- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi freespirit7
-
Harikasiniz. Hic kolay degil hem mesleginizi elinize almissiniz hem anne de olmussunuz.Vakti zamaninda gorumcem bana "iyikide okumamisim sen okudun evdesin,ben cocuk buyuttum en azindan"demisti.
Hamileyken atandim,calismalarimla basari belgesi aldim,ona en guzel cevabi çalişarak verdim.
Annede oldum mesleğimdede yükseldim.
Başarı zeki insanların nazîk intikamidir unutma bu sözü olurmu.
İnşallah atamaniz olur
Oyle demeyin. Karsiniza sizi hak eden birisi cikar bundan sonra. Demek ki nisanliniz sizi hak etmiyormus kendi kaybeder. Gun gelir karsiniza hayirli bir insan cikar insallah. Her sey gonlunuzce olsun oyle dusunmeyin.Bende atanamamis bi öğretmen olarak ayni durumdayım 81 puan aldım 79 aldm ama bi turlu olmadı cevre baskısı çok başka işin iç yüzünü bilmiyorlar sen eğitimini aldın sistem kurbaniyiz bak üstelik evlenmiş belli bi duzen kurmuşsun benim altıncı yilim uç sene üst üste çok sıki çalıştım ama sonuç bomboş benden düşük puan alanlar atandı kotu durumda olunca senden daha kotu durumda olanlara bakıp şükretmek gerek ben evlenemedimde denedim ama nisanliyken aldatildm ayrıldım bana bak sukret sınav dünyası nasip bu işler
Aynen ben de oyle dusunuyorum ama kendine sorsan dunyalarda bi tanedir..KuZenin adam olamamışki atansa nolur
‘Baki kalan eşeklik’ örneğinin vücut bulmuş halisin deseydin ya!demediysen mesaj at kendisine.Aynen böyle yaz ve gönder sonrasını da düşünme bırak o düşünsün!Arkadaslar iyi gunler dilerim hepinize.
Su an oyle bir daralma geldi ki bana icimdekileri paylasmak istedim. Belki biraz rahatlarim diye. Ben hep memurluk istedim kpss ye girdim cok az bi farkla atamayi kacirdim. Calistm calistim surekli girdim. Evlendim baska sehre gelin gittim burda da kursa gittim ugrastim 83 aldim onlisans mezunuyum. Ve iki tane onlisans bolumu okudum. Simdiki bolumum saglik alaninda ve dun alim sayilari aciklandi. Benim de siralamam atanmaya yetecek gibi. Yani soylr soyliyim gecen alimlar 81 le kapatmis 1700 kisi alinlis toplam. Ben su an 700 kusurlu bi siradayim. Ama bu 5. girisim bi tanesine oylesine girdim. Onu saymazsam 4. Ilk atamada atanamam digerlerine umudum var ama artik cok yorgun hissediyorum cidden. Benim durumumda olanlar var mi? Kendim ve bekleyen herkes icin Rabbimden bizi feraha cikartmasini istiyorum. Insallah emeklerimiz karsiliksiz kalmaz. Ama dedigim gibi kendimi beyin olarak asiri yorulmus hissediyorum yasim da 32. Bi de akrabalarimdan benden cok daha dusuk puanla atanan kuzenim benimle adeta dalga geciyor. Sen hala atanamadin mi? Simit mi satsan falan dedi bana bi bayram gunu hic unutmuyorum, aglayarak eve dondum. Simit de satarim sorun degil mesele o da degil, mesele bu tavir bu can yakma... Ben kimseyi kirmamaya calisan bi insanim lakin beni cok kiran insanlar oldu. Sonucta da anksiyete, depresyon vs...
Anlamaz ah biraz anlayacagini bilsem kafamda kurduklarimi soylerdim ama tam muzelik bi insan kendisi. Artik hic muhatap olmuyorum ama bi laf daha ederse patliycam‘Baki kalan eşeklik’ örneğinin vücut bulmuş halisin deseydin ya!demediysen mesaj at kendisine.Aynen böyle yaz ve gönder sonrasını da düşünme bırak o düşünsün!
Amin canim tesekkur ederim. Evet bence de normal bir insanin edecegi bi laf degildi soyledigi, bile isteye can yakmakti amaci.Allah iç huzuru versin.Bence huzursuz ki senin de canını sıkmak istedi.
İnşallah atanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?