- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Hicbi sey diyemedim o an gecistirmeye calistim. Donup kaliyorum boyle zamanlarda ve onun seviyesine dusmek de istemedimSende acaba karakter mi satın alsan diye söyleseydiniz o kuzene.
Tesekkur ederim insallahinşallah olur. sıralamanız çok iyi.
Amin cok tesekkur ederimRabbim gönlüne göre versin inşallah canımmm
Ben de bazen pisman oluyorum sonra da aman iyi ki muhatap olmamisim diyorum.Kuzeniniz böyle konuştuğunda cevabını verin. Ben hep sustum böyle laflara şimdi pişmanın.
Hicbi sey diyemedim o an gecistirmeye calistim. Donup kaliyorum boyle zamanlarda ve onun seviyesine dusmek de istemedim
Cok sagol canimsen onların sevyesine düşmüyorsun ama onlar seni ayak altı ediyorlar acımadan utanmadan ,
birdaha hazırlıklı ol kimsenın lafının altında kalma ,
inşallah çok güzel yerler gelir
Maalesef ulkemizin aci taraflarindan biri.Himm sanırım 2018 kpss alımları bunlar takma kafana kuzeni falan nasipse oluyor ben kazandım gidemedim geçen sene evi terketme boşanma vs yüzünden herkes devlet memuru olmak zorunda da değil son kez deneyecem oldu oldu olmadı esnafliga devam.Artik Türkiye de ne mezunu olduğun değil bazıları kurtarıyor bazıları böyle bakakaliyor...
Ben de oyle dusunuyorum ve zaten gorusmuyorum.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Densiz kuzene diyecek laf yok, sizin derdinizle dertlenmek yerine dalga geçebiliyorsa, insan bile değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?