Evrak teslimi sonrası sıra verip bekletmiyorlar mi kontrol mu oluyorMerhaba hepinizin tedavisi inşallah güzel sonuçlanır.Bende bu ay ilk defa gideceğim kontrole evraklarını teslim ettim bakalım halkımızdan hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evrak teslimi sonrası sıra verip bekletmiyorlar mi kontrol mu oluyorMerhaba hepinizin tedavisi inşallah güzel sonuçlanır.Bende bu ay ilk defa gideceğim kontrole evraklarını teslim ettim bakalım halkımızdan hayırlısı olsun
Canım açıkcası sürecin işleyişi hakkında inan bende birşey bilmiyorum.Danışmadaki bir bayana sordum,evrak tesliminden sonra muayane geleceksin dedi.Aç ya da tok farkeder mi diye sordum.Muayane olacağı için farketmez dedi.Fakat ben aç karnına gideceğim eğer tahlil falan isterlerse en azından boş yere gidip gelmem ve eşimde gereksiz yere izin almamış olur.Kişinin problemine göre süreç değişiyor diye duydum.Özellikle yaşı büyük olanlara öncelik veriyorlarmış.Evrak teslimi sonrası sıra verip bekletmiyorlar mi kontrol mu oluyor
Bizden de aynı evraklar istendi.Eşim 1 kere spermiyogram verdi.Bilgin var mı bilmiyorum ama yine yazmış olayım.Eğer eşinden spermiyogram isterlerse cinsel perhiz tutması gerekir.En az 3 gün diye özelliklede belirtiyorlar.Liste bu
Yaşi büyük amh değeri düşük ya da azosperm gibi erkek faktörlü olunca öncelik veriyorlar evetCanım açıkcası sürecin işleyişi hakkında inan bende birşey bilmiyorum.Danışmadaki bir bayana sordum,evrak tesliminden sonra muayane geleceksin dedi.Aç ya da tok farkeder mi diye sordum.Muayane olacağı için farketmez dedi.Fakat ben aç karnına gideceğim eğer tahlil falan isterlerse en azından boş yere gidip gelmem ve eşimde gereksiz yere izin almamış olur.Kişinin problemine göre süreç değişiyor diye duydum.Özellikle yaşı büyük olanlara öncelik veriyorlarmış.
Bizden de aynı evraklar istendi.Eşim 1 kere spermiyogram verdi.Bilgin var mı bilmiyorum ama yine yazmış olayım.Eğer eşinden spermiyogram isterlerse cinsel perhiz tutması gerekir.En az 3 gün diye özelliklede belirtiyorlar.
Evet canım,kişinin oroblemine göre değerlendiriyorlar.Mesela 40 yaşına benim gibi 1 ay kalan birinin amh yüksekte olsa öne alabiliyorlar sgkdan faydalanabilmek için ,çünkü kanun bu şekilde öngörüyor.Ama en doğru süreci doktorlar belirliyor,bizim bilmediğimiz çok detay olduğunu düşünüyorum.Yaşi büyük amh değeri düşük ya da azosperm gibi erkek faktörlü olunca öncelik veriyorlar evet
Bencil olmamak gerek bizden önceliği olan aciliyeti olan hastalar olabilir o yüzden bekliyorum diye şikayet etmek bana göre değil. Inşallah sabrın sonu selamet olsun da bekleriz. Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet canım,kişinin oroblemine göre değerlendiriyorlar.Mesela 40 yaşına benim gibi 1 ay kalan birinin amh yüksekte olsa öne alabiliyorlar sgkdan faydalanabilmek için ,çünkü kanun bu şekilde öngörüyor.Ama en doğru süreci doktorlar belirliyor,bizim bilmediğimiz çok detay olduğunu düşünüyorum.
Amin canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur..Gürkan Hoca her zaman anne adaylarına sabırlı ve ısrarlı olmayı tavsiye ediyor.Onun videosunu hiç izledin mi?Birde Banu ÇİFTÇİ,,Aret KAMAR'ın videolarını izlemeni tavsiye ederim.Bencil olmamak gerek bizden önceliği olan aciliyeti olan hastalar olabilir o yüzden bekliyorum diye şikayet etmek bana göre değil. Inşallah sabrın sonu selamet olsun da bekleriz. Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok canım izlemedim hiç ama izleyeceğim tavsiyen üzerineAmin canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur..Gürkan Hoca her zaman anne adaylarına sabırlı ve ısrarlı olmayı tavsiye ediyor.Onun videosunu hiç izledin mi?Birde Banu ÇİFTÇİ,,Aret KAMAR'ın videolarını izlemeni tavsiye ederim.
benim 5 tane tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için hep kafamda soru işaretleri vardı.İzlersen videoda antiposfolipid sendromundan bahsediyor.Bende LUPUS hastalığı çıktı.Romatizmal hastalıklar uzmanına gittim antifosfolipidsin diyebiliriz dedi.D vitamini bile ne kadar önemli aslında...Benim 2.bebeğimde trizomi 18 çıktı.13+5 Tıbbı tahliye ve kürtajla sonlandırıldı.Kafama hep pgt takılıyordu o konuda da bayağı araştırdım.PGT Yapılsa bile%100 garanti verilmiyor.Yok canım izlemedim hiç ama izleyeceğim tavsiyen üzerine
Benim de 2 tane kaybın var. 2 bende pıhtılaşma cıktı ama net sebep diyemiyorlar sebebi belli değil. Ben de hep pgt istiyorum ama üniversitede genetik tanılı tüp bebek yapiliyormu yapiliyormu bilgim yokbenim 5 tane tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için hep kafamda soru işaretleri vardı.İzlersen videoda antiposfolipid sendromundan bahsediyor.Bende LUPUS hastalığı çıktı.Romatizmal hastalıklar uzmanına gittim antifosfolipidsin diyebiliriz dedi.D vitamini bile ne kadar önemli aslında...Benim 2.bebeğimde trizomi 18 çıktı.13+5 Tıbbı tahliye ve kürtajla sonlandırıldı.Kafama hep pgt takılıyordu o konuda da bayağı araştırdım.PGT Yapılsa bile%100 garanti verilmiyor.
Açıkcası bende bilmiyorum.öğrenirsem paylaşırımBenim de 2 tane kaybın var. 2 bende pıhtılaşma cıktı ama net sebep diyemiyorlar sebebi belli değil. Ben de hep pgt istiyorum ama üniversitede genetik tanılı tüp bebek yapiliyormu yapiliyormu bilgim yok
Açıkcası bende bilmiyorum.öğrenirsem paylaşırım
İnternetten bakıldığı zaman hiç boşluk yok. Siz nasıl sıra buldunuz universitedeMerhaba
Bursada yaşıyorum yaşım 26.
2 kez kendiliğinden gebeliğim oldu biri kürtaj biri düşükle sonuçlandı. 3 yıldır uğraşıyorum. Özelde 2 aşılamam negatif oldu. Uludağa başladım. En basında sadece rapor alıp özelde tüp bebek yaptıracaktım ama şu an ilk denemeyi uludag üniversitesinde yapmaya karar verdim. Rapor için onların da en az 2 aşılama yapması gerekiyormus. Yaptık. Uludagda 2. Aşılamam bu ay negatif oldu . Toplamda 4 aşılama yaptırmış oldum. Şimdi artik tüp.bebek aşamasına geçmiş olacağım. Ne olacak nasıl yapılacak evrak vs ne toplayacağım bilmiyorum. Pazartesi arayacağım ki ulaşmak da büyük mesele. Bursada yaşayıp üniversitede tüp bebek yaptıran arkadaslarimdan bilgi ve destek bekliyorum. Süreç nasıl ilerledi üniversitede tüp.bebek yaptırıp hamile kalıp cocuk sahibi olanlar var mi
Canım kadın hastalıklarına gir. Orada alt poliklinikler var. Oradan infetiliteyi sec. Once oraya alıyorsun randevu. Direkt tüp bebeğe randevu alınmıyor zaten.İnternetten bakıldığı zaman hiç boşluk yok. Siz nasıl sıra buldunuz universitede
Ben ogrendigim herşeyi paylaşacağım bizim gibi bu yoldan geçecek tüm anne adayları için inşallah faydamız olur . Çünkü insan böyle zamanlarda aynı seyleri yaşamış bu yoldan geçmiş insanların duygu ve düşüncelerini tecrübelerini öğrenmek istiyor
Ben hep internetten infertilite baktığımda hep yoğun görüyorum hiç boş gün yok acaba telefon felan mı ettiniz diye. Ben her baktığımda bir ay dolu oluyor.Canım kadın hastalıklarına gir. Orada alt poliklinikler var. Oradan infetiliteyi sec. Once oraya alıyorsun randevu. Direkt tüp bebeğe randevu alınmıyor zaten.
selamlar, bende uludağ'da pazartesi günkü randevum sonrası tüp bebek kliniğine yönlendirildim artık. daha önceden 2018 temmuz ayında dermoid kist operasyonu oldum uludağ'da, sol tüpüm tıkalı olduğu için alındı. 2019 kasım ayında da dış gebelik oldu, önce kürtaj sonrasında metotraksan ilacı kullanıldı. araya giren ilaç süresi ve pandemi yüzünden ekim ayında tekrarlayan gebelik poliklinikten randevu aldım, ve ilk adetimde rahim filmi için yer bularak kasım ayında çektirdim. sağ tüpüm sağlam çıktı. pazartesi günkü randevuda da Gürkan Hoca ile denk geldik ve direk tüp bebek dedi. evrakları hazırlamaya başlayın dediler. seninle aynı süreçteyiz. 6 ocakta benimde eşim için ürolojide randevumuz var. süreç nasıl bende bilmiyorum ama aşılama yapılıp yapılmayacak mı ondanda haberim yok.Ben ogrendigim herşeyi paylaşacağım bizim gibi bu yoldan geçecek tüm anne adayları için inşallah faydamız olur . Çünkü insan böyle zamanlarda aynı seyleri yaşamış bu yoldan geçmiş insanların duygu ve düşüncelerini tecrübelerini öğrenmek istiyor