Yok canım dün eşim ve diğer eşler hiç içeri girmedi zaten çok iyiydim ,yumurta toplamada baya kötüydüm ben 2 gün çok ağrım oldu dik yürüyemedim o derece
İdrar sıkışıklığını wc ye giderek giderdim başka çarem yoktu walla yarım saat bile bekleyemedim
Yoo canım öyle bişey benim eşim 2-3 ay önce oldu aşılarını herhangi kimsede bir soru sormadı. Anestezide soruyorlar son 1 ay içinde aşı oldunuz mu diye zaten bize, erkeklerle ilgili bir durum yok ve bence aşı olmaları daha iyi en azından aynı evde korunan biri olacak.
Ya ben üzüldüm almamalarına çocuk koridorda 1 saat bekledi sonra dışarı çıktı banklara falan ama yağmur yapsa napacaklar . O koridor işi cidden çok çirkin 4-5 bank koysalar sandalye koysalarda otursalar bari , milet çömeliyo yürüyo daha çirkin oluyo
Yarım saat sonra bir wc ye daha gidip giyindim zaten hastabakıcı abla geldi iyiysen git hemşireye dedi ki ben giderken benden sonra transfer olan 2 bayanda arkamdan geldi. Hemşire hanım uyarılarını yaptı , söyleceklerinin söyledi sonrada 1,5 saatlık araç yolculuğu ile evime geldim
İyiyim çok şükür.