• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz

MlsFzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
167
60
28
30
Kızlar merhaba bu gün doktora gittim kese var ama bebeği göremedim dedi son adetime göre 7 haftalık hamileyim ama geç yumurtlamıştım yumurta takibi yapıyordum geç döllenmiş olabilir benim tahminlerime göre 5 haftalık gebeyim ama çok üzüldüm geldiğimden beri ağlıyorum doktor 1 hafta sonra yine gel dedi siz bebeğinizi ne zaman gördünüz😢😢

Kızlar merhaba bu gün doktora gittim kese var ama bebeği göremedim dedi son adetime göre 7 haftalık hamileyim ama geç yumurtlamıştım yumurta takibi yapıyordum geç döllenmiş olabilir benim tahminlerime göre 5 haftalık gebeyim ama çok üzüldüm geldiğimden beri ağlıyorum doktor 1 hafta sonra yine gel dedi siz bebeğinizi ne zaman gördünüz😢😢
gec yumurtlayınca gec dollenmıs oluyo yumurta catladıgında 1 gun omru var ıste ne zaman catladıgını bılıyorsan o zaman dollenme oluyo. tam o gun. dollenmeden bu zamana hafta say +2 hafta ekle kac hafta oluyor?

Back