Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uludağ üniversitesi tüp bebek yaptıranlar (azosperm kaynaklı)
- Konu Sahibi agulisan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- azospem uludag uni tup bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Benim gelecek hafta başlayacak tedavim Allahın izniyle ama bizde benden kaynaklıMerhaba uludağ üniversitesi tüp bebek için başvurmak istiyoruz azosperm hastasıyız bize yardımcı olabilcek olan var mi nasıl olduğu hakkında bilgi alabilir miyim tedavisi devam edenlerde yazabilirse çok sevinirim
Gerekli evraklar nedir birde evrakları nereye teslim ediyoruzBenim gelecek hafta başlayacak tedavim Allahın izniyle ama bizde benden kaynaklı
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
İnanın şu an evrak listesini hatırlamıyorum ama önce infertiliteden randevu alıp muayene oluyorsunuz onlar sizi tüp bebeğe yönlendiriyor ve evrak listesi veriyor. Onların hepsini tamamlayınca evrakları tüp bebeğe teslim edip sıraya alınıyorsunuzGerekli evraklar nedir birde evrakları nereye teslim ediyoruz
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.Gerekli evraklar nedir birde evrakları nereye teslim ediyoruz
Hastane randevuna daha çok varsa eğer öncesinde başka bir hastanede (devlet olursa daha iyi) “ adetin 2. Günü hormon testlerini, eşinin sperm testini, rahim filmini, amh değerini, evlilik cüzdanı yazılı kısımların fotokopisini, eşlerin nüfus cüzdanı fotokopisini, yine erkek için sağlık ocağından kan testini, sanırım 2 adet fotoğraf ” önceden hazırlayıp o şekilde elinde tüm testlerinle, sonuçlarıyla gidebilirsin. Bunlar senin için süreci hızlandırır.
Siz sürece başladınız mı?hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
Hastane randevuna daha çok varsa eğer öncesinde başka bir hastanede (devlet olursa daha iyi) “ adetin 2. Günü hormon testlerini, eşinin sperm testini, rahim filmini, amh değerini, evlilik cüzdanı yazılı kısımların fotokopisini, eşlerin nüfus cüzdanı fotokopisini, yine erkek için sağlık ocağından kan testini, sanırım 2 adet fotoğraf ” önceden hazırlayıp o şekilde elinde tüm testlerinle, sonuçlarıyla gidebilirsin. Bunlar senin için süreci hızlandırır.
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Evet Allahın izniyle cuma günü opu işlemim olacakSiz sürece başladınız mı?
Darısı başımaEvet Allahın izniyle cuma günü opu işlemim olacak
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Evrakları ne zaman teslim etmiştinizDarısı başıma
29 Ağustos aramadılar halaEvrakları ne zaman teslim etmiştiniz
Aradılar mı hastaneden gözünüz aydın.Benim gelecek hafta başlayacak tedavim Allahın izniyle ama bizde benden kaynaklı
Bende haber bekliyorum hastaneden süreç nasıl oluyor bilgi verirmisiniz rica etsem...
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Merhaba canım benim hastanedeki sürecim tamamlandı, transferim yapıldı. Şimdi 6. Gündeyim test günümü bekliyorum. Sana süreci kısaca anlatayım.Aradılar mı hastaneden gözünüz aydın.
Bende haber bekliyorum hastaneden süreç nasıl oluyor bilgi verirmisiniz rica etsem...
Önce arıyorlar adetin 21. Günü gelin muayene olun kan testi verin diyorlar. Gidince kan testi ve anestezi için sizden istenen testlerin tamamını yapmanız isteniyor. Hepsini tamamlayınca adetin 2. Günü gelin tedaviye başlayalım diyorlar.
Adetin 2. Günü randevusuz bir şekilde gidip muayene oluyorsunuz ve size gerekli ilaçları veriyorlar ( bu ilaçları her zaman saati saatine kullanın. )
Daha sonra ortalama 3 günde bir randevu alarak muayeneye gidiyorsunuz. Tüp bebekte muayeneleri sabaha veriyorlar ve sık sık kan testi istiyorlar.
Yumurtanız toplanacak olgunluğa geldiğinde size opu için tarih veriliyor söylenen saatte orada eşinizle bulunmanız gerekiyor opuya kadar eşinizin gelmesi şart değil. Hastanenin ücretini opu günü ödüyorsunuz.
Siz tek kişilik odalarda opu için hazırlanırken eşiniz de yanınızda oluyor ve o da sperm örneğini veriyor.
İşlem anestezi altında kısa süren bir işlem. Sonrasında 2 saat kadar yatıp çıkışınız yapılıyor. ( odalar yine tek kişilik ve temizdi )
Daha sonra size toplanan yumurtalar hakkında bilgiyi ertesi gün arayarak veriyorlar ama bir aksilik olmadığı sürece 5 gün boyunca asla aranmayı beklemeyin çünkü aramıyorlar. Eğer taze transfer olacaksanız 5. Gün gelin hem bilgi alın hem transfer olun deniliyor. Yani ben yumurtaların durumunu 5. Gün öğrenebildim.
5. Gün olunca ( taze karar verilmişse ) transfer için yine tek kişilik odalarda eşinizle beraber bulunuyorsunuz o sizi bekliyor sizin transferiniz yapılıyor ( bayıltmıyorlar zaten muayene gibi bir işlem çok acılı değil )
Transfer sonrası odaya alınıyorsunuz yarım saat yatmanız isteniyor.
Daha sonra gerekli ilaçlar reçete edilip 12. Gün test yapın deniliyor.
Süreç bu kadar Rabbim hayırlı ve güzel sonuçlar versin
Ayrı odada mı yatış oluyor yoksa tüp bebek bölümünde mi?Merhaba canım benim hastanedeki sürecim tamamlandı, transferim yapıldı. Şimdi 6. Gündeyim test günümü bekliyorum. Sana süreci kısaca anlatayım.
Önce arıyorlar adetin 21. Günü gelin muayene olun kan testi verin diyorlar. Gidince kan testi ve anestezi için sizden istenen testlerin tamamını yapmanız isteniyor. Hepsini tamamlayınca adetin 2. Günü gelin tedaviye başlayalım diyorlar.
Adetin 2. Günü randevusuz bir şekilde gidip muayene oluyorsunuz ve size gerekli ilaçları veriyorlar ( bu ilaçları her zaman saati saatine kullanın. )
Daha sonra ortalama 3 günde bir randevu alarak muayeneye gidiyorsunuz. Tüp bebekte muayeneleri sabaha veriyorlar ve sık sık kan testi istiyorlar.
Yumurtanız toplanacak olgunluğa geldiğinde size opu için tarih veriliyor söylenen saatte orada eşinizle bulunmanız gerekiyor opuya kadar eşinizin gelmesi şart değil. Hastanenin ücretini opu günü ödüyorsunuz.
Siz tek kişilik odalarda opu için hazırlanırken eşiniz de yanınızda oluyor ve o da sperm örneğini veriyor.
İşlem anestezi altında kısa süren bir işlem. Sonrasında 2 saat kadar yatıp çıkışınız yapılıyor. ( odalar yine tek kişilik ve temizdi )
Daha sonra size toplanan yumurtalar hakkında bilgiyi ertesi gün arayarak veriyorlar ama bir aksilik olmadığı sürece 5 gün boyunca asla aranmayı beklemeyin çünkü aramıyorlar. Eğer taze transfer olacaksanız 5. Gün gelin hem bilgi alın hem transfer olun deniliyor. Yani ben yumurtaların durumunu 5. Gün öğrenebildim.
5. Gün olunca ( taze karar verilmişse ) transfer için yine tek kişilik odalarda eşinizle beraber bulunuyorsunuz o sizi bekliyor sizin transferiniz yapılıyor ( bayıltmıyorlar zaten muayene gibi bir işlem çok acılı değil )
Transfer sonrası odaya alınıyorsunuz yarım saat yatmanız isteniyor.
Daha sonra gerekli ilaçlar reçete edilip 12. Gün test yapın deniliyor.
Süreç bu kadar Rabbim hayırlı ve güzel sonuçlar versin
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Evet raporluysanız 12 bin gibi bir ücret oluyor raporsuz daha yüksek tabikiHastaneye ucret mi ödeniyor hic bilmiyordum. Transfer öncesi ilaçlar ne kadar tutuyor peki
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Ameliyat için ilk hazırlanışınız tüp bebek içerisinde bitane odada ama ameliyattan sonra sizi kadın doğum yataklı bölüme alıyorlarAyrı odada mı yatış oluyor yoksa tüp bebek bölümünde mi?
Merhaba şuan başladınız mı işlemeEvrakları ne zaman teslim etmiştiniz
- 5 Kasım 2020
- 129
- 77
- 48
Raporsuz ne kadarEvet raporluysanız 12 bin gibi bir ücret oluyor raporsuz daha yüksek tabiki
- 13 Temmuz 2023
- 523
- 202
- 23
Tam olarak bilmiyorum ama 34 bin falandı sankiRaporsuz ne kadar