evet yine bir pazartesi ve ben gene deniycem ''çok kararlıyım'' diyecem amaaaaaaaaa bu kelimeyi ilk defa kullamadığım için cesaret edemiyorum :) bu sefer dietiiii ve sporuuuuuu bir arada götürmeye niyetlendim inş. hikayem şöyle; 2008 de 106 kiloyu gödrüm
oysa kendimi hiç 106 gibi hissetmiyordum :) amaaaa tabiki ben hisetmemeye çalışsamda saolsunlar etrafımdakilerrrrrr sürekli bunu bana hatırlatıyorlardıııı
sonar şu beşi bi yerde çayını aldım 1 bucuk ay denedim ve gerçekten işe yaradı kilo vermeye başladımm sora okulu yeni bitirmiştim ve işe başladım çalışmaya başladığım için sanırım yavaş yavaş zayıflamaya başladımm eeeeeeeeeeee tabi evde olmadığım için dakka başı dolabı açıp acaba ne yesem demiyorum :) yani acıktığımdan değillll sadece yemek içinnn şunu da söliyim derler yaaa yaşamak için yiyenler yemek için yaşayanlarrrr işte ben yemek için yaşayanlardanım yani maksat doymak değil sadece yemek :) neyseee 3 yılda yavaş yavaşşş arada dietle yazları sporlaaa ben bile farketmeden 80 e düştümm :) şimdi 80 bazılarına gore çok olabilir amaaa benim orta okulda en düşük olduğum sayıydı :) tbi ben sevinçli mutlu huzurlu zayıfladım yaaa etrafımdaki herkez ne kadar zayıfladığımı güzelleştiğimi söyleyip duruyooooo eee bende dört köşe :) uzun sure 80 82 arasında yaşadım takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evlenene kadar geçen seneki mayıstaaa evlendim işe devam ediyordummm o zaman sorun yoktuuu ama işim çok uzaktaydııı ancak 4 ay dayanabildim ve işten çıktım eylül sonu ee tabi havalar soğumaya başladı ben evdeyim farketmeden eski ben geri geldiii
sürekli yiyordummm ama ne yediiğim hiç önemi yoktu sadece sürekli çene sallıyordum 2 3 ay sonar kendi evime tartı aldım yani kilo aldığımın farkediyordum amaaaa bu kadarda değil yawwwww
bir tartıldım 7 kiloooooooooooooooooo almışımmmm 

hemen kendimi durdurmaya çalıştımmmmmmm ama olmadı o ara bursaya ablamın yanına gittim 87 kiloyla 1 hafta sonar gedliğimdeeee 89 .1 dim ama hala 80li kilolardaydıımmmm içimi rahatlayma çalışıyordummmmm yavaş yavaş 89 90 91 oldummm durramıyordummm 91 .1 görünce dikkat etmaya çalıştım biraz dikkat ediyordummm sonar boşveriyordummmm ben dikkat etmeye çalıştıkça kilom artıyorduuuuuuuuuu sonar 93 ü gördümmmmm bu sefer keşke 91 de kalsaydım dedim ama olmadı sinsi sinsi yağlar yerleşiyodu göbeğime kalçama sırtımaaaaa kollarımaaaa her yerime
veeeeeeeeeee sonunda bugünnnnnnn 94.9 u gördümmmmmm ve yine karar verdimmmm amaaa tek başıma üstesinden gelemem diye korktum veeeee buraya konu açmaya karar verdimmmmmmm bugün diete başladım mmm sporada başladım Sabah klasik bir kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim ve evin arkasındaki parka gşittim 15 20 dkk yürüdüm spor aletleriyla çalıştımmm ama ilk günden zorlamadımm eve geldim müsli yedim light sütle sonar tavuk yedim tavuk pirzolası harşlanmış tam 3 tane :) 2 tane salatalıkk arada yogurt yemeği düşünüyorum akşamda çorba ve salataaaaaaaaaaaa sonar netden videolar bulmuştum spor yaptıran 50 dkk onuda yaptım baçak ve kalça ağarlıklıydı sonrada mekik videosu var onuda yapamaya çalıştıııımmmmmmm :) baya zor oldu videodakiler 10 mekik çekene kadar ben 45 tane anca çektim :) bakalımmmm okuyan birileri olursaaaa lütfen bana duaaaaa edin Rabbim tüm kilolu insanların kilolarından kurtulmasını nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. :)