ultrasonda gorulur mu ?

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Kizlar 5 gun once bet hcg 940 cikmsti daha da kan vermedim cumaya hastaneye gitmeyi dusunuyorum. Ultrasonda kese gorunur mu yoksa bu haftada gcsin mi

Kizlar 5 gun once bet hcg 940 cikmsti daha da kan vermedim cumaya hastaneye gitmeyi dusunuyorum. Ultrasonda kese gorunur mu yoksa bu haftada gcsin mi
merhaba
benım bıldıgıme gore o haftalarda kucucuk bırsey gozukuyor bende 4 haftalıkken gıtmıstım nokta kadardı cok erken geldıgımı soylemıslerdı

Tebrikler öncelikle hayırlı olsun... Ben 5+2 de gitmiştim görmüştüm kesemi... Birazcık daha bekle ki gittiğine değsin canım..

Bende biran once gormek istiyorm sbirsizlaniyorum :)

merhaba
benım bıldıgıme gore o haftalarda kucucuk bırsey gozukuyor bende 4 haftalıkken gıtmıstım nokta kadardı cok erken geldıgımı soylemıslerdı
Hamilelik takvimim sizi yaniltmasin tam ne kadarlik oldugu bile bellicdegil heniz sadece beta hcgden yola cikarak soruyorm. Cok heycan war da :)

Hamilelik takvimim sizi yaniltmasin tam ne kadarlik oldugu bile bellicdegil heniz sadece beta hcgden yola cikarak soruyorm. Cok heycan war da :)
son adet tarıhınden hesap ettıgını varsayarsak 4 hftlk olması muhtemeldır ohalde.gıttıgınde elbette bırseyler gorursun ama net bısı gorulmeyecegınden doktor da sana bekle dıyecektır am heyecan heyecandır gıt gor bence de..ben senı anlıyorum kendımden bılıyorum cunku.Allah analı babalı buyutsun saglıkla dogsun ınsallah

Amin cumlemizinkini insallah. Cuma gidicem olmadi haftaya bi daha giderm ins bi problem olmazsa :)

Ewet bugun gittim ve keseyi gordu m ama kalp atisi haftaya kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…