- 27 Kasım 2022
- 64
- 14
- 33
- Konu Sahibi leylakyase
sonucunu beklyrmHadi bakalım hayırlısı inşallah Yakın amanda randevum var o zmn kesinleşir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucunu beklyrmHadi bakalım hayırlısı inşallah Yakın amanda randevum var o zmn kesinleşir inşallah
Yazarimsonucunu beklyrm
Banada bakarmisin canm
6-7 haftalık usg varsa bakarım ben de
8 haftalik var6-7 haftalık usg varsa bakarım ben de
Eki Görüntüle 3428707
Tahminlerinizi yazabilir misiniz kızlar hiç anlamıyorum bu işlerden
Kaç haftalık ?Bana bunu düz gibi geldi kız bebek bekliyor olabilirsiniz.Eki Görüntüle 3428707
Tahminlerinizi yazabilir misiniz kızlar hiç anlamıyorum bu işlerden ?
Ultrason 11+5Kaç haftalık ?Bana bunu düz gibi geldi kız bebek bekliyor olabilirsiniz.
8 haftalik var Eki Görüntüle 3428869
Bakarmisiniz6-7 haftalık usg varsa bakarım ben de
Banada bakarmisin canm
Ultrason baya küçükmüş,belkide erkek ise çıkıntısı çıkmış olabilir.Bende sabırsız bir anne adayıyım her gun bakıyorum yorum yapan var mı diye bi nebze olsun tahmini olarak yorum yapayım dedim sizeUltrason 11+5
Şuan 13. Haftadayım yorumunuz için teşekkür ederim doktorumuz 16 da söyleyecekmiş emin olduğunda :)
Evet insan heycanlanıyor sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz inşallah cinsiyet işin espirisi kız da olsa erkek de olsa hepsi bizim birer parçamız canımız anne adaylarına da konuşacak konu çıkıyor böylelikle :))Ultrason baya küçükmüş,belkide erkek ise çıkıntısı çıkmış olabilir.Bende sabırsız bir anne adayıyım her gun bakıyorum yorum yapan var mı diye bi nebze olsun tahmini olarak yorum yapayım dedim size
Bana mi yorum yaptin arkadaşa mi canim ikimzde etiketlemisinUltrason baya küçükmüş,belkide erkek ise çıkıntısı çıkmış olabilir.Bende sabırsız bir anne adayıyım her gun bakıyorum yorum yapan var mı diye bi nebze olsun tahmini olarak yorum yapayım dedim size
Başkasına yapmıştım sizide mı etiketlemişim çok pardonBana mi yorum yaptin arkadaşa mi canim ikimzde etiketlemisin
Sorun degil canim benim icin de bi yorumun varmi ultrason fotosunu atmistim öğrenesiye kadar catlicam galibaBaşkasına yapmıştım sizide mı etiketlemişim çok pardon
bu konuda pek bilgili değilimsizinki bana erkek gibi geldi kız kardeşimin bebeğinin duruşu sizinki gibiydi erkek demişlerdi.Tamamen ona bakarak diyorumSorun degil canim benim icin de bi yorumun varmi ultrason fotosunu atmistim öğrenesiye kadar catlicam galiba
Teşekkür ederim canım insallah ogrenirsem sanada yazarim merakla bekliyorumbu konuda pek bilgili değilimsizinki bana erkek gibi geldi kız kardeşimin bebeğinin duruşu sizinki gibiydi erkek demişlerdi.Tamamen ona bakarak diyorum
Inşallah bende merak ediyorum genelde başkasına yaptığım tahmin tutuyor.Kendime tahminim yokTeşekkür ederim canım insallah ogrenirsem sanada yazarim merakla bekliyorum