Umarım banada yardımcı olursunuz,çıkmazdayım

Evet benimde artık istediğim şey bu şu zor günleri bir an önce atlatıp kıpır kıpır cansuya tekrar dönmek

O kıpır kıpır gizemi görememek nasıl acı veriyo anlatamam eminim aynısı sizde de vardır. Özlüyo insan eski neşesini ama bir gitti mi bir daha gelmiyo bana acıyı veren geldi ama benim neşem hala gelmedi :/

zaten benimkide dönse sendeki durumu bnde yaşıyacgmdr emnmki çünkü o dönene kadarki süreçte senden bişeyler hatta çok şeyler gidiyor

zaten benimkide dönse sendeki durumu bnde yaşıyacgmdr emnmki çünkü o dönene kadarki süreçte senden bişeyler hatta çok şeyler gidiyor

zaten o döndüğnde onu hala deli gibi seviyo olsanda aklında şüpheler acaba yine böyle olcakmı bilmem ne gibi takıntılıkların baslıcak ve sonucunda psikolojin tamamen çökcek kendimden biliyorum. çok normal görünüyorum ama psikolojik hasta oldum :/ çok fazla ilerlemiş bu takıntılık hastalıgı anca ilaçla ve profosyonel bi doktor yardımıyla anca aşılabilirmiş kendi çabalarımla çok ugrastım takıntılıgımdan kurtulmayı ama olmadı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…