umay tüp bebek ve bebegimiz..

umudum sabrım tükendiği vakit Ahmet Bey'in kapısı çaldık. çeşitli hastanelerde çeşitli doktorlar sorununuz yok hamile kalabilirsin ama kalamıyorsun o zaman tüp bebek yaptır paran varsa lafı ( NCR EMEL PERİ CANPOLATA aittir) beni oraya sürükledi.
mart ayı 6ay klomen +menegon+çatlatma iğnesi tedavisi görmüş artık elimizden hiç bir şey gelmez sen tüp bebek yaptır dedi doktorum bende. tüp bebek yaptırmak için Ahmet Bey'e gittim tahlilleri inceledi muayene etti.
sorun yok tüp bebeğe gerek yok dedi.
bana yaza kadar zaman ver dedi. ben ona güvenerek başladım tekrar tedaviye. vee üçünü ay 2. aşılamamda hamile kaldım. çok şükür. ben ona güvendim her dediği yaptım. eğer para yada umut tacirliği olsa idi hemen tüp bebeğe başlatırdı. ama öyle yapmadı. sorunu sıkıntısı olan gitsin bir kere Ahmet Bey ile görüşşün...
evet çok kalabalık evet iki saat sıra bekliyoruz randevu olmasına rağmen ama ben Amerikan hastanesinde de çok sıra bekledim...

Evet çok sıra bekliyoruz ama aldığımız hediye dünyalara değer.Rabbim korusun

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada ptt ile düzgün gebelik olusurmu

Merhaba 2 yıl geçmiş yazının üstünden ama eğer bu mesaji görürseniz ve yazarsanız sizinle konuşup bilgi almak istiyorum

bu msj dan sonra asla gitmem o merkeze. buyuk terbıyesizlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…