Ultrasondan cinsiyet tahminiiii 🙏🏼

Niye dalga geçiyorsunuz ki? Benim prof doktorum kese şeklinden tahmin yürütüyor ve taktiğini bana verdi. Gayette tuttu 3 gebeliğimde de doğru tahmindi.
İncittiysem özür dilerim ikizlerde kese şekline göre yorumlamayı bilemedim. Tek olsaydı daha kolay ayırt ederdim diye düsündüm. Ben de duymustum ve benimkinde tutmustu. Sağlkla gelsinler inşallah gönlünüze göre olur

Amin inşallah bende aynı şekilde dua ediyorum :) Bana da bir kız bir oğlanmış gibi geliyo ama bakalım bekleyip net sonucu öğrenicez artık :)

Estağfirullah.. Konu sahibi ben değilim ama 1,5 haftalık ultrason istemek,hoş görünmedi bence. Doktorum en erken olan 5 haftalık ultrasondaki kesenin şekli henüz bozulmadığı için yorum da bulunabiliyor. Sonraki haftalarda kese şekilleniyor ve böylelikle kese ile tahmin etmek çok olumlu olmuyor.

Niye dalga geçiyorsunuz ki? Benim prof doktorum kese şeklinden tahmin yürütüyor ve taktiğini bana verdi. Gayette tuttu 3 gebeliğimde de doğru tahmindi.
Merhaba bize de bilgi verebilir misiniz ?
5 haftalik kese görüntüm cok net değil ama 6 haftalik goruntu var orda fasulye gibi

Sizin bebeğinizin cinsiyetini bu şekilde mi bilmişti doktorunuz? Nasıl anlıyorsunuz keseden, kız olunca şekli yuvarlak mı oluyor
Bebek oluşmadan önceki kese şekli baz alınıyor. Kese sekli yuvarlak ise kız,fasulye şekline benzer yanlardan içe baskın ise erkek

Burada 5 haftalıktı sanırsam
Ahahha ay çok işsizim sanırım forumda ramzi tutmadı demişsiniz meraktan üşenmeden mesajlarınızdan usg fotoğrafını buldum . Ve solda bebek solda olunca erkek oluyor tutmusssss

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-09-23-28-15-129_com.miui.gallery.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 21
Ahahha ay çok işsizim sanırım forumda ramzi tutmadı demişsiniz meraktan üşenmeden mesajlarınızdan usg fotoğrafını buldum . Ve solda bebek solda olunca erkek oluyor tutmusssss
Hakshaj bu fotoda tam ortada gibi gözüküyor da, vajinal ve karından farklı oluyor sanırım o yüzden. Bakan arkadaşta kız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…