden eser yok, toparlanacağıma iyice yorgun olduğumu hissetmeye başladım ne yapsam aklıma o geliyor, geçen akşam nişana gittim herkes mutlu mesut ben hüngür hüngür ağladım
sen çok büyütmüşsün gözünde bu adamı.
seni sevmeyeni sende sevme.her insana hakettiği gibi davran.
sen bunu yapamadığın için mutsuzsun,çünkü çok yüz bulmuş adam.
hattını değiştir,arkadaş ortamına girmeden önce kendi kendine birşeyler yap.mesela sabahları spora git,alışverişe çık.kendini birazda olsa iyi hissettiğin anda arkadaşlarının arasına katıl.
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de şuanda ayrılık illetiyle uğraşıyorum. bir gün iyi beş gün kötüyüm. inan ki allah sabrını veriyor. ama daha 1 ay olmuş çok yeni. sanma ki giderek artacak, hayır. sadece hissetme derecen arttı şuanda. grafik gibi düşün. en yüksek zirve acının zirvesi. sen şimdi ordasın. ordan itibaren aşağı ineceksin, acın azalacak günden güne. günlük tutman işe yarayabilir, hem acını yazmış daha da hafiflemiş olursun. bir de ben ayrılık dönemimde passiflora içmiştim. tamamen bitkisel bir şurup, sakinleştirici. eczanelerde reçetesiz satılıyor. az da olsa yatıştırıyodu.
şunu unutma; keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. kimsenin yanına kalmıyor yani..
Canım merhaba ben de tıpkı senin gibi 1yillik ilişkimde gecen ay terkedildim durumlar da ayniydi. Ben de senin gibi durmadan ah ediyorum ve tutacak mı diye düşünüyorum. Ama tutup tutmadığını bilemem bağlarımı tamamen kopardım .soz verdim kendime onu ve hayatını araştırmayacagim diye sen de oyle yap ...ahımız tutacak elbet
İstediğin kadar inançlıyım de, namaz kıl, sadaka ver ; Umut verip, güven aşılayıp, yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin....
Mevlana
1 yıldır nasıl anlamadınız peki.kaç yaşındasınız int.de falan mı tanıştınız ki bu kişiyi çözemedin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?