Ulturason goruntusu

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
1
63
18
33
Merhaba kizlar bugun doktora gittim ulturason goruntusunu verdi ama ben hic bisey anlamadim cocuk nerde hangisi ya bi sey aciklamadi doktor da sadece 4 haftalik dedi fakat son adettim 8/08 du bugun 23/09 acil bilgi bu durumu yasayan var mi

Eklentiler

• 0BE77352-C04C-49D9-90B1-2C5A0570261A.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba siyah bir kesecik olması lazım aslında ama bilemedim şu an
Bende oyle biliyorum ama doktor hic aciklama yapmadi gorundu ama kan pihtisi da oluyo bazen diyip kalkip gitti 4 haftalik dedi al kan tahlili yaptir gule gule dedi sekretere sordum disarda tkrr bakti oda anlamiyo bisi ztn gec dollenmedir dedi gonderdi ne ilgisizler ya hayal kirikligiyla ciktim suan hem endise hem merak icinde kaldim

Erken dönemde kese görünmesi zor olabiliyor kanda beta hcg bakmıştır onun değeri 1000 1500 gibi bir değerse karından görünmesi zor vajinadan bakarsa belki görür. Sen sıkma canını doktorlar moral bozuyor bazen eğer imkanın varsa başka doktora git ilgisiz gibi geldi bana. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba kizlar bugun doktora gittim ulturason goruntusunu verdi ama ben hic bisey anlamadim cocuk nerde hangisi ya bi sey aciklamadi doktor da sadece 4 haftalik dedi fakat son adettim 8/08 du bugun 23/09 acil bilgi bu durumu yasayan var mi
Kan testin kaç çıktı canım daha kese görünmeyebilir

Valla kan sonucu henuz cikmadi daha once yatirdigimda 727 idi 08/09 da suan yukselmis olmasi lazim o hafta baktigîda hic yoktu suan doktor kese gozukuyor dedi ama net degil dedi 4 haftalik dedi ama ben kese mese goremedim endiseliyim

En son 08/09 de yaptirmistim 727 idi simdi yeni yaptirdim henuz cikmadi sonuc bekliyorum
O zaman görünmesi lazımdı canım bence sen bi acile git baktır aslında sol üstte bir şeyler var gibii de pek anlayamadım için rahat etsin diye başka doktora görünebilirsin

Kan sonucu cikti 4398 hcg cikti heralde normaldir ulturason cihazi sorunlu giibi geldi bana acile gittim mahsus baksinlar diye kasiklarim agriyo fln dedim ulturasonla acilde bakiyoruz daha 4 5 haftalik erken dedi acil biraz daha beklicem bakalim bi iki hafta sonra tekrar giderim rabbim hayirlisîni nasip etsin

Valla kan sonucu henuz cikmadi daha once yatirdigimda 727 idi 08/09 da suan yukselmis olmasi lazim o hafta baktigîda hic yoktu suan doktor kese gozukuyor dedi ama net degil dedi 4 haftalik dedi ama ben kese mese goremedim endiseliyim
Gidebiliyorsan başka bir doktora git istersen farklı bir ultrason cihazıyla bakılmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…