Ümidinizi kaybetmeyin

pembehayaller58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
35
24
3
44
Kızlar biraz önce paylaşımlara baktım herkes ümitsiz mutsuz. Dün mübarek kandil gecesiydi, el açıp dua ettim bebeği olmayan herkese bebek nasip etsin rabbim diye. 35 yaşın üstünde üstelik adet görmemeye başlamışken, tam ümidimi kaybetmişken rabbim bebeğimi kucağıma almamı sağladı. Allah'ıma binlerce şükür olsun. Doktorum harika bir insandı. Allah ondan razı olsun. Bana her konu da yardımcı oldu. Eşim ve ailesi her zaman yanımda oldular bir kere bile kötü bir şey söylemediler. Onca tedavi sonunda tosunumu kucağıma aldım. Ne olur ümidinizi kaybetmeyin. Sonunda yaşadığınız bu duygu çektiğiniz tüm sıkıntılara değecek emin olun.

Ne mutlu sana Rabbim hayırlı kılsın yavrunu, aynen sana katılıyorum umudu her daim canlı tutmak lazm

Ne mutlu sana Rabbim hayırlı kılsın yavrunu, aynen sana katılıyorum umudu her daim canlı tutmak lazm
Öyle tabi.Artık teknoloji o kadar ilerledi ki, bebek sahibi olmamak neredeyse imkansız. Her şeyi halleden merkezler var. Ne olur yıpratmayın kendinizi bu kadar. İnanın bana ben hamile kalabildiysem, uygulanan yöntemler beni anne yaptıysa, herkes olur heralde. O kadar iyi anlıyorum ki o duyguyu, okuyunca içim parçalanıyor. Eski zamanlar geliyor aklıma. Üzülmeyin ne olur. yüce rabbim inşallah en kısa sürede hepinizin bu duyguyu tatmasına vesile olur.

Bunlar nasip kısmet canım, biz üzerimize düşeni yapalım da takdir Rabbimin, ben 6 sene sabrettim yoruldum üzüldüm, bazen olmayacak dedim, bir toparlandım bir bıraktım, derken hayırlısı dedim ve mucizem Rabbimin izniyle geldi şimdi dört gözle doğmasını bekliyorum, nasipte kavuşmak varsa kavuşucam minik oğluma

Hangi doktora gidiyorsunuz iyi dikleriniz için teşekkürler allah razı olun rabbim bizi de kavuştursun.

Farklı insanlarız belki yaşam tarzımız da öyle ama hepimizin ortak noktası annelik aynı duyguları bende yaşıyorum bazen yüreğimin sızısını dindirmeye gücüm yetmiyor ne olursa olsun hiç bir şey canımı bu kadar yakamaz diye düşünüyorum bazen de oluruna bırakıyorum .
Ama ne yaparsam yapayım vazgeçemiyorum çünkü bende anne olmak istiyorum rabbime yalvarıyorum bu duygudan beni mahrum etmemesi için çok yoruluyorum dayanacak gücüm kalmıyor bazen.
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun evladınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…