- 14 Ağustos 2024
- 30
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi baharaksami
Neyin ne olduğunu bilemeyecek aklınla okumuş doktora akıl verseydin keşke.Doktor biraz ilgilsizdi ve genelde yumurtalıklarıma baktıysa gebeliği görmediyse vs diye korkuyorum (hamile kalmak istemiyorum)
Belki kese bir yerlere gizlenmiştir iyi bak deseydin.Neyin ne olduğunu bilemeyecek aklınla okumuş doktora akıl verseydin keşke.
Lütfen linçlemeyin takıntılıyım bir hayli. Ya gözükmediyse diye korkuyorum sadeceBelki kese bir yerlere gizlenmiştir iyi bak deseydin.
G E B E D E Ğ İ L S İ NKızlar şüpheli ilişkiden sonra regl oldum ancak miktarı bana az gelmişti bu şüpheli iliskiden yaklaşık 60 gün sonrasında da rutin kontrol için ultrasona girdim. Bir gebelik olsaydi kesin ve net gözükürdü dimi. idrar pek sıkışık da degildim ama. Reglimin az gelmesi falan hep aklımda şüpheydi hamile miyim diye. ama ultrasonda gözükmeme ihtimali olacagini sanmiyorum çünkü hamile olsam yaklasik 10 haftalik falan oluyor. Doktor biraz ilgilsizdi ve genelde yumurtalıklarıma baktıysa gebeliği görmediyse vs diye korkuyorum (hamile kalmak istemiyorum)
Bu bilmemiş bilmişlikle halledersin sen.Lütfen linçlemeyin takıntılıyım bir hayli. Ya gözükmediyse diye korkuyorum sadece
Bebeğim üstünde durmadan ilerlediyse görülmemiştir diye düşündüm bir ultrason videosunda öyleydi de10 haftalık bebo da şoklarda saklambaç oynuyo içerde
Bu işin sonu psikiyatri servisinde yatmaya gidiyor demedi deme. Huzurevi ziyaretinde demans hastası bir kadın "patlıcan yemeği yedim hamileyim" diyordu. Ondan zerre farkın yok.
Bi kaç yerde görmüştüm gizlenmiş oluyor falan demişlerdi ve karnım şiş gibi görüyorum. Regl belirtim de yok bu ay hiçAyy fenalık geldi kaçıncı konu?
Doktor ilgisiz değil, siz bilgisiz kişisiniz.
Bi kaç yerde görmüştüm gizlenmiş oluyor falan demişlerdi ve karnım şiş gibi görüyorum. Regl belirtim de yok bu ay hiçG E B E D E Ğ İ L S İ N
Saygılar sevgiler
Hangi ultrason videosunda çok merak ettim bi atsanaBebeğim üstünde durmadan ilerlediyse görülmemiştir diye düşündüm bir ultrason videosunda öyleydi de
Yok sonrasında kesenin üstünde duruyordu ama bu doktor ya görmeden geçtiyse falan diye düşündümHangi ultrason videosunda çok merak ettim bi atsana
10 haftalık gebelikte bebek 3 cm aşağı yukarı. 3 cmlik bi şeyi geçen doktor olmaz, bebek olmasa bile kisttir bi şeydir diye kontrol eder zatenYok sonrasında kesenin üstünde duruyordu ama bu doktor ya görmeden geçtiyse falan diye düşündüm
Sadece yumurtalıklara bakıp rahme çok bakmama ihtimali var mı peki10 haftalık gebelikte bebek 3 cm aşağı yukarı. 3 cmlik bi şeyi geçen doktor olmaz, bebek olmasa bile kisttir bi şeydir diye kontrol eder zaten
Yani şu yaşadığın şeylerin hiçbirinin ihtimali yok ama doktora bile inanmadığın için boşa nefes tüketiyoruzSadece yumurtalıklara bakıp rahme çok bakmama ihtimali var mı peki