Ultrasondan cinsiyet tahminiiii 🙏🏼

vetanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
9
3
1
30
7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)
6. haftaya ait ultrason görüntüleri aşağıda

Eklentiler

• 7EE2CE7D-96D0-4CB5-AC89-18F5CA4084BC.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 85
  • DED51A34-703C-4B0E-997E-78ED5975A7D7.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 59F88377-AA99-4FFA-BEC5-ED7F9E85351F.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 79
7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)
benim içimden 1 kız 1 erkek geçti ,
sağlıklı olurlar inşallah..

5 haftalık ultrason var mı? Orada daha net bir şey söyleyebilirim. Yoksa da ikisi de erkek gibi

İkiz gebelik için özel yaptığınız bir şey var mı

Sol taraftakini kız,sağ taraftakınıde erkek olarak hıssettım ya da benzettım dıyelım..Ama ıkısınınde aynı cınsıyette olmadıgını cok hıssettım nedense Rabbim sağlıklı,uzun ömürlü,vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…