• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım bu sefer başarırım:(:(:(

notcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
64
4
28
İstanbul
evet yine bir pazartesi ve ben gene deniycem ''çok kararlıyım'' diyecem amaaaaaaaaa bu kelimeyi ilk defa kullamadığım için cesaret edemiyorum :) bu sefer dietiiii ve sporuuuuuu bir arada götürmeye niyetlendim inş. hikayem şöyle; 2008 de 106 kiloyu gödrüm :( oysa kendimi hiç 106 gibi hissetmiyordum :) amaaaa tabiki ben hisetmemeye çalışsamda saolsunlar etrafımdakilerrrrrr sürekli bunu bana hatırlatıyorlardıııı :( sonar şu beşi bi yerde çayını aldım 1 bucuk ay denedim ve gerçekten işe yaradı kilo vermeye başladımm sora okulu yeni bitirmiştim ve işe başladım çalışmaya başladığım için sanırım yavaş yavaş zayıflamaya başladımm eeeeeeeeeeee tabi evde olmadığım için dakka başı dolabı açıp acaba ne yesem demiyorum :) yani acıktığımdan değillll sadece yemek içinnn şunu da söliyim derler yaaa yaşamak için yiyenler yemek için yaşayanlarrrr işte ben yemek için yaşayanlardanım yani maksat doymak değil sadece yemek :) neyseee 3 yılda yavaş yavaşşş arada dietle yazları sporlaaa ben bile farketmeden 80 e düştümm :) şimdi 80 bazılarına gore çok olabilir amaaa benim orta okulda en düşük olduğum sayıydı :) tbi ben sevinçli mutlu huzurlu zayıfladım yaaa etrafımdaki herkez ne kadar zayıfladığımı güzelleştiğimi söyleyip duruyooooo eee bende dört köşe :) uzun sure 80 82 arasında yaşadım takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evlenene kadar geçen seneki mayıstaaa evlendim işe devam ediyordummm o zaman sorun yoktuuu ama işim çok uzaktaydııı ancak 4 ay dayanabildim ve işten çıktım eylül sonu ee tabi havalar soğumaya başladı ben evdeyim farketmeden eski ben geri geldiii :( sürekli yiyordummm ama ne yediiğim hiç önemi yoktu sadece sürekli çene sallıyordum 2 3 ay sonar kendi evime tartı aldım yani kilo aldığımın farkediyordum amaaaa bu kadarda değil yawwwww :( bir tartıldım 7 kiloooooooooooooooooo almışımmmm :(:(:( hemen kendimi durdurmaya çalıştımmmmmmm ama olmadı o ara bursaya ablamın yanına gittim 87 kiloyla 1 hafta sonar gedliğimdeeee 89 .1 dim ama hala 80li kilolardaydıımmmm içimi rahatlayma çalışıyordummmmm yavaş yavaş 89 90 91 oldummm durramıyordummm 91 .1 görünce dikkat etmaya çalıştım biraz dikkat ediyordummm sonar boşveriyordummmm ben dikkat etmeye çalıştıkça kilom artıyorduuuuuuuuuu sonar 93 ü gördümmmmm bu sefer keşke 91 de kalsaydım dedim ama olmadı sinsi sinsi yağlar yerleşiyodu göbeğime kalçama sırtımaaaaa kollarımaaaa her yerime :( veeeeeeeeeee sonunda bugünnnnnnn 94.9 u gördümmmmmm ve yine karar verdimmmm amaaa tek başıma üstesinden gelemem diye korktum veeeee buraya konu açmaya karar verdimmmmmmm bugün diete başladım mmm sporada başladım Sabah klasik bir kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim ve evin arkasındaki parka gşittim 15 20 dkk yürüdüm spor aletleriyla çalıştımmm ama ilk günden zorlamadımm eve geldim müsli yedim light sütle sonar tavuk yedim tavuk pirzolası harşlanmış tam 3 tane :) 2 tane salatalıkk arada yogurt yemeği düşünüyorum akşamda çorba ve salataaaaaaaaaaaa sonar netden videolar bulmuştum spor yaptıran 50 dkk onuda yaptım baçak ve kalça ağarlıklıydı sonrada mekik videosu var onuda yapamaya çalıştıııımmmmmmm :) baya zor oldu videodakiler 10 mekik çekene kadar ben 45 tane anca çektim :) bakalımmmm okuyan birileri olursaaaa lütfen bana duaaaaa edin Rabbim tüm kilolu insanların kilolarından kurtulmasını nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. :)

canım bende warım bende bugn başldm diyete ben ünwersteden önce 58 kiloydum okumya gttğmde 98 oldum şimdi 86yım boyum 1.65 20 yaşındayım bu kez çok ciddi bir şeklde başldm burda neler yediğimizi yaptığımız sporlarımızı paylaşalımm başarıcaz pes etmek yok ilk günlerimiz zorlanıcz ama brbrmize destek olup hedefimize ulaşalım:46::46::46:

canım bende warım bende bugn başldm diyete ben ünwersteden önce 58 kiloydum okumya gttğmde 98 oldum şimdi 86yım boyum 1.65 20 yaşındayım bu kez çok ciddi bir şeklde başldm burda neler yediğimizi yaptığımız sporlarımızı paylaşalımm başarıcaz pes etmek yok ilk günlerimiz zorlanıcz ama brbrmize destek olup hedefimize ulaşalım:46::46::46:

canım bende 1.65 boyundayım 26 yaşındayım inş. başarıcazzz evet yaptığımız herşeyi paylaşalımmm inş. bu kilolu olduğumuz son senedir :) diet olarak ne yapmayı planlıyorsun vede spor

canım bende 1.65 boyundayım 26 yaşındayım inş. başarıcazzz evet yaptığımız herşeyi paylaşalımmm inş. bu kilolu olduğumuz son senedir :) diet olarak ne yapmayı planlıyorsun vede spor

canım nerdeyse 10 saat çlşyrm çok harektli bi spor yada diyet yapamyrm ama kahwaltıda 9lu hayat çayı içiyrm arksndan 1kase gewrek yedim öğlen iş yerimde ne çıkrsa ondn yemk zorunda olduğumdan az kuru faslye 5 kaşık pilav 1 kase yoğurt ve 3 kaşık tatlı aldım akşam yemeğmden önce yine çayımı içip gewrek yiycm sonrada ewimin ordaki parkta yürüyüş we aletlerde çalışıcam çok acıkmış olursam süt meywa weye 4 adet diyet bskvt yiyp erken uyumayı planlıyorum kafama göre bana en uygun diyet bu:42::42:

MErhaba kızlar,

Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyor sayılırım. Ben 60 kilo olsam ilk etapta havalara uçacağım 65 kiloyum boyum 1,60 aslında 57 olsam keyfime diyecek yok. Bugün diyete başladım her şey çok güzel gidiyor sabah kahvaltım öğlen yemeğim gayet sağlıklı ve 2 lt suyumu içtim sayılır. akşamda 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum işten eve gittiğimde artık kendimi nasıl hissedeceğime bağlı yürüyüş yapmam. bu hafta sonu memlekete ailemin yanına tatile gidiyorum 1 haftalığına orada nasıl devam ettireceğim onu düşünmekteyim kara kara 2 ay devam ettirsem 5 kg. gidecek rahatlıkla diye düşünüyorum. Abur cubur tatlı yemesem beni zorlayan grup bunlar tatlı ve abur cubur evdeyken ağzım hiç boş durmuyor iş yerinde gayet iym

Başarılar dilerim diyetinde, sporla birlikte yapman seni daha fazla zorlucaktır ama kilo vermede daha başarılı olucaksındır. Konu açmakta iyi yapmışsın tek başına diyet yapan birinin bir süre sonra bırakma ihtimali daha güçlü oluyor. Canın diyeti bırakmak yemek yemek istediğinde forumda oyalan, başarı hikayelerini oku tekrar hırslanırsın :34:

Başarılar dilerim diyetinde, sporla birlikte yapman seni daha fazla zorlucaktır ama kilo vermede daha başarılı olucaksındır. Konu açmakta iyi yapmışsın tek başına diyet yapan birinin bir süre sonra bırakma ihtimali daha güçlü oluyor. Canın diyeti bırakmak yemek yemek istediğinde forumda oyalan, başarı hikayelerini oku tekrar hırslanırsın :34:

evet canım canım bişey istediğinde yazıyımı ve sizing yazdıkarlınıza bakıyorum bakalım şimdilik iyiii sporumu yaptım birazdan da çayımı içicem akşamda eşimle tekrar yürüyüşe gitmeyi düşünüyoruz sevgili beyimdeeeee kilo aldııı :)

MErhaba kızlar,

Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyor sayılırım. Ben 60 kilo olsam ilk etapta havalara uçacağım 65 kiloyum boyum 1,60 aslında 57 olsam keyfime diyecek yok. Bugün diyete başladım her şey çok güzel gidiyor sabah kahvaltım öğlen yemeğim gayet sağlıklı ve 2 lt suyumu içtim sayılır. akşamda 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum işten eve gittiğimde artık kendimi nasıl hissedeceğime bağlı yürüyüş yapmam. bu hafta sonu memlekete ailemin yanına tatile gidiyorum 1 haftalığına orada nasıl devam ettireceğim onu düşünmekteyim kara kara 2 ay devam ettirsem 5 kg. gidecek rahatlıkla diye düşünüyorum. Abur cubur tatlı yemesem beni zorlayan grup bunlar tatlı ve abur cubur evdeyken ağzım hiç boş durmuyor iş yerinde gayet iym

canımmmmm senin pek bi fazlalığın yokmuş yani benim yanımda :) 95 kiloyum ver 65 olmalıyım :) ama ilk hedefim 90 yani 5 kilo vermek sonrada 85 eski pantalonalrımın içine girebilmek acil 80 olamlıyım sonrası yavaş yavaş oalkabilir ama biz birde bebk istiyoruz ege gebe kalırsam daha cok kilo alırım diye korktuğum için diete başladımmm bakalım gebe kalmadan 80 I görmem lazımm inş.

canım nerdeyse 10 saat çlşyrm çok harektli bi spor yada diyet yapamyrm ama kahwaltıda 9lu hayat çayı içiyrm arksndan 1kase gewrek yedim öğlen iş yerimde ne çıkrsa ondn yemk zorunda olduğumdan az kuru faslye 5 kaşık pilav 1 kase yoğurt ve 3 kaşık tatlı aldım akşam yemeğmden önce yine çayımı içip gewrek yiycm sonrada ewimin ordaki parkta yürüyüş we aletlerde çalışıcam çok acıkmış olursam süt meywa weye 4 adet diyet bskvt yiyp erken uyumayı planlıyorum kafama göre bana en uygun diyet bu:42::42:

yediklerin çok güzel inş. bozmayızzzz yani pazartesi başladık salı bitmez inş............ bu sefer :)

evet canım canım bişey istediğinde yazıyımı ve sizing yazdıkarlınıza bakıyorum bakalım şimdilik iyiii sporumu yaptım birazdan da çayımı içicem akşamda eşimle tekrar yürüyüşe gitmeyi düşünüyoruz sevgili beyimdeeeee kilo aldııı :)

Canım, canın bi şey istediği zaman forumda oyalanırsın, vakit geçerken aklından bile çıkar :) Bi de ben bazen canım bi şey isterse onun kalori miktarına falan bakıyorum, çok kalorili oldugunu öğrendiğinde bile uzak durabiliyorsun o yiyecekten :1: Eşinin de sana destek olması güzel olmuş, inşallah istediğin kiloya ulaşana kadar bırakmazsın :)

Son düzenleme:
Canım, canın bi şey istediği zaman forumda oyalanırsın, vakit geçerken aklından bile çıkar :) Bi de ben bazen canım bi şey isterse onun kalori miktarına falan bakıyorum, çok kalorili oldugunu öğrendiğinde bile uzak durabiliyorsun o yiyecekten :1: Eşinin de sana destek olması güzel olmuş, inşallah istediğin kiloya ulaşana kadar bırakmazsın :)

hmmmmmmmmmmm güzel katkitmiş :) evet sağolsun bu konuda destekli bakalım inş. yaaaaaa inş. :) kilo kötü yaaaaaaaaaaa her yerde problem

bugün geç uyandığım için başlayamadım çünkü benim programıma göre erken uyanmam lazım. Yarından itibaren sizinleyim kızlarrr =)

hmmmmmmmmmmm güzel katkitmiş :) evet sağolsun bu konuda destekli bakalım inş. yaaaaaa inş. :) kilo kötü yaaaaaaaaaaa her yerde problem

Kesinlikle canım, zayıfladıkça daha sağlıklı hissediyorsun kendini bu da motive ediyor insanı. :34:

canımmmmm senin pek bi fazlalığın yokmuş yani benim yanımda :) 95 kiloyum ver 65 olmalıyım :) ama ilk hedefim 90 yani 5 kilo vermek sonrada 85 eski pantalonalrımın içine girebilmek acil 80 olamlıyım sonrası yavaş yavaş oalkabilir ama biz birde bebk istiyoruz ege gebe kalırsam daha cok kilo alırım diye korktuğum için diete başladımmm bakalım gebe kalmadan 80 I görmem lazımm inş.
Merhaba, Notcuk.Senin yaşın kaç, kaç yılık evlisin. Ben de 3,5 yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz artık bu yüzden de çok vermek istiyorum hamilelik dönemini en az kiloyla geçirebilmek adına. yaşımda bu arada 30

eweet arada azcık ucunu kaçırsamda diyetime dewam ediyorum bugün yine sporumu yapıcam hergün 1 tur arttrmaya karar werdim be yazık ki akşam yemeklerinde fazla kaçırıyorum bugün kendimi tutup sadce gewrekle yada çorba salatyla kalkmaya çalışıcam masadan notcuğum sen nelr yapıosun

bende böğle düşünüyorum tatlım günde 2 kase gewrek 1 defa ekmeksiz yemek aşkam yemeğinden sonrada 1saat sporben umutluyum bu kez bozmıycaz sen nasıl besleniyorsun

canım ben sürekli bişeyler yiyordum onu değiştirmeye çalışıyorum dün çok iyidi ama bugün düzenli olmadı babam ameliyat oldu onun için hastanedeydin ama şöyle Sabah klasik hakvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta az salatalık domates 5 yeşil zeytin 1 siyah zeytin öğlen simit yedik eve gelicede 1 kase az çorba 1 tavuk pirzolası 1 dşiilim ekmek sonar karpuz yedik meyva falan işte şimdi de akşam yemeği geliyo ya 2 köfta yiycem yada gene tavuk aslında spor yapıyorum yeşil çayımıda içiyorum ama bugün olmadı yarın kaldıgım yerden devam inş.

Merhaba, Notcuk.Senin yaşın kaç, kaç yılık evlisin. Ben de 3,5 yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz artık bu yüzden de çok vermek istiyorum hamilelik dönemini en az kiloyla geçirebilmek adına. yaşımda bu arada 30

26 yaşındayım 15 aylık evliyim bakalım 10 11 aydır bebek bekliyoruz ama henüz olmadı olmadanda zayıflamayı istiyorum bakalım:)

eweet arada azcık ucunu kaçırsamda diyetime dewam ediyorum bugün yine sporumu yapıcam hergün 1 tur arttrmaya karar werdim be yazık ki akşam yemeklerinde fazla kaçırıyorum bugün kendimi tutup sadce gewrekle yada çorba salatyla kalkmaya çalışıcam masadan notcuğum sen nelr yapıosun

canım bugün biraz saldım az once hatta 1 top dondurma yedim ama tam olarak dieti bırakmadım yaniii yarın tam yol devam :)

Back
X