elbette geçecek inan bana, ama sen bol bol namaz kıl bol bol dua et. Unutma hatan yapan sen değilsin o. asla sen kaybetmedin o kaybetti ve eminim pişman olacaktır. Allah hiçkimsenin yanına yaptığını bırakmaz sen hiç merak etme. Bende aldatıldım ve Allah'tan başka hiçbir şeye sığınmadım o okadar büyükki köpek gibi pişman etti onu cansucum sen onun çektiklerini göremesende o çekecek eminim buna. Senin şuan yapman gereken şey çok sıkı bi şekilde üniversiteye çalışıp kendini oraya atmak ondan sonra bak gör neler olcak :)
seni rahatlatmak için demedim bitanem haksız olduğunu düşünseydim bunu çok sert bi dille belirtirdim doğru yoldasın allah yardımcın olsun dualarım seninle <3 :)
bende bunun gibi değilse buna yakın bişeyler yasadım cok üzüldüm mutsuz olanlar nie hep kadınlarumarım hersey dzelir
18 mayıda bitti hersey 1 yıllık bi ilişkiydi ilişkimin her anında yıprandım yorgunum kendimi hala cok kötü hissediyorum onunla barısmısız o düzelmiş gibi hayaller kurarak kndimi kndrıyorum dvm etmeye isteğim yok hala ne oldğnu anlamaya clışıyorum clşıyorumnasılsın peki atlatabildinmi olanları önerilerin neler
bende bunun gibi değilse buna yakın bişeyler yasadım cok üzüldüm mutsuz olanlar nie hep kadınlarumarım hersey dzelir
belkide doğru diyorsun bende kendi hiyemi pylaştım banada bi akıl verin nolur :/mutsuz olan hep kadınlar değil nagihancım sen gercekten seven 1 erkeğin terkedilişini,aldatıldığını öğrenişini gördün mü kadınların yıpranmaları,üzülmeleri onların yanında halt yemiş.hayatları kararıyo resmen bi daha kendilerine
gelemiyolar. bizler üzülüyoruz çünkü hep yanlış kişilere gönlümüzü kaptırıyoruz
18 mayıda bitti hersey 1 yıllık bi ilişkiydi ilişkimin her anında yıprandım yorgunum kendimi hala cok kötü hissediyorum onunla barısmısız o düzelmiş gibi hayaller kurarak kndimi kndrıyorum dvm etmeye isteğim yok hala ne oldğnu anlamaya clışıyorum clşıyorum
belkide doğru diyorsun bende kendi hiyemi pylaştım banada bi akıl verin nolur :/
gerçekten bende cok yorgunum bende senin gibi düşünüyordum hayal kuruyodum barsıtıgmızı düşünüyodum ama hayatın bırde gercekleri var bu şekilde aklımızı oynatırız gibime geliyo geri gelsin çok isterim ama biliyorumki insan değişmez en fazla mutlulugum 1 ay bunu biliyorum doğru insan ne zaman cıkar bilemiyorum
bvende bilmiyorum ki canım sana istek gönderdim bu arda :/ umarım gecer bu acılarımız cnkü hayatıma eski nagihan gibi devam etmeyi istyorum :)
Evet benimde artık istediğim şey bu şu zor günleri bir an önce atlatıp kıpır kıpır cansuya tekrar dönmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?