ultrasonun zararları

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
ultrason bebeğe zarar verirmi.2 görüş var.biri diyorki insanın duyamayacağı ses dalgasıdır zararsızdır.diğer görüş ise zararlıdır.
1-erken çocuklukta kanser yapar
2-geç okumayı öğrenirler
3-solak olma eğilimindedirler gibi 1-2 bişey daha vardı.

ben 2 haftada1 ultrasona giren biri olarak tırstımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile.siz ne düşünüyosunuz.kaç haftada1 ultrasondasınız.

:) :) :)
sen de bendensin :):):):)
ben de bebek hareketlerini hissedene kadar 2 haftada bir gidiyordum doktora.
hissetmeye başladıktan sonra 3 haftada bir gitmeye başladım.
elimde olsa yani doktordan çekinmesem hergün gider görürüm diyorum.
doktor kovacak bir gün beni :)
görmemişin bir çocuğu olmuş....
36.haftaya girdik ve yaşasınnnn doktor 10-15 günde bir gel dedi.
ben zaten öyle gidiyordum :)
şimdi de diyorum önceden doktor ayda 1 gel diyordu ben 15 günde 1 gidiyordum,
bu kez 15 günde 1 gel diyor, ben de haftada 1 mi gitsem :)))

Ben de 15 günde bir gidiyodum, artık her hafta kontrole çağırdı doktor. Bı zararı olduğunu sanmıyorum. :)

aynen ya her hafta gidesim var
benim 2 dr.um var.ayda1 çağırıyolar.ben öle bi ayarladımki 2 haftada1 bebeğimi görüyorum.ama dedimya içim rahat değil.Allah korusun yavrularımızı.:Saruboceq:

bu arada sen izin işini ne yapacaksın.iznin yanıyo değilmi.ne zmn başlıyosun göreve.öğretmenim bende.doğum eylülde izin işi canımı sıkıyor.

İlk aylarda gerçekten insan sürekli ultrasona girmek istiyor. Zararı olmadığını duymuştum ama kim bilir belkide henüz keşfedilmemiş bir zararı vardır. Bence biraz sabırlı olmakta fayda var. Ben ayda bir gitmiştim. Zaten zaman su gibi akıp gidiyor, çabuk geçiyor. Şimdi de hareketleri sık sık olduğundan içim rahat çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…