ümit veripte yarı yolda bırakılmak:(( ahım tutarmı:((

bana bi pislikmişim muamelesiyle bıraktı, sürekli arkadaşlarımla beraber olmaya çalışıyorum ama yanlarında sürekli mutsuz huzursuz insan görmek onlarıda yoruyor, eskisi gibi keyif veren esprili yönümden eser yok, toparlanacağıma iyice yorgun olduğumu hissetmeye başladım ne yapsam aklıma o geliyor, geçen akşam nişana gittim herkes mutlu mesut ben hüngür hüngür ağladım

bende çok dua ediyorum, çok değil benim çektiğim kadar bile acı çekse kalbimin ferahlamasına yetecek, ama o çok fazlasını hakediyor, gerçekten bu ilişkide ben çok masumdum çok değer verdim çok güvendim böyle bi acımasızlığı hiç haketmedim

amin cnm benim, Allah razı olsun güzel dileklerin için..

sen çok büyütmüşsün gözünde bu adamı.
seni sevmeyeni sende sevme.her insana hakettiği gibi davran.
sen bunu yapamadığın için mutsuzsun,çünkü çok yüz bulmuş adam.
hattını değiştir,arkadaş ortamına girmeden önce kendi kendine birşeyler yap.mesela sabahları spora git,alışverişe çık.kendini birazda olsa iyi hissettiğin anda arkadaşlarının arasına katıl.

evet dediğiniz doğru çok büyütmüşüm gözümde, insan sevince mal oluyor,, her insan böyle değil ama değer görüyor, ben hiçbişey yapmamama rağmen böyle darbe gördüğüm için kahroluyorum,, hiçbişey olmamış gibi oh canıma değsin der gibi keyfinin yerinde olması daha da canımı acıtıyor, birdaha kimseyi sevemicem mutlu olamıcakmışım gibi Allahım yardım et koskoca 1 yılım yalanlarla nasıl geçti gitti

güzel bir hadis var; "canı yanan sabretsin, canı yakan canının yanacağı günü beklesin."

hayatta yapılan hiçbir haksızlık kişinin yanına kalmaz üzülmeyin...
Bir genç kızın duygularıyla oynayan erkeğin sonunun hiç iyi olmadığını çok duymuşumdur...

kendinizi toparlamaya çalışın ve artık X kişisini düşünmeyin...

Merak etme herseyi zamanla unutursun.. Ama lutfen kendine mesaket bul yani guzel seylerle vaktini doldur onu dusunmeye firsat bulma . Oyle yorulki eve gelince uyuyacahiginda bile hemen uykuya dal yorgunluktan. Kalktigindada aynaya bak ve sukur et mevlaya...acikli sarkilar cikarsa hemen degistir... Allaha bol bol dua et hayirlsini iste... Degerimi bilemedi de hep gul gec....

Canım konuyu okudum inan bana senin adına çok üzüldüm. Hayat devam ediyor bizlerde bir şekilde yaşamaya ve insanları tanımaya mücadele ediyoruz, insanları tanıdıkça tecrube kazanıyoruz kötü bile olsa...Bu arkadaşlıkta sana kötü bir deneyim kazandırdığını varsay, sakın üzülme! ben inanıyorum ki, bir daha ki arkadaşlıklarında daha seçici daha dikkatli olacaksın. İnşallah Allah sana değer veren, seni seven seninde karşı tarafı sevebileceğin, bir insan çıkarır karşına... Bunda da vardır bir hayır diyelim. Sevgiler...

İnan bana değmezmiş diyip geç benim 2 yıllık bi ilişkim vardı bana yakın bi şehirde oku dedi tamam dedim gittim ona yakın bi şehire okumaya 2 yıldır aman bitmesin aman kavga olmasın aman üzülmeyelim diyen adam çekti gitti.Eee şimdi ne yapayım bıraktı gitti diye agıt mı yakayım kendi kaybetti duydum pişmanmış arada dönmek istedi ama oralı bile olmadım giderken bazı şeyleri göze alanın geri dönüşü olmamalı acı hiç mi çekmedim elbette çektim günlerce agladım yalvara yalvara mesajlar attım ona sonuç mu bi sene geçti unuttum unutmak zorundaydım çünkü düşünmekle üzüntün ikiye katlanır sakın düşünme kendine yeni arkadaşlıklar yeni ugraslar bul.Şu an daha güzel bi ilişkim var Allah bozmasın diyorum başka bişey demiyorum.O kalbin yarası sarılıyo zamanla sadece sabret.Sevenin ahı yerdede kalmıyo seni öyle bi gün gelir ki mumla arar ama sen ondan vazgecmiş olursun.

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de şuanda ayrılık illetiyle uğraşıyorum. bir gün iyi beş gün kötüyüm. inan ki allah sabrını veriyor. ama daha 1 ay olmuş çok yeni. sanma ki giderek artacak, hayır. sadece hissetme derecen arttı şuanda. grafik gibi düşün. en yüksek zirve acının zirvesi. sen şimdi ordasın. ordan itibaren aşağı ineceksin, acın azalacak günden güne. günlük tutman işe yarayabilir, hem acını yazmış daha da hafiflemiş olursun. bir de ben ayrılık dönemimde passiflora içmiştim. tamamen bitkisel bir şurup, sakinleştirici. eczanelerde reçetesiz satılıyor. az da olsa yatıştırıyodu.

şunu unutma; keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. kimsenin yanına kalmıyor yani..

Canım merhaba ben de tıpkı senin gibi 1yillik ilişkimde gecen ay terkedildim durumlar da ayniydi. Ben de senin gibi durmadan ah ediyorum ve tutacak mı diye düşünüyorum. Ama tutup tutmadığını bilemem bağlarımı tamamen kopardım .soz verdim kendime onu ve hayatını araştırmayacagim diye sen de oyle yap ...ahımız tutacak elbet

İstediğin kadar inançlıyım de, namaz kıl, sadaka ver ; Umut verip, güven aşılayıp, yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin....
Mevlana

inş yanına kalmaz, ben tüm kalbimle inandım sevdim, değer verdim, sabrettim beklettim, en sonunda bana onursuz bi ayrılığı layık gördü

o verdiği umutlar, güvenler ben hayatımı artık ona göre planlamıştım,, onun hayatını araştırmıyorum ama Allah bi şekilde onun haberini ulaştırsın bana, ben şu ana kadr 2 kişiye çok ah ettim çok geçmedi bitanesi 1 ay içinde diğeri 3 ay sonra ağlayarak af diledi,, derler ya Allah yarına bırakır yanına bırakmaz diye ama bu canımı çok başka yaktı, Rabbim yardımcımız olsun cnm doğru insanlarla karşılaştırsın bizi...

1 yıldır nasıl anlamadınız peki.kaç yaşındasınız int.de falan mı tanıştınız ki bu kişiyi çözemedin sen

yanımdaydı sürekli haftada 1 ya da 2 kere görüşüyorduk, en ufak açığını yakalasam ailesinin çok sevdiklerinin üstüne yemin ederdi bi şekilde beni ikna etme inandırma yollarına başvururdu, inanırdım ama nerden bilirdim Allah korkusu yok vicdan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…