- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.664
- 248
İncittiysem özür dilerimNiye dalga geçiyorsunuz ki? Benim prof doktorum kese şeklinden tahmin yürütüyor ve taktiğini bana verdi. Gayette tuttu 3 gebeliğimde de doğru tahmindi.
Hayır :) üstelik bizim sülalede ve eşimin sülalesinde de ikiz gebelik yoktu tamamen rastlantı oldu bize de :)İkiz gebelik için özel yaptığınız bir şey var mı
Amin inşallah bende aynı şekilde dua ediyorum :)Sol taraftakini kız,sağ taraftakınıde erkek olarak hıssettım ya da benzettım dıyelım..Ama ıkısınınde aynı cınsıyette olmadıgını cok hıssettım nedenseRabbim sağlıklı,uzun ömürlü,vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin..
Estağfirullah.. Konu sahibi ben değilim ama 1,5 haftalık ultrason istemek,hoş görünmedi bence. Doktorum en erken olan 5 haftalık ultrasondaki kesenin şekli henüz bozulmadığı için yorum da bulunabiliyor. Sonraki haftalarda kese şekilleniyor ve böylelikle kese ile tahmin etmek çok olumlu olmuyor.İncittiysem özür dilerimikizlerde kese şekline göre yorumlamayı bilemedim. Tek olsaydı daha kolay ayırt ederdim diye düsündüm. Ben de duymustum ve benimkinde tutmustu. Sağlkla gelsinler inşallah gönlünüze göre olur
Merhaba bize de bilgi verebilir misiniz ?Niye dalga geçiyorsunuz ki? Benim prof doktorum kese şeklinden tahmin yürütüyor ve taktiğini bana verdi. Gayette tuttu 3 gebeliğimde de doğru tahmindi.
5 haftalık olanı atabilir misiniz?Merhaba bize de bilgi verebilir misiniz ?
5 haftalik kese görüntüm cok net değil ama 6 haftalik goruntu var orda fasulye gibi
Burada 5 haftalıktı sanırsam5 haftalık olanı atabilir misiniz?
5 haftalık olanı atabilir misiniz?
Erkek :)
KızBurada 5 haftalıktı sanırsam
Tesekkur ederim bir oğlum var kız niyetiyle yola çıkmıştık:) ama sağlıklı olsun en önemlisi oErkek :)
Sağlıkla gelsin bebis ❤
Sizin bebeğinizin cinsiyetini bu şekilde mi bilmişti doktorunuz? Nasıl anlıyorsunuz keseden, kız olunca şekli yuvarlak mı oluyorKız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu sadece belli teoriler üzerinden çıkan tahmin belki de kız olur,haklısınız sağlıklı olması en önemli olanı:)Tesekkur ederim bir oğlum var kız niyetiyle yola çıkmıştık:) ama sağlıklı olsun en önemlisi o
Bebek oluşmadan önceki kese şekli baz alınıyor. Kese sekli yuvarlak ise kız,fasulye şekline benzer yanlardan içe baskın ise erkekSizin bebeğinizin cinsiyetini bu şekilde mi bilmişti doktorunuz? Nasıl anlıyorsunuz keseden, kız olunca şekli yuvarlak mı oluyor
Ahahha ay çok işsizim sanırım forumda ramzi tutmadı demişsiniz meraktan üşenmeden mesajlarınızdan usg fotoğrafını buldum . Ve solda bebek solda olunca erkek oluyor tutmusssssBurada 5 haftalıktı sanırsam
Benimkini de tahmin edermisinizBenim doktorum verdi bana kese şeklinden öğrenme taktığini ihtimal belki azdır ama 3 çocuğumda da tuttu
Hakshaj bu fotoda tam ortada gibi gözüküyor da, vajinal ve karından farklı oluyor sanırım o yüzden. Bakan arkadaşta kız demiştiAhahha ay çok işsizim sanırım forumda ramzi tutmadı demişsiniz meraktan üşenmeden mesajlarınızdan usg fotoğrafını buldum . Ve solda bebek solda olunca erkek oluyor tutmusssss
Tam sol üstte duruyor gibi hayırlı olsun bebişiniz bu aradaHakshaj bu fotoda tam ortada gibi gözüküyor da, vajinal ve karından farklı oluyor sanırım o yüzden. Bakan arkadaşta kız demişti
Teşekkür ederimm, sizindeTam sol üstte duruyor gibi hayırlı olsun bebişiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?