- 9 Ocak 2023
- 365
- 240
- Konu Sahibi happyroseberry
Herkese iyi geceler. Hayırlı kandiller. Tam 11 ay önce , yine bir kandil gecesi(bu gece Miraç Kandili, o zaman Beraat kandili idi ) gebelik testi sonucunu sistemden görüp havalara ucmustum. Çünkü bir yıl öncesinde İki kere asilama , apar topar yapılan tuo bebek tedavisi geçirdim. Sonra doktorum değiştirdim. Kist yok sende ama pcos sendromu izleri var sende dedi doktorum. Kilo 3,4 kilo verdim yürüdüm sağlık besledim. Ve Mfk ürünlerini kullandım. O sayede hamile kaldım ben doğal yolla. Allah razı olsun Mehmet hocadan. Bir yıldır gittiğim doktoru da o tavsiye etmişti. Öyle yuzyuze de görüşmedik ya da konuşmadık Mehmet hocayla. Canlı yayınlarında bir adlarını almıştı takdir ettiği doktorların. Adını o ara yakaladım doktorumun .benim yaşadığım şehirde İki doktoru önerdi. Velhasil haberi alınca o akşam Annelerimize ve benim kız kardeşlerimize hayırlı duaları için hemen haber verdik . Mutluluğu paylaşmak istiyor insan . İş yerimde de işten kaynaklı bir sebeple söylemek zorunda kaldım( ama bu sefer tövbeliyiz kalp atışını duyamadık kadar kimseye söylemek istemiyoruz . Siz sakin söylemeyin kimseye. Ben de aman ne var derdim ama insanların ne kadar kırıcı olabileceğini başınıza bir şey gelince anlıyorsunuz). ama doktora gittiğimizde işlerin ters gideceğini hissettim çünkü haftasına gore beta hcg değeri düşüktü. Kalp sesi duyulmadi. Haftaya gelin dendi . Gittik sanirim kalp atisi yok dedi doktorum . Biraz daha bekleyelim dedi . Başka doktora da emin olmak için sorduk . O da aynısını söyledi. Velhasil ben bir süre sonra 10 haftalık iken kürtaj oldum . Tekrar mfk ürünlerine devam ettim. Adetim düzene girse de hamile kalamadım. Normalde adetleri hep duzensizdir. En düzenli halinde 35 günde bir olurdu . Velhasil mfk ürünleri ile denedik aylarca ama olmayınca yumurta takibine başlayalım dedi doktorum .Yaş gidiyor malum. Valhasil 2 kere letu tedavisi gördüm. Aralarında bir kere kendi haline bıraktık süreci. Sonra dedim hocam tamamdır siz ne derseniz o . Kendi haline birakmayacagim. Çok hoş bir insan doktorum da bu arada. Bu sefer gonal f ve catlatma ignesi uygulayacagiz dedi . Ama bir türlü büyümedi yumurta. Kendi haline biraktigimizda bile 17 mm olmuştu. Velhasil dozu kontrollü arttırarak ve takip ederek yumurta gelişimlerini, 19 mm kadar büyüdü biri . Ve catlatma ignesi yaptık . Ve mfk ürünlerini hiç bırakmadım. Destek olarak kullanmami önerdi . Çünkü zaten kendilerinin de verdiği folat , d vitamini , balık yağı , ari ürünleri vs var içlerinde . Tam adet olacağım galiba diye üzülürken, baktım savcıya rağmen olmadım. İki gün daha bekleyip test yaptım. Ve bu gece yine bir kandil gecesinde , yine gebelik haberini aldım. Böyle özet geçtim ama yaşadıklarımızı bir Allah bilir . Duyduğumuz tatsiz sözleri , nispetleri duysanız inanamazsınız. Allah herkeisn kalbine göre versin . Lütfen sizlerde pes etmeyin. Belki tabi olarak daha zor bir süreç yaşıyor görünenler vardır aranızda ama ümidinizi kesmeyin .